Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Evet 20 haftalıgız 358 gram. Herseyıyle uyumlu cok şükür. 19 unda rutin kontrolum var inş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haftasina gøre grami coook iyi

kontrolden gelince de yaz olur mu
sizleri okudukca bende kendi kizimi gormus okumus kadar oluyorum
bizde bugun 22+0 olduk
artik her hafta kilomu ve karnimi ølcmeye basladim sabah ta fotomu cektim

Iva buyudumu kiiz karnin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iva buyudumu kiiz karnin

senin gøbisin yaninda ben ikiz doguracak gibiyim

gecen hafta 93 tu bugun 98 oldu
kilom gecen hafta 66.7 bugun 67

66 kg ile hamile kaldim ama ilk baslarda zayifladiydim ...

yaa bende bu meme olayına takmış durumdayım,ne zaman ne sürmeye başlasak,acır göğüs uçlarım diye korkuyorum bende 24 yaşındayımmm

Canım lansinoh meme ucu kremini 8 aydan sonra sürmeye başlamamı önerdi çevremdeki herkes. Hatta aldım şimdiden ne olur ne olmaz diye

bende 21+3 um we gogus uclarım koyu kahverengı oldu ve gogus ucu alanı buyudu. normalmı? sızdede warmı ? haftaya kontrolum war sorjam dr a ama

sımdıde merak ettım kasıntı oluo bol bol yaglanıom :)

bıde tetenoz asısı oldunusmu ? ne zaman we aılehekımındemı ?

maşallahh bebişe yaaa

benimde çok koyulaştı ve ucu az büyüdü sankimm aşımı oldum taa 18. haftamda canımm aile hekimliğinde

sağol canım yaa bilgilendirdiğin içinn
Rica ederim canım benim.
bende aynisini aldim insallah iyi gelir
İnş Allah iyi gelir. Yanlış hatırlamıyorsam emzirirkende silmene gerek kalmıyor. Kullananların yorumları hep olumluydu. Göreceğiz bakalım.

Kızlar birde ablamın göğüs ucu hafif yara olmuştu. Doktor göğüs pedlerinin sağlıksız olduğunu pedlere damla damla süt geldiğini ve orada bakteri oluşturduğunu, onun yerine göğüs kalkanı kullanmasını önermişti. Avent markanınkini aldık kullandı. Ucu hava aldığı için yarası hemen geçti ve çok rahat etti. Ped yerine onu öneririm. Pedler ile daha çabuk yara olduğunu söylemişti. Gerçi ped kullanıp memnun kalanda var. Vücud belirleyecek bunu da herhalde aklınızda bulunsun yine.

tetanoz asisi olmadim yurt disinda yapmiyorlar
ama gøgus uclari normal buyudu koyulasti hassaslasti

Tabiki normal benimkiler zenci gibi oldularr...
tetenoz asisi i korkudan yaptirmicaktim dr uma sorup ole yaptiririm diyodum pazartesi kontrolum vardi mutlaka yaptirmalisin dedi
o bir igne yuzunden bebegini kaybedebilirsin yasama sansi varken dedi bugun hemen yaptir dedi...18-24 haftasi arasi yapilmasi lazim bi an once git yaptir saglik ocaginda asi odasinda randevusuz yapiyolar...

gøgus kalkani mi ilk kez duyuyorum hemen bakim netten nasil birsey ....
mantikli surekli durursa orda o ped hava da almadigi icin køtu yapabilir

en gec yarın a kadar gıdıp yaptırayım o zaman , cok tesekkurler :)

İyşymiş canım maşallah iyi geçtiğine sevındım kontrolün yarın artık görürüz miniğini inşallah .. Bu arada doğum ücretleri nasıl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal dogum 400 sezeryan 500du cnm 1 ay once sormustuk

gøgus kalkani mi ilk kez duyuyorum hemen bakim netten nasil birsey ....
mantikli surekli durursa orda o ped hava da almadigi icin køtu yapabilir
Aynen hava almadığı için zaten yara oluyor daha çok. Kalkanda hava alıyor. İncele bakalım.
Normal dogum 400 sezeryan 500du cnm 1 ay once sormustuk

Hangi hastaneymiş orası bende orada yapayım Fiyatları süper gerçekten.

Duygucum sen alismissin artik galiba o menulere.ben ac kalirim kiz.tavuk hicsevmm zaten balik da yiyemiyorum omega takviyesi aliyorum tiksindigim icin.sut cok az ana bolcas yogurt yiyorum.bu arada su eklediginiz fotograflati goremiyorim bennnnngobislerinizi goremiyorum.telefondan giriyorum ondan mi acaba?benimki baya buyuduu gogusler desen benden ayri bi dunya oldular:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…