Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Ben karbonhidrati sadece sabah misir gevreginden aliyorum. Gun icinde enerji saglasin diye. Bu arada protein kasa cevirir cnm karbonhidrat vucudun benzini gibi enerji verir fazlasi yag olarak depolaniyo maalesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşte azıcık yag alıcankı o yagın kas olsun 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne guzel yaaa .... Bakalim ben nereyi ayarlayabilcem Ankarada... Yarin ilk is doktor bulmak randevu almak

İşte azıcık yag alıcankı o yagın kas olsun 😊

Yag almayla kas olmazki protein kas yapisini guclendirir. Kiz bana mi anlation kocam antranor ben 3 senedir spor yapiyorm aaaaaaa :))

Ne guzel yaaa .... Bakalim ben nereyi ayarlayabilcem Ankarada... Yarin ilk is doktor bulmak randevu almak

Bende ankaradaym cnm. Ridvan egeye gidiyorum. Senin kafanda var mi bi yer?

Kıyamam cnm ya olsun dınlen kız bol bol zati çocuk oldugunda popiş yer görmicek hiç doğumdan cıkıp ılk işin ah vah yerıne ay azıcık yesın bı kac gr almışmı tüm derdın bu oluyo :) kalk dolabını dök olanlar olmayanlar dıye ayır bebişe liste hazırla ne alıncak dıye iş çıkar ılla ki yorulursun akşama pertın çıkar

Ewi dagitan kirleten de yokki botanik park var eve yakin arada gidip orda dolaniyorum agaclarin arasinda temiz havada ... Simdi tembellik aliskanliga donustu ya parka gitmek te haftada ikiye dustu

Ewi dagitan kirleten de yokki botanik park var eve yakin arada gidip orda dolaniyorum agaclarin arasinda temiz havada ... Simdi tembellik aliskanliga donustu ya parka gitmek te haftada ikiye dustu

İşte dıyorum ya bebiş dogunca bııı dunya iş çıkıcak hayırlısıyla tasalanma roman oku cok keyıflı ben bıle dar zamanımda arada okurum sevıyorum okumayı

Norvecce ders calisiyorum arada dil ogreniyorum oyalaniyorum ... Onceden cok orgu orerdim cok sewerdim ... Simdi hic icimden gelmio nasil ki hamile kaldim ... Kizim anasi gibi uykucu tembel olmasa bari ...

Tmm cnm muhakkak hbr veririm

simdiden coooooook tesekkurler ....

Arastirdikca arkadaslarin tavsiyesiyle hamile kaldigimdan beri cooook sey øgrendim ...
Mesela dogumdan sonra gøbek kalmasin diye korse takmaliymisim ....
meme ucu kremi catlaklar icin ...

simdiden coooooook tesekkurler ....

Arastirdikca arkadaslarin tavsiyesiyle hamile kaldigimdan beri cooook sey øgrendim ...
Mesela dogumdan sonra gøbek kalmasin diye korse takmaliymisim ....
meme ucu kremi catlaklar icin ...

Meme ucu kremi catlaklarla ne alakasi var cnm. Catlaklar olduktan sonra yapicak cok bisi kalmio. Olmadan onlemini almak. bol bol nemlendirmek. Bol su spor.

Meme ucu kremi catlaklarla ne alakasi var cnm. Catlaklar olduktan sonra yapicak cok bisi kalmio. Olmadan onlemini almak. bol bol nemlendirmek. Bol su spor.

memedeki catlaklara yaralara :)
36. haftadan itibaren kullanin diodu ilk bebekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…