yok yok şu b 12 me de baktırayımmm iyi hatırlattınKişi sayısı fazla olynca karıştrıyo insan bazen. Banada cok oluyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet memnunum cnm doktorlari cok iyi. Benim doktorum izinde simdi ama digerleri aratmiyor. Sanirim dogumuda orda yapicam. Sen nereye gidiyosun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah canım herseyın iyi olmasına cok sevındım.. Ahh işte kız değilmi Nazlı fıstık annem babam daha da merak etsin dıyor..
Ben akropole gıdıyorum canım ankarayı cok bilmediğim için bi arkadaşımın referansıyla gittim.. Ama madem sosyal güvencemiz var istıyorum ki guzel bi yer varsa oraya gideyım.. Maaslardaki kesıntıleri gorunce insan özele verdiği paraya daha da acıyor.. Sen hangi doktora gıdıyosun
Emre bey var cnm burda. Ben her muayeneye 250 300 tl vermem yani. Bebisimin msraflarina harcarim o parayi n gerek var.
Çok sordum ama birini bulmuşken memnun unı hastanesinden bılgi almak istıyorum.. Memnun olmana cok sevındım Ankara'da değilim şimdi dönünce bende bi gitsem bari .. Akropolde dogum 2500 .. Bebişe eşyalar baktıkca anlıyor insan muayene ücreti tahlil derken bi ton para gıdıyor .. Şimdilik cpk şükür bi sorunumuz olmadı .. Ben geçenlerde etlik dogumu deniyim dedim en fazla 2 dk baktı ve ben utrasyony gormedım kenfibe dönüktu.. Bu arada dogum için de orayı düşünüyorum demişsin Allah razı olsun valla canım bana da moral oldun pozitif duygularla gıdıcem inşallah senin hastaneye bi denıyım
Gunaydinn kizlarrr..nasilsiniz bakalim?
Duygucum dun gece okudum iletilerini ama uyuyuvermisim yazamadim.sen ne yyiyon ne yemiyon bi yaziver bakalim.ben de cok kilo almk istemiyorum ama hamurisi fslan da yiyorum bi yandsn
Bende ılk gebelıkte uykucuydum haklısın oldugum yerde uyurdum misafırlıkte bıle ay cok komıktım bı gun yerde uyumuşum bı uyandım herkes gülüyo cok şükür bunda ayığım evet meme ucunu hep nemli tut catlamasın emzirirken benım hamıle kdldıgımdan beri çok sızlıyo ucum ya hepde nemli oysskı kıxlsr yaşlar kaçtı bu arada benim 27
Gnaydın annişler. Dün detaylıya gırdım cok şükürr hiç bir problem yok. Okadar guzel okadar duygulu anki anlatamamya. Yarım saat 45 dk bıyunca melegımı izlemek mukemmeldi hiç bitmesin istedım. Tek problemimiz. Tam renklıye gectik yuzunu gorucektım bizim kız arkasını dondu. Naptuk ettık donduremedik. Doktıra biraz ısrarla yarım saat ara verdık yurudum cıkolata yedım. Tekrar gectık ultrasonun başına buseferde yuz ustu yattı elıyle yuzunu kapattı. Malesef bebişimn suratını hiç goremedim😃saglıklıya o yeter bana napalım.
Buda nazlı kızımın yuzunu kapatan resmi. Tam renklıyı kaydedıcektık bu seferde yine arkasını dondu. Siyah beyazda olsa bu resmi var elimizde
Eki Görüntüle 1210186
Yok o bebegin emerken yapacagi yaralari azaltir anca belki. Catlak icin cozum yok. Sen catladinmi
Buda nazlı kızımın yuzunu kapatan resmi. Tam renklıyı kaydedıcektık bu seferde yine arkasını dondu. Siyah beyazda olsa bu resmi var elimizde
Eki Görüntüle 1210186
benim daha simdiden sol meme ucum beyaz catlak gibi oldu boyle yara olmus gibi bepanten surdum gecmeye basladi... ønceden boyle degildi....
burda dogum yapan bi arkadasim 12 gun neler cekti emzirirken resmen kan geliodu ucundan...
onda baya gøzum korktu arastirdim ne zaman dogum yapilacagi kesin olmadigi icin 36. haftada itibaren kullanmanizda fayda var diyordu eger cildiniz hassass ...
bende catlak olmadi hic ama bi haftadir pehlivan modunda geziorum sabah dusumu alinca yaglaniyorum kasinmaya basladim bu ara catlak olmasa bari
Masallah nazli kizimiza
cok net cok guzel cikmis ultrasonda ... kilosu falan coook iyi gorunuyor sagligi da yerinde .... Bidaki ultrasonun ne zaman
Simdi rutin kontrolden ciktim cnm asli hnm vardi o bakti rutin olcum olmasina ragmen dk tuttum 8 dk izletti. Dizlerine kdr gosterdi. 326 grm olmus tosunum. Kesin erkek netlesti. Sen bi gel bi muayene ol ssk varsa testlerle beraber 55 tl veriyosun. Ayrintili ucretsiz :))
Aman sakin kasima. Kasjndikca emlendir. Ben bebe yagina kakao yagi koydum buz dolabinda tutuyorum. Sicak havalarda suru ce misss buz gibi rahatlatiyo kasintiyida aliyo. Simdi rutin kontrolden dondum yarinda ayrintilim varrr :)) 326 grm olmus sipam. Artik tam gorunmuyo usg de parca parca. Bu da benim essek sipamin bugunku pozu. Yarin ayri tiliya girip onuda gosteririm size insallah.
Aman sakin kasima. Kasjndikca emlendir. Ben bebe yagina kakao yagi koydum buz dolabinda tutuyorum. Sicak havalarda suru ce misss buz gibi rahatlatiyo kasintiyida aliyo. Simdi rutin kontrolden dondum yarinda ayrintilim varrr :)) 326 grm olmus sipam. Artik tam gorunmuyo usg de parca parca. Bu da benim essek sipamin bugunku pozu. Yarin ayri tiliya girip onuda gosteririm size insallah.
Canm bende 21 haftalık olucam yarn. Sol gogsmn ucunde beya beyaz bişeyler cıkıyo. Cok canm yanıyo. Sutyenı oynatrken bile canım yanıyo napsamkı acaba. 19 unda randevum var doktoruma sorarım olmadı.
Canm bende 21 haftalık olucam yarn. Sol gogsmn ucunde beya beyaz bişeyler cıkıyo. Cok canm yanıyo. Sutyenı oynatrken bile canım yanıyo napsamkı acaba. 19 unda randevum var doktoruma sorarım olmadı.
Onlari ben netten okumustum. Emzirmeye hazirlik. Sakin sikmayin yaziyodu emerken meme ucu kuruyup yara olmasin diye yag gibi sivi salgiliyomus. Rabbim her seyi dusunmus.
ne guzel gordun bebisini rahatlamisindir hasret gidermissinizdir :)
sende cikolata yedin mi ultrasona girmeden...
Yok cnm hic bisey yemedim. Ama yine kipir kipirdi. Hiperaktif olcak benim sipa:))
oglun masallah diger ultrasonda da baya netti
buyudu artik sigamiyo profilden tam
ne guzel iki gun arka arkaya goreceksin
darisi basima ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?