Bi dogurayim sporuda yardiricam zaten 2 aya tas gibi olurum insallah:)) gereksiz yaglanmamaya dikkat etmek lazimSuper gorunuyorsun yaa
Ben senin yaninda ikiz bebege hamile gibi kalirim
Ki ben fazla kilo da almadim
Zaten dogumda yaklasik 8kg gidio yaklasik 5 kg plasenta + 3 kg civari bebek
Hele de emzirirken cok cabuk kilo verirsin vucudunun sekli kilo vermeye cok musait
Keske bende sen gibi olsam
heheheh hareket etki tekme yiyesinnmaşallahh karnınaa ve bebişinee
Size de masallah yigenimin anasi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aboneligimi durdurdum bende martta basliycam dedim spor salonuna...
Kiloluyum die gidiodum marttaki halimi bilmem ...
Salondaki herkes sen gibi citipiti onlari gorunce gaza gelip daha cok spor yapiodum martta bilmem artik naparim
Bence git cnm hem dogumun rahat gecer hemde dogumdan sonra hizli toparlanirsin. Su saat oldu hala spor salonundaym bak :))
Kaliteli yasamayi seviosun ne guzel...
Ben biraz tembelgillerdenim ...
Yoruldum die ara verdim ama %100 haklisin
Walla su an 7 yasinda yigenime ben bakiyorum onu alip geldim. Hem bebisimiz hem kendimiz icin yapmak zorundayz. Tembellik evden cikana kdr. Sonra geciyo:)
Dogru diosun ...
Yemende degisiklik oldu mu peki istahin acildi mi
Benimde bulantim hic olmadi ama mide yanmalarim beni olduruyordu taaa ki zeytin yagi icmeye baslayincaya kadar... Kizlarda hep mide bulantisi olur derler bende olmadi hic
Gecen zeytin yagi ictim bi cay kasigi cok iyi geldi
Selammm kızlar eminim şu sıcaklar gecsın enerjımız gelicek hergun 4 kat ın cık kızımı parka götür ordan bı ıkı saat ablama cık ordan ın evıne gıt sabsh kalk kahvaltı yaptır ese cocuga süpür toz al sil sonra uzan bıraz öğlen yemegı sonra csmasır ütüle yıksnsın bı daha as duşa gır çık kızım bagırır anneeee paarrka gıdelim hadiiii tmm derım bı daha ın cık offf şu uzananları kıskanıyom ya yapın tembellik ohhh esım yardımcıdır sagolsun ama yetersız tabııkı kiloya gelincee 56 ile kaldım 58 im halaa e bu enerjıye halmi kalır 38 bedene sığdım maasallah nasıl spor yapımhangı vakit
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne kadar zaman onceden ultrason icin randevu almam gerekiyor... Ozele gitmek istiyorum renkli ultrasona
Ohh masallah sana walla. Ben okdr spora aldim 7 kg. Masallah pu pu pu
Selammm kızlar eminim şu sıcaklar gecsın enerjımız gelicek hergun 4 kat ın cık kızımı parka götür ordan bı ıkı saat ablama cık ordan ın evıne gıt sabsh kalk kahvaltı yaptır ese cocuga süpür toz al sil sonra uzan bıraz öğlen yemegı sonra csmasır ütüle yıksnsın bı daha as duşa gır çık kızım bagırır anneeee paarrka gıdelim hadiiii tmm derım bı daha ın cık offf şu uzananları kıskanıyom ya yapın tembellik ohhh esım yardımcıdır sagolsun ama yetersız tabııkı kiloya gelincee 56 ile kaldım 58 im halaa e bu enerjıye halmi kalır 38 bedene sığdım maasallah nasıl spor yapımhangı vakit
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?