Aynen hava almadığı için zaten yara oluyor daha çok. Kalkanda hava alıyor. İncele bakalım.
Hangi hastaneymiş orası bende orada yapayımFiyatları süper gerçekten.
Duygucum sen alismissin artik galiba o menulere.ben ac kalirim kiz.tavuk hicsevmm zaten balik da yiyemiyorum omega takviyesi aliyorum tiksindigim icin.sut cok az ana bolcas yogurt yiyorum.bu arada su eklediginiz fotograflati goremiyorim bennnnngobislerinizi goremiyorum.telefondan giriyorum ondan mi acaba?benimki baya buyuduu gogusler desen benden ayri bi dunya oldular:)))
İyşymiş canım maşallah iyi geçtiğine sevındım kontrolün yarın artık görürüz miniğini inşallah .. Bu arada doğum ücretleri nasıl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aman gogusleri hic sorma bacim. 80 den 95 oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
))eskileri takiyom hala ama sikiyolar galiba.babanne isi penye aliyim diyorum ))
Duygucum sen alismissin artik galiba o menulere.ben ac kalirim kiz.tavuk hicsevmm zaten balik da yiyemiyorum omega takviyesi aliyorum tiksindigim icin.sut cok az ana bolcas yogurt yiyorum.bu arada su eklediginiz fotograflati goremiyorim bennnnngobislerinizi goremiyorum.telefondan giriyorum ondan mi acaba?benimki baya buyuduu gogusler desen benden ayri bi dunya oldular:)))
Bende pek heveslendim bu ridvan ege hast.
haftasina gøre grami coook iyi
kontrolden gelince de yaz olur mu
sizleri okudukca bende kendi kizimi gormus okumus kadar oluyorum
bizde bugun 22+0 olduk
artik her hafta kilomu ve karnimi ølcmeye basladim sabah ta fotomu cektim
Kac gun onceden randevu almam gerek... Ben bugun eyup ekiciyi arayip randevu alicaktim.... Senin hastanen daha cok icime sindi... Bide eyup ekici cok para aliomus diolar deger mi bilmem ...
Hergun bi nescafe sade icmeden yapamiorum ... Burda da icme diolar ... Zarari olur mu ki cok
Gitmisken herseyine baksinlar istiyorum bide renkli de istiyorum bi kez yaptirma sansim var nasilsa
kızlar sımdı tetenoz asımı olup geldım , sızı dınledım, tesekkurler :)
Ewt iyi olur hem senin doktorun da orda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?