Evet 20 haftalıgız 358 gram. Herseyıyle uyumlu cok şükür. 19 unda rutin kontrolum var inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah cnm sende gor bebisini artikk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iva buyudumu kiiz karnin
oyyy super hemen yarina vermesi :) Heycanla bekliyorum :)
Bekle ki yarin olsn simdi :)
yaa bende bu meme olayına takmış durumdayım,ne zaman ne sürmeye başlasak,acır göğüs uçlarım diye korkuyorumbende 24 yaşındayımmm
Canım lansinoh meme ucu kremini 8 aydan sonra sürmeye başlamamı önerdi çevremdeki herkes. Hatta aldım şimdiden ne olur ne olmaz diye
Canım lansinoh meme ucu kremini 8 aydan sonra sürmeye başlamamı önerdi çevremdeki herkes. Hatta aldım şimdiden ne olur ne olmaz diye
Aman sakin kasima. Kasjndikca emlendir. Ben bebe yagina kakao yagi koydum buz dolabinda tutuyorum. Sicak havalarda suru ce misss buz gibi rahatlatiyo kasintiyida aliyo. Simdi rutin kontrolden dondum yarinda ayrintilim varrr :)) 326 grm olmus sipam. Artik tam gorunmuyo usg de parca parca. Bu da benim essek sipamin bugunku pozu. Yarin ayri tiliya girip onuda gosteririm size insallah.
bende 21+3 um we gogus uclarım koyu kahverengı oldu ve gogus ucu alanı buyudu. normalmı? sızdede warmı ? haftaya kontrolum war sorjam dr a ama
sımdıde merak ettımkasıntı oluo bol bol yaglanıom :)
bıde tetenoz asısı oldunusmu ? ne zaman we aılehekımındemı ?
Rica ederim canım benim.sağol canım yaa bilgilendirdiğin içinn
İnş Allah iyi gelir. Yanlış hatırlamıyorsam emzirirkende silmene gerek kalmıyor. Kullananların yorumları hep olumluydu. Göreceğiz bakalım.bende aynisini aldim insallah iyi gelir
bende 21+3 um we gogus uclarım koyu kahverengı oldu ve gogus ucu alanı buyudu. normalmı? sızdede warmı ? haftaya kontrolum war sorjam dr a ama
Rica ederim canım benim.
İnş Allah iyi gelir. Yanlış hatırlamıyorsam emzirirkende silmene gerek kalmıyor. Kullananların yorumları hep olumluydu. Göreceğiz bakalım.
Kızlar birde ablamın göğüs ucu hafif yara olmuştu. Doktor göğüs pedlerinin sağlıksız olduğunu pedlere damla damla süt geldiğini ve orada bakteri oluşturduğunu, onun yerine göğüs kalkanı kullanmasını önermişti. Avent markanınkini aldık kullandı. Ucu hava aldığı için yarası hemen geçti ve çok rahat etti. Ped yerine onu öneririm. Pedler ile daha çabuk yara olduğunu söylemişti. Gerçi ped kullanıp memnun kalanda var. Vücud belirleyecek bunu da herhalde aklınızda bulunsun yine.
Tabiki normal benimkiler zenci gibi oldularr...
tetenoz asisi i korkudan yaptirmicaktim dr uma sorup ole yaptiririm diyodum pazartesi kontrolum vardi mutlaka yaptirmalisin dedi
o bir igne yuzunden bebegini kaybedebilirsin yasama sansi varken dedi bugun hemen yaptir dedi...18-24 haftasi arasi yapilmasi lazim bi an once git yaptir saglik ocaginda asi odasinda randevusuz yapiyolar...
Simdi rutin kontrolden ciktim cnm asli hnm vardi o bakti rutin olcum olmasina ragmen dk tuttum 8 dk izletti. Dizlerine kdr gosterdi. 326 grm olmus tosunum. Kesin erkek netlesti. Sen bi gel bi muayene ol ssk varsa testlerle beraber 55 tl veriyosun. Ayrintili ucretsiz :))
İyşymiş canım maşallah iyi geçtiğine sevındım kontrolün yarın artık görürüz miniğini inşallah .. Bu arada doğum ücretleri nasıl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen hava almadığı için zaten yara oluyor daha çok. Kalkanda hava alıyor. İncele bakalım.gøgus kalkani mi ilk kez duyuyorum hemen bakim netten nasil birsey ....
mantikli surekli durursa orda o ped hava da almadigi icin køtu yapabilir
Hangi hastaneymiş orası bende orada yapayımNormal dogum 400 sezeryan 500du cnm 1 ay once sormustuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?