memedeki catlaklara yaralara :)
36. haftadan itibaren kullanin diodu ilk bebekte
Bende ankaradaym cnm. Ridvan egeye gidiyorum. Senin kafanda var mi bi yer?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
acil şifalar diliyorumm bacım :)4kilo aldim.cok degil diye dusunuyorum.ters bisi de yapmadim ama hatirlamiyo olabilirim.baya agriyo.nette de pek iyo seyler yazmiyo.persembe gidicem iice sorucam bakalim artik
Buda nazlı kızımın yuzunu kapatan resmi. Tam renklıyı kaydedıcektık bu seferde yine arkasını dondu. Siyah beyazda olsa bu resmi var elimizde
Eki Görüntüle 1210186
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım merhaba Ankara'da olduğunu farketmemişim bütün kontrollerde Rıdvan Ege'ye mi gıdıyorsun memnun musun ??
Buda nazlı kızımın yuzunu kapatan resmi. Tam renklıyı kaydedıcektık bu seferde yine arkasını dondu. Siyah beyazda olsa bu resmi var elimizde
Eki Görüntüle 1210186
Oyyy masallah... 41 kere yigenime
a a a kızlar siz de mi ankaradasınız sibel ben seni izmir falan sanıyordum yahuuu ... bende ankaradayımmm çukumambarda cüneyt genç e gidiyorum tüm muayeneler 3-4 boyutlualet iletişim süper ama bu kez detaylıya tepe prime da ali bey ve şenay hanım diye radyolog ve kadın doğumcu birilerine gidecezzEvet memnunum cnm doktorlari cok iyi. Benim doktorum izinde simdi ama digerleri aratmiyor. Sanirim dogumuda orda yapicam. Sen nereye gidiyosun?
a a a kızlar siz de mi ankaradasınız sibel ben seni izmir falan sanıyordum yahuuu ... bende ankaradayımmm çukumambarda cüneyt genç e gidiyorum tüm muayeneler 3-4 boyutlualet iletişim süper ama bu kez detaylıya tepe prime da ali bey ve şenay hanım diye radyolog ve kadın doğumcu birilerine gidecezz
a a a sizleri öğrendiğim iyi olduuu kıslarrr atık doğunca seneye bebişlermizle bu aylarda gezmelerde buluşma bile ayarlayabilirizzz ay ay ay
Walla ne guzel olur :) memnun musun gittigin yerden. Bende emekteyim cnm yakiniz.
Oyyy masallah... 41 kere yigenime
aslında cüneyt beyden çok ço kmemmnunum ama geçen ayki kontrolümdeki sorularıma makul cevap vermediği gibi azarlar gibide konuştu sonra anladı özürdiledi ama yok bende taktı mı takarım eğer bu tepe prime daki iyiyse eşimlerin kurumlada anlaşması var cüneyti bırakmayı bile düşünüyorumm zira cüneyt çok çok tuzlu her muayene 330 ama bana 260 tl ve doğum mayısda doğan arkdş sadece doğuma 5500 tl verdi :) tobb da doğduWalla ne guzel olur :) memnun musun gittigin yerden. Bende emekteyim cnm yakiniz.
Yok cnm ben istanbuldayımm.
nedense izmir gibi algılamış beynimmmmYok cnm ben istanbuldayımm.
ankarada iyidir yahuuu :)Gokceye dedim kiz zaten:)) bende gecen seneye kdr dogma buyume istanbulluydum. Canim istanbulum
Eki Görüntüle 1210186
nedense izmir gibi algılamış beynimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?