Normal 400 sezeryan 500 canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Drun tam ismi neydi ???
Emre Göksan Pabuççu
slm arkadaşlar bugün sağlık ocağına gittim aşı yaptılar.6 eylülde bir daha varmış.
bebeğimin kalp atışları 138 çıktı sizde durumlar nedir? bu arada oğluş kıpır kıpır hüç durmuyor yerinde... özellikle dün korktum bi sıkıntısımı var acaba diye? mükemmel bir duygu...
slm arkadaşlar bugün sağlık ocağına gittim aşı yaptılar.6 eylülde bir daha varmış.
bebeğimin kalp atışları 138 çıktı sizde durumlar nedir? bu arada oğluş kıpır kıpır hüç durmuyor yerinde... özellikle dün korktum bi sıkıntısımı var acaba diye? mükemmel bir duygu...
Ya hep bisey almicam nasilsa kardesmden kalcak diyorum yine dayanamadim 4 tulum battaniye bide alt acma takimi aldim. Daha kiyafet almicam :))
bnde bgn yaptrdm ağrım fazla yok çok şükür diğeride 1 ay snra olacak bnmde
Ya insan dayanamıyor ki benımde yegenımden etiketi kopoarılmamış şeyler var ama insan cinsiyeti öğrendikten sonra dayanamıyor .. Ben aldıklarımıza bakıp bakıp sevıyorum valla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya insan dayanamıyor ki benımde yegenımden etiketi kopoarılmamış şeyler var ama insan cinsiyeti öğrendikten sonra dayanamıyor .. Ben aldıklarımıza bakıp bakıp sevıyorum valla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kizlar benimde dogumum en son 2 ocak ama aralikta kavusuruz pitircigimiza gibi geliyor bana
. Hepimiz saglikla kucagimiza alirir Insallah .♥♥
Slm kizlar benimde dogumum en son 2 ocak ama aralikta kavusuruz pitircigimiza gibi geliyor bana
. Hepimiz saglikla kucagimiza alirir Insallah .♥♥
insallah yeniyil bebegi olur kuzucuk
Iva bi gececi biziz bu topikte kiz:))
hihiihhihi ewt
hadi ben butun gun yat kalk takiliyorum
sen aktif yasiyorsun spora da gidiyorsun yoruluyorsun da niye uyumuyorsun ???
Dur tahmin edeyim ULTRASON HEYECANI MI
az once yaglanip yatim dedim
bide ne gøreyim
benim kucuk sevimli tuycuklerim kil olma yoluda
hadi kil oluyon olmasina da gøbekte ne isin var
gøbegimde kil cikmaya baslamis
zeytan yagiyla yaglaniorum ya sanirim tuycuklerimi de beslemisim ... o kadar yagi kafama surerdim bilseydim døkulen saclarim canlansin
hadi gelde yat uyu o manzarayi gørunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?