Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Aynen hava almadığı için zaten yara oluyor daha çok. Kalkanda hava alıyor. İncele bakalım.

Hangi hastaneymiş orası bende orada yapayım Fiyatları süper gerçekten.

Aynen cnm ridvan ege hastanesi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman gogusleri hic sorma bacim. 80 den 95 oldum

Normal 400 sezeryan 500 canim.

))eskileri takiyom hala ama sikiyolar galiba.babanne isi penye aliyim diyorum))

Eskileri giyince taşiyo. Spor sutyenle takiliyorm

Alisirsin cnm ya tavuk gogus cok guzel tok tutuyo. Mide kuculdukce alisiyosun. Zaten bol yesillik yiyorm aciktgm zmn. Hemen bastiriyo

Bende pek heveslendim bu ridvan ege hast.

Cnm gelince git bi bak muayene ol doktorlarina bak. Istersen gelince hbr ver bende gelirim. Yeni dogan bolumunu gezersin bakarsin. Icine yatarsa karar verirsin

haftasina gøre grami coook iyi

kontrolden gelince de yaz olur mu
sizleri okudukca bende kendi kizimi gormus okumus kadar oluyorum
bizde bugun 22+0 olduk
artik her hafta kilomu ve karnimi ølcmeye basladim sabah ta fotomu cektim

Bende cekıyrm süreklı. Bebişimin ultrason goruntulerını albüm bile yaptım. Benm ve bebişimn resimlerını klasor yaptım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kac gun onceden randevu almam gerek... Ben bugun eyup ekiciyi arayip randevu alicaktim.... Senin hastanen daha cok icime sindi... Bide eyup ekici cok para aliomus diolar deger mi bilmem ...

Hergun bi nescafe sade icmeden yapamiorum ... Burda da icme diolar ... Zarari olur mu ki cok

Kac gun onceden randevu almam gerek... Ben bugun eyup ekiciyi arayip randevu alicaktim.... Senin hastanen daha cok icime sindi... Bide eyup ekici cok para aliomus diolar deger mi bilmem ...

Ayrintili icin mi normal randevu icinmi cnm?

Hergun bi nescafe sade icmeden yapamiorum ... Burda da icme diolar ... Zarari olur mu ki cok

Kafeinin dusuk riski var ama fazlasi. Bende gunde 1 tane iciyorum kahve bagimlisiyim. Kafeinsiz kahve aldim o yuzden soguk sutle iyi gidiyo :)

Gitmisken herseyine baksinlar istiyorum bide renkli de istiyorum bi kez yaptirma sansim var nasilsa

Gitmisken herseyine baksinlar istiyorum bide renkli de istiyorum bi kez yaptirma sansim var nasilsa

Ben ayrintili randevusunu gecen haftadan tlfnla almistim yarina. Pztside normal randevu icin aradim bugune vermislerdi. Sende gelecegin zaman oyle ayarlariz.

kızlar sımdı tetenoz asımı olup geldım , sızı dınledım, tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…