Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

hadi yaaa,olsun canımm sağlıklı olsun da napalımm şimdi de erkek kıyafetlerine devamm artık, inşallah bu son değişimi olur,bi karar versinler artıkk

Demekki erken alışveriş yapılmamalı ) babaanne anaanne hırkaları falan hep kıza göre örmüşlerdi ve hatta bende aldım getirdim onları evimize.söleyimde erkek için yeniden örmeye başlasınlar.ay bide öle tatlı şeylerki inanamazsın.nese sağlıklı ya . Kıyafet almıycam bekliycem artık biraz daha şimdi 23. Haftadayım bakarsın yanılmış olurlar hala bir umut var içimde.

sakla da bi dahakine kız olursa inşallah o giyer annesii hadi bakalım doktorun ne diyecekk acepp

Cnm ridvan egede yaptirdim ama 2D biraz zaman gecsin ozele gidicem daha net belli olur. Pek begenmedim buranin cihazinj. Gerci muayene amacli yapildi. Organ sayimi yapildi. Medicanaya n kdr odedin sen?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyyy olsun cnm pipili olcak. Bende cok kiz istemistim ama olsun erkek evlat daha hayirli olur derler anasina bakar derler:))

Ben tamamlayıcı özel sigorta yaptırmıştım sadece 12 tl verdim .ama fiyatı 280 tl .baştan aşağı bebeği tamamen inceledi ve bana anlattı.kemiklerinden organlarına kadar benim doğumu nasıl yapabileceğime kadar anlattı.çok inceledi.

Iyiymis baya. Sevindim cnm adina cnm

Bende dr dan geldim 21 haftalikmis kızım herşey yolunda çok şükür 458gr miz boyu yanlış hatırlamıyorsam 27 idi :))

günaydınn şeker annelerrr
bende bugün ikide doktor randevum var bebişimi göreceğim tekrarr çok heyecanlıyım,sağlıkla gidip gelirim inşallahh,gidenlerden foto bekliyoruz ona göreee

Günaydın canm hayırlı haberlerini bekliyoruz

olabilir :) babaya çekerse olur zaten babamız futbolcuymuş küçükken.. bi an önce aralık olsada kucağıma alsam diyorum kaynanamda hiç acele etme ozamanda karnımda dursaydı keşke dersin dıyo :)

Babaanne tecrubeli var bi bildigi :)
O zaman simdilerin keyfini cikar

Oyyy olsun cnm pipili olcak. Bende cok kiz istemistim ama olsun erkek evlat daha hayirli olur derler anasina bakar derler:))

Pipiyi yine gosterdi delikanli :) sen erken kaynana olucan gibi hihihihihi dis agrin nasil oldu

Bugun kac haftaliksin ? Hangi hafta sana kiz demisti ... Bana da kiz dediler gonlum erkekten yana ... Ne guzel saglikli demis gerisi onemli degil ...

Pipiyi yine gosterdi delikanli :) sen erken kaynana olucan gibi hihihihihi dis agrin nasil oldu

Gece parol aldm cnm gecti smdilik iyiyim.

Bende dr dan geldim 21 haftalikmis kızım herşey yolunda çok şükür 458gr miz boyu yanlış hatırlamıyorsam 27 idi :))

Eneee benim ki 18 cm 326 grm. Olsun pipisi buyuk benimkininde hihhhh !! :))

Bugun kac haftaliksin ? Hangi hafta sana kiz demisti ... Bana da kiz dediler gonlum erkekten yana ... Ne guzel saglikli demis gerisi onemli degil ...

18. Haftada kız dedi daha önceki haftalarda kız dedi. Bugün 23. haftaya girdim SAT'a göre ama doktorda önde gidiyoruz 4 gün.benim gönlümde kızdan yanaydı ve kendimi çok alıştırmıştım kıyafet falan almıştım bayaa hayırlısı bir şehzademiz olacak ) sağlığı şükür iyi.

Kizlarda erkek cikma ihtimali var diye duyduydum... Demek dogruymus :)

Herkes ultrasona gitti pek heveslendim ... Bende gozumu kararttim randevu aldim simdi ... Servet unsal tip merkezinde dr ali.ipek iyi mi bilmem netten buldum iyi demisler baya ... 20 dkk 200 tl renkli ultrasonmus ... Eyup ekiciyi aradim tatildeymis denk gelmedi zaten renkli ultrason yokmus onda ....

Kızlar bişey sorcsm. Detaylıya girmiştm ben cd ve resim verdiler. Cdue şimdi baktm sadece 5 saniyelık bi karartı var goruntu falan yok. Napsam bidaha gırsemmi acaba. Zararı olurmukı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bişey sorcsm. Detaylıya girmiştm ben cd ve resim verdiler. Cdue şimdi baktm sadece 5 saniyelık bi karartı var goruntu falan yok. Napsam bidaha gırsemmi acaba. Zararı olurmukı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…