Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Resimde net mi peki

Resimde net mi peki

Yok cnm yuzunu elıyle kapattı kızımız en azından cd sı goruntusu olsn istıyorum.zararı yoksa tekrar gıtmk istyrm. Cazgrlık yaparım ücretsiz gıderim yani onların sorunu😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence git bida gor her gun gitmiosin sonucta ... Benim imkanim olsa hergun giderdim ... Git gor kacirma bida gorme firsatini ... Yasa o mutlulugu :)

Bence git bida gor her gun gitmiosin sonucta ... Benim imkanim olsa hergun giderdim ... Git gor kacirma bida gorme firsatini ... Yasa o mutlulugu :)

Aynen gıdım bosunamı para verdım okadar. Yarın arıcam duruma gore salı gunu gıderim

Bebegini bir daha gor o muthis duyduyu yasa ... Elini yuzune koydugu resimde goruntu iyidi cdde niye siyah cikmis bilmem

Eneee benim ki 18 cm 326 grm. Olsun pipisi buyuk benimkininde hihhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağlıklı olsunlarda canm benm..bende pipili bi oğlum olsun istiyordum hayırlısi boyleymis :)

:)) hayırlı sağlıklı evlatlarimiz olsun insallah

ben akropole 150 verdim muayene dahil 200 oldu belki daha uygun olan da vardır

Sanmam bi sorun olacağını canm devamlı girmiyoruz sonuçta

ben geldimm canlarımmm gittim gördüm oğluşumu keyfi yerinde çok şükür sağlığı da iyiymiş,herşey yolunda yaniii 410 gram olmuşuz birdee 21+4 üz bugünn.... çok mutluyum yaaa herşeyin yolunda gitmesi insanı öyle rahatlatıyo kii ohhh

Arkadaslar kıme soylesem aralıkta dogum yapacagımı aaa sene kaybetcek dıyo ne sacma bısey ne alaka anlamıyorum nedmeek sene kaybedecek

Arkadaslar kıme soylesem aralıkta dogum yapacagımı aaa sene kaybetcek dıyo ne sacma bısey ne alaka anlamıyorum nedmeek sene kaybedecek

Onlar bardagin bos taragindan bakio sekerim .... Dolu tarafi soyle gun farkiyla bi yil buyuk olacaklar

Resim yok mu resim beklioruz
Sagligi yerinde olsun da masallah :) bol bol tekmelesinler

Onlar bardagin bos taragindan bakio sekerim .... Dolu tarafi soyle gun farkiyla bi yil buyuk olacaklar

25 aralık dogum ama sezeryanım var zaten oncekı dogumum sezeyandı muhtemelen bı hafta onceden alıcak aa yıl kaybetcekmıs ıvacım delı edıolar benı dunde tetenoz yaptrdım nasıl kolum acıo hala anlatamam
Hey allahım bunları yazarken bu velet nasıl oynuyoo :)))

Gecmis olsin ....
Ne guzel kizin yeni yila kardesiyle giriyo bundan guzeli mi war ...
Yeter ki o buyusun icerde... Onlar ne karisir bebek olurken mum mu tuttular da soz hakki var ... Bugun kac gunluk oldun

Benim oğlum 16 aralik 2009 doğumlu erken geldi yaramazim.15 gun le 1 yas kazanmis oluyor.askerlikte okulda vs erken gitme gibi bi durum söz konusu oluyor.2009 ocakla 2009 aralik ayni tutuluyor yeri gelince ama neticede 1 yas fark oluyor.simdi kizimda 14 aralik gozukuyo doğumu yapck bisey yok hayirlisi hakkimizda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hıc anlamıyorum boyle ıslerı :) bakalım benım kzıım mart dogumlu bakalım

Gecmis olsin ....
Ne guzel kizin yeni yila kardesiyle giriyo bundan guzeli mi war ...
Yeter ki o buyusun icerde... Onlar ne karisir bebek olurken mum mu tuttular da soz hakki var ... Bugun kac gunluk oldun

20+0 persembe atıyo benım haftam

Bende eylulde koyarım resım artık heyecanla beklıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…