Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Bi dogurayim sporuda yardiricam zaten 2 aya tas gibi olurum insallah:)) gereksiz yaglanmamaya dikkat etmek lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aboneligimi durdurdum bende martta basliycam dedim spor salonuna...
Kiloluyum die gidiodum marttaki halimi bilmem ...
Salondaki herkes sen gibi citipiti onlari gorunce gaza gelip daha cok spor yapiodum martta bilmem artik naparim

Aboneligimi durdurdum bende martta basliycam dedim spor salonuna...
Kiloluyum die gidiodum marttaki halimi bilmem ...
Salondaki herkes sen gibi citipiti onlari gorunce gaza gelip daha cok spor yapiodum martta bilmem artik naparim

Bence git cnm hem dogumun rahat gecer hemde dogumdan sonra hizli toparlanirsin. Su saat oldu hala spor salonundaym bak :))

Bence git cnm hem dogumun rahat gecer hemde dogumdan sonra hizli toparlanirsin. Su saat oldu hala spor salonundaym bak :))

Kaliteli yasamayi seviosun ne guzel...
Ben biraz tembelgillerdenim ...
Yoruldum die ara verdim ama %100 haklisin

Kaliteli yasamayi seviosun ne guzel...
Ben biraz tembelgillerdenim ...
Yoruldum die ara verdim ama %100 haklisin

Walla su an 7 yasinda yigenime ben bakiyorum onu alip geldim. Hem bebisimiz hem kendimiz icin yapmak zorundayz. Tembellik evden cikana kdr. Sonra geciyo:)

Walla su an 7 yasinda yigenime ben bakiyorum onu alip geldim. Hem bebisimiz hem kendimiz icin yapmak zorundayz. Tembellik evden cikana kdr. Sonra geciyo:)

Dogru diosun ...
Yemende degisiklik oldu mu peki istahin acildi mi

Dogru diosun ...
Yemende degisiklik oldu mu peki istahin acildi mi

Bulantim hic olmadi. Zaten 3 senedir dikkat ediyorum. 1 kere lahmacun cekti onuda 2 bardak su icerek bastrdm:))

Benimde bulantim hic olmadi ama mide yanmalarim beni olduruyordu taaa ki zeytin yagi icmeye baslayincaya kadar... Kizlarda hep mide bulantisi olur derler bende olmadi hic

Benimde bulantim hic olmadi ama mide yanmalarim beni olduruyordu taaa ki zeytin yagi icmeye baslayincaya kadar... Kizlarda hep mide bulantisi olur derler bende olmadi hic

Mide yanmasi ben baslarda hafif hafif yasadim soguk sutu cok ictigim icin olmadi sonra pek. Yaglilardan hamur isinden kacmak lazim

Gecen zeytin yagi ictim bi cay kasigi cok iyi geldi

Zeytin yaginin mideyi korudugunu duydum ama saf hakiki olan. O benim midemi daha cok bulandirir

Ne kadar zaman onceden ultrason icin randevu almam gerekiyor... Ozele gitmek istiyorum renkli ultrasona

Selammm kızlar eminim şu sıcaklar gecsın enerjımız gelicek hergun 4 kat ın cık kızımı parka götür ordan bı ıkı saat ablama cık ordan ın evıne gıt sabsh kalk kahvaltı yaptır ese cocuga süpür toz al sil sonra uzan bıraz öğlen yemegı sonra csmasır ütüle yıksnsın bı daha as duşa gır çık kızım bagırır anneeee paarrka gıdelim hadiiii tmm derım bı daha ın cık offf şu uzananları kıskanıyom ya yapın tembellik ohhh esım yardımcıdır sagolsun ama yetersız tabııkı kiloya gelincee 56 ile kaldım 58 im halaa e bu enerjıye halmi kalır 38 bedene sığdım maasallah nasıl spor yapım hangı vakit

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohh masallah sana walla. Ben okdr spora aldim 7 kg. Masallah pu pu pu

Ne kadar zaman onceden ultrason icin randevu almam gerekiyor... Ozele gitmek istiyorum renkli ultrasona

Canim bende daha almadim ayrintiliya. Yarin rutin kontrolm var. Yarin renkli icin alicam ayrica randevu. Yogunluga bagli herhalde.

Ohh masallah sana walla. Ben okdr spora aldim 7 kg. Masallah pu pu pu

Sagol canım da işte sonradan alsamda bnde nankör bünyelilerdenim hiç etli butlu olmadım Bu koşturmaya bı de sıcak eklenıyo kızartmaya dayanamam ya yıyorum valla arada hamurada dayanmam yerım makarna pilav vazgecılmezım zaten spor bıle yapsan karbonhıdrat proteın yıyeceksınkı kasa cevırmek için ama az ve öz işte sınırı bılmek lazım sende ıyısın kemik yapısıda kılo gıbı cıkıyo tartıda bnm kemık ince ondan alsamda yerını dolduruyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne guzel vakit nasil gecio bilmiosun ... Bende vakit gecircek sey bulamiyorum ... Bildigin ot gibi yasiyorum tembellestikce tembel oldum ... Bende senin gibi aktif hayati olanlara imreniyorum ... Vucudum yorulmadigi icin uykum da gelmio ... Sporu da dondurdum marta kadar ... Butun gun ewde koca yolu gozluyorum ... Yemege gelince de esim yiyip gelio yanliz olunca duzenli de beslenemiyorum bazen sirf yemek yapim die arkadaskarimi cagiriyorun yemege kahvaltiya ... Asil benimki yasamak degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…