Sok oldum cikiyon cikmasina gobekten baska yer mi bulamadin diye soylendim :)
Agda yapsam fayda eder mi acaba kokunden alsam
Diş ağrım tuttuuu(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Diş ağrım tuttuuu(
Bugün ayrıntılı ultrason var kızımı göreceğim uyku tutmuyor heyecandan :) dua edin kızlar mutlu haberlerle dönuyum :)
Bugün ayrıntılı ultrason var kızımı göreceğim uyku tutmuyor heyecandan :) dua edin kızlar mutlu haberlerle dönuyum :)
Gunaydin kizlarr...ayrintilita gidiyorum dua edinn...
bugun kac haftaliksin?
Ne guzel icersi dar gelio futbolcu mu olcak ne :)
Aaaa ne cabuk ... Agrin var mi
günaydınn şeker annelerrr
bende bugün ikide doktor randevum var bebişimi göreceğim tekrarrçok heyecanlıyım,sağlıkla gidip gelirim inşallahh,gidenlerden foto bekliyoruz ona göreee
günaydınn şeker annelerrr
bende bugün ikide doktor randevum var bebişimi göreceğim tekrarrçok heyecanlıyım,sağlıkla gidip gelirim inşallahh,gidenlerden foto bekliyoruz ona göreee
Kızlar şimdi ayrıntılıdan çıktım bebeğin cinsiyeti erkek dedi hala şoktayım. Ben kız kıyafetleri aldım kendimi çok hazırlamıştım ya birde tekrar kendi doktoruma bektırcam ama eşim pipi vardı diyor .diğer herşey çok güzel normal dogum yapabilirsin rahatlıkla dedi.hayırlısı ama işte...
Oleyyyy bugun herkez bebiss goruyooo. Bende birazdan giriyorumm :)
Kızlar şimdi ayrıntılıdan çıktım bebeğin cinsiyeti erkek dedi hala şoktayım. Ben kız kıyafetleri aldım kendimi çok hazırlamıştım ya birde tekrar kendi doktoruma bektırcam ama eşim pipi vardı diyor .diğer herşey çok güzel normal dogum yapabilirsin rahatlıkla dedi.hayırlısı ama işte...
Olsn cnm ne guzel saglikli bebisin cok sukur. Bende ciktim ayrintilidan pipi ayni pipi. Bacaklari ayirip gosteriyo sipa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?