Sagol canım da işte sonradan alsamda bnde nankör bünyelilerdenim hiç etli butlu olmadım Bu koşturmaya bı de sıcak eklenıyo kızartmaya dayanamam ya yıyorum valla arada hamurada dayanmam yerım makarna pilav vazgecılmezım zaten spor bıle yapsan karbonhıdrat proteın yıyeceksınkı kasa cevırmek için ama az ve öz işte sınırı bılmek lazım sende ıyısın kemik yapısıda kılo gıbı cıkıyo tartıda bnm kemık ince ondan alsamda yerını dolduruyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bende daha almadim ayrintiliya. Yarin rutin kontrolm var. Yarin renkli icin alicam ayrica randevu. Yogunluga bagli herhalde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ozel doktora mi gideceksin renkli icin ???
Ben karbonhidrati sadece sabah misir gevreginden aliyorum. Gun icinde enerji saglasin diye. Bu arada protein kasa cevirir cnm karbonhidrat vucudun benzini gibi enerji verir fazlasi yag olarak depolaniyo maalesef
İşte azıcık yag alıcankı o yagın kas olsun 😊
Ne guzel yaaa .... Bakalim ben nereyi ayarlayabilcem Ankarada... Yarin ilk is doktor bulmak randevu almak
Ne guzel vakit nasil gecio bilmiosun ... Bende vakit gecircek sey bulamiyorum ... Bildigin ot gibi yasiyorum tembellestikce tembel oldum ... Bende senin gibi aktif hayati olanlara imreniyorum ... Vucudum yorulmadigi icin uykum da gelmio ... Sporu da dondurdum marta kadar ... Butun gun ewde koca yolu gozluyorum ... Yemege gelince de esim yiyip gelio yanliz olunca duzenli de beslenemiyorum bazen sirf yemek yapim die arkadaskarimi cagiriyorun yemege kahvaltiya ... Asil benimki yasamak degil
Bende ankaradaym cnm. Ridvan egeye gidiyorum. Senin kafanda var mi bi yer?
Kıyamam cnm ya olsun dınlen kız bol bol zati çocuk oldugunda popiş yer görmicek hiç doğumdan cıkıp ılk işin ah vah yerıne ay azıcık yesın bı kac gr almışmı tüm derdın bu oluyo :) kalk dolabını dök olanlar olmayanlar dıye ayır bebişe liste hazırla ne alıncak dıye iş çıkar ılla ki yorulursun akşama pertın çıkar
Eyup ekici iyi denmis nette ... Biri daha vardi yazmayi not etmeyi unutmusum
Ewi dagitan kirleten de yokkibotanik park var eve yakin arada gidip orda dolaniyorum agaclarin arasinda temiz havada ... Simdi tembellik aliskanliga donustu ya parka gitmek te haftada ikiye dustu
16 agststa orda olucam 18-21 agsts arasi rancevu almam gerek
Ewtt cok iyi olur ... Tawsiyelere ihtiyacim var ...
Tmm cnm muhakkak hbr veririm
simdiden coooooook tesekkurler ....
Arastirdikca arkadaslarin tavsiyesiyle hamile kaldigimdan beri cooook sey øgrendim ...
Mesela dogumdan sonra gøbek kalmasin diye korse takmaliymisim ....
meme ucu kremi catlaklar icin ...
Meme ucu kremi catlaklarla ne alakasi var cnm. Catlaklar olduktan sonra yapicak cok bisi kalmio. Olmadan onlemini almak. bol bol nemlendirmek. Bol su spor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?