Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

memedeki catlaklara yaralara :)
36. haftadan itibaren kullanin diodu ilk bebekte

Yok o bebegin emerken yapacagi yaralari azaltir anca belki. Catlak icin cozum yok. Sen catladinmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ankaradaym cnm. Ridvan egeye gidiyorum. Senin kafanda var mi bi yer?

Canım merhaba Ankara'da olduğunu farketmemişim bütün kontrollerde Rıdvan Ege'ye mi gıdıyorsun memnun musun ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ılk gebelıkte uykucuydum haklısın oldugum yerde uyurdum misafırlıkte bıle ay cok komıktım bı gun yerde uyumuşum bı uyandım herkes gülüyo cok şükür bunda ayığım evet meme ucunu hep nemli tut catlamasın emzirirken benım hamıle kdldıgımdan beri çok sızlıyo ucum ya hepde nemli oysskı kıxlsr yaşlar kaçtı bu arada benim 27

4kilo aldim.cok degil diye dusunuyorum.ters bisi de yapmadim ama hatirlamiyo olabilirim.baya agriyo.nette de pek iyo seyler yazmiyo.persembe gidicem iice sorucam bakalim artik
acil şifalar diliyorumm bacım :)
sor bakalım doktoruna

kızlar bugün 2 de detaylı ultrasona gidiyozzz ki zaten hep doktorum 4 boyutlu renkli detaylı bakıyordu şimdi 2. bir göze gözükmek için başka bir dr a gidiyozzz ve asıl bu haftalarda renklide bebeğin şekli tam belirmiş olucakmışşş yoksa önceki resimleri uzaylı gibi :)
heyecan yaptımm yapmasına ama bizim adam sabaha dek uyutmadı rüyasında doğum yapmışım çocuğu giydiryormuş uçakda doğmuşum birsürü bişey uyandırdı beni gece bebeği seviyorr yazıkkk....
ne çektin diyom bendeenn
benim bildiğim kadın kısmı rüyasında doğum görüverir ama bizde baba görüyor rüyaları çok komik bir aile yapımız var eşim zaten benim yerime herşeyi fazlasıyla düşünürrr düşünmesine ama bu durum artık beni sıkıyor

Gnaydın annişler. Dün detaylıya gırdım cok şükürr hiç bir problem yok. Okadar guzel okadar duygulu anki anlatamamya. Yarım saat 45 dk bıyunca melegımı izlemek mukemmeldi hiç bitmesin istedım. Tek problemimiz. Tam renklıye gectik yuzunu gorucektım bizim kız arkasını dondu. Naptuk ettık donduremedik. Doktıra biraz ısrarla yarım saat ara verdık yurudum cıkolata yedım. Tekrar gectık ultrasonun başına buseferde yuz ustu yattı elıyle yuzunu kapattı. Malesef bebişimn suratını hiç goremedim😃saglıklıya o yeter bana napalım.

Buda nazlı kızımın yuzunu kapatan resmi. Tam renklıyı kaydedıcektık bu seferde yine arkasını dondu. Siyah beyazda olsa bu resmi var elimizde
Eki Görüntüle 1210186

Oyyy masallah... 41 kere yigenime

Canım merhaba Ankara'da olduğunu farketmemişim bütün kontrollerde Rıdvan Ege'ye mi gıdıyorsun memnun musun ??

Evet memnunum cnm doktorlari cok iyi. Benim doktorum izinde simdi ama digerleri aratmiyor. Sanirim dogumuda orda yapicam. Sen nereye gidiyosun?

Bunlarinda hep elleri suratinda. Birazdanda benim rutin kontrolum var renkliyede randevu alcam. Normal usg resmini eklerim gelince. Buyumustur sipam 3 haftadir gormuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Son düzenleme:

Evet memnunum cnm doktorlari cok iyi. Benim doktorum izinde simdi ama digerleri aratmiyor. Sanirim dogumuda orda yapicam. Sen nereye gidiyosun?

a a a kızlar siz de mi ankaradasınız sibel ben seni izmir falan sanıyordum yahuuu ... bende ankaradayımmm çukumambarda cüneyt genç e gidiyorum tüm muayeneler 3-4 boyutlualet iletişim süper ama bu kez detaylıya tepe prime da ali bey ve şenay hanım diye radyolog ve kadın doğumcu birilerine gidecezz
a a a sizleri öğrendiğim iyi olduuu kıslarrr atık doğunca seneye bebişlermizle bu aylarda gezmelerde buluşma bile ayarlayabilirizzz ay ay ay

Son düzenleme:

Walla ne guzel olur :) memnun musun gittigin yerden. Bende emekteyim cnm yakiniz.

Walla ne guzel olur :) memnun musun gittigin yerden. Bende emekteyim cnm yakiniz.

Yok cnm ben istanbuldayımm.

aslında cüneyt beyden çok ço kmemmnunum ama geçen ayki kontrolümdeki sorularıma makul cevap vermediği gibi azarlar gibide konuştu sonra anladı özürdiledi ama yok bende taktı mı takarım eğer bu tepe prime daki iyiyse eşimlerin kurumlada anlaşması var cüneyti bırakmayı bile düşünüyorumm zira cüneyt çok çok tuzlu her muayene 330 ama bana 260 tl ve doğum mayısda doğan arkdş sadece doğuma 5500 tl verdi :) tobb da doğdu
ama gel gelelim normal doğum yanlısı sempatik biri
bende bebişe bişeler alma olayı çıkınca milletin dediğine kulak asmaya başladım pahalıymış yeni fark ettim ya bakalımmm :)
sizler hangisine gidiyonuzz aşağı yukarı aynı hastanelerde de doğurabilirizz benim sıralamam şöyle
tobb hastanesi
hrs (kuzenim2 bebişini burda doğdu otel konforu yeni doğan ünitesi var ama yinede parasına göre memnuniyet iyi değildi)
koru belkiiiiiiiiiii
akay bile belkiii en son olabilirler arasında
şimdiden çok erken ama yazdım aklımızdaki sıralamayı bacım

Yok cnm ben istanbuldayımm.

Gokceye dedim kiz zaten:)) bende gecen seneye kdr dogma buyume istanbulluydum. Canim istanbulum

Gokceye dedim kiz zaten:)) bende gecen seneye kdr dogma buyume istanbulluydum. Canim istanbulum

ankarada iyidir yahuuu :)
ben ankarada okudum yaşadım ama 3buçuk yıl ilk görev yerim olan es es canım eskişehiriiii es geçemez oldumm hattaaa geçen aylarda bir arkdşm es es de ki acıbademde 2500 tl ye doğum yapıncaaa bende eşime tutturdummm hızlı trenle gideriz bende orda doğum yapam hem daha makul ücrettt diye
gerçi imkansız bişey amaa dedim mi dedimmm

Maşallah canım herseyın iyi olmasına cok sevındım.. Ahh işte kız değilmi Nazlı fıstık annem babam daha da merak etsin dıyor..

kızlar bu [FONT=source_sans_proregular]Bübchen in [/FONT]
ürünleri nasıl bir çok arkdşm bebeğine bunu kullanır olduda bende diyom şimdiden tarihlerine bakarak alsam bebek deterjanı masaj kremi şampuanı zatennn kendimiz manyo yapmayı çok sevdiğimiz için bebeğede ilk aldığım şey havlusuydu galiba ikinci de şampuan krem olacak :)
ama giydirecek bir zıbını bile yok ya ben gereksiz yerlerden başlarım alışverişeee hep böyleyimdir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…