Bekliyorummm ozmnnnnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrrr nerelerdesinizzzz???ben halaa kuyruk sokumu agrisiyla ugrasiyorumm;((
dimi yaaa feci atıyorr benimde sırt üstü yatınca göbeğimin seyirmesi bakınca bile belli oluyor artıkkAynen canmya. Hiç inanmazdm biri tekme atınca bukadar mutlu olucagım😃😃sırt ustu yatınca çoşuyo benimki resmen. Artık dönüşlerinide tekmelerınıde net hissediyorum. Eşim gelince hemen duruyodu. Gecen gün sessizce elini koydum karnıma oyle yakaladık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aşırı kilomu aldın bacımm belin ağrımasıi çin ters bir hareketmi yaptın aman dikkat et.. yada sırt üstü yatmaları 0 a indir geçer inşallahhKizlarrrr nerelerdesiniz????ben hala kuyruk sokumu agrisiyla ugrasmaktayim(
aşırı kilomu aldın bacımm belin ağrımasıi çin ters bir hareketmi yaptın aman dikkat et.. yada sırt üstü yatmaları 0 a indir geçer inşallahh
çokda oturma yan yat uzan hep
en yakın zaman da da doktora sor bakalım acil şifalar diliyorum
Kizlarrrr nerelerdesiniz????ben hala kuyruk sokumu agrisiyla ugrasmaktayim(
Bende ayrintiliya girene kdr bununla acilisi yapayim bari :) pipişi bile nasil belli burda. 2 ay onceden bile koca pipili paşam:))
aman da amannn pipişe de bakkmaşallahhh bebişee
Masallah hepimizin bebislerine. Hissetmiyorum hissetmiyorum diyodun 2 gundur tepikliyo sipa
al sana al sana yapıo demeknu aralar çok hareketliler maşallahh onlaraa
Ablam daha dur bunlar bisey degil uyutmicaklar diyo:)
işte bende duydukça bunları,acaba nasıl olacak diye merak ediyorummm
Super yaa hic kilo almamissin
Gobisinin sekli de ne kadar guzell :thumbup::thumbup::thumbup:
Aldm cnm ya hamile kalmadan 60 kgydum simdi 67yim okadar sporaama cabuk veririm insallah da bu memeleri tasiyamiyorum artik
5 kat buyudu nerdeyse
Daha bugun tepik yemedim. Aksam spordan donunce yerim. Simdi pilatese gidiyoruz bebisimle. Karnimda buyumus. Baksana uyuz teyzesiiii
4kilo aldim.cok degil diye dusunuyorum.ters bisi de yapmadim ama hatirlamiyo olabilirim.baya agriyo.nette de pek iyo seyler yazmiyo.persembe gidicem iice sorucam bakalim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?