Kızlar bişey sorcsm. Detaylıya girmiştm ben cd ve resim verdiler. Cdue şimdi baktm sadece 5 saniyelık bi karartı var goruntu falan yok. Napsam bidaha gırsemmi acaba. Zararı olurmukı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Resimde net mi peki
Bence git bida gor her gun gitmiosin sonucta ... Benim imkanim olsa hergun giderdim ... Git gor kacirma bida gorme firsatini ... Yasa o mutlulugu :)
Sağlıklı olsunlarda canm benm..bende pipili bi oğlum olsun istiyordum hayırlısi boyleymis :)Eneee benim ki 18 cm 326 grm. Olsun pipisi buyuk benimkininde hihhhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) hayırlı sağlıklı evlatlarimiz olsun insallah18. Haftada kız dedi daha önceki haftalarda kız dedi. Bugün 23. haftaya girdim SAT'a göre ama doktorda önde gidiyoruz 4 gün.benim gönlümde kızdan yanaydı ve kendimi çok alıştırmıştım kıyafet falan almıştım bayaa hayırlısı bir şehzademiz olacak) sağlığı şükür iyi.
ben akropole 150 verdim muayene dahil 200 oldu belki daha uygun olan da vardırHerkes ultrasona gitti pek heveslendim ... Bende gozumu kararttim randevu aldim simdi ... Servet unsal tip merkezinde dr ali.ipek iyi mi bilmem netten buldum iyi demisler baya ... 20 dkk 200 tl renkli ultrasonmus ... Eyup ekiciyi aradim tatildeymis denk gelmedi zaten renkli ultrason yokmus onda ....
Kızlar bişey sorcsm. Detaylıya girmiştm ben cd ve resim verdiler. Cdue şimdi baktm sadece 5 saniyelık bi karartı var goruntu falan yok. Napsam bidaha gırsemmi acaba. Zararı olurmukı
Eneee benim ki 18 cm 326 grm. Olsun pipisi buyuk benimkininde hihhhh !! :))
Arkadaslar kıme soylesem aralıkta dogum yapacagımı aaa sene kaybetcek dıyo ne sacma bısey ne alaka anlamıyorum nedmeek sene kaybedecek
ben geldimm canlarımmmgittim gördüm oğluşumu keyfi yerinde çok şükür sağlığı da iyiymiş,herşey yolunda yaniii 410 gram olmuşuz birdee 21+4 üz bugünn.... çok mutluyum yaaa herşeyin yolunda gitmesi insanı öyle rahatlatıyo kii ohhh
Onlar bardagin bos taragindan bakio sekerim .... Dolu tarafi soyle gun farkiyla bi yil buyuk olacaklar
25 aralık dogum ama sezeryanım var zaten oncekı dogumum sezeyandı muhtemelen bı hafta onceden alıcak aa yıl kaybetcekmıs ıvacım delı edıolar benı dunde tetenoz yaptrdım nasıl kolum acıo hala anlatamam
Hey allahım bunları yazarken bu velet nasıl oynuyoo :)))
Arkadaslar kıme soylesem aralıkta dogum yapacagımı aaa sene kaybetcek dıyo ne sacma bısey ne alaka anlamıyorum nedmeek sene kaybedecek
Resim yok mu resim beklioruz
Sagligi yerinde olsun da masallah :) bol bol tekmelesinler
Benim oğlum 16 aralik 2009 doğumlu erken geldi yaramazim.15 gun le 1 yas kazanmis oluyor.askerlikte okulda vs erken gitme gibi bi durum söz konusu oluyor.2009 ocakla 2009 aralik ayni tutuluyor yeri gelince ama neticede 1 yas fark oluyor.simdi kizimda 14 aralik gozukuyo doğumu yapck bisey yok hayirlisi hakkimizda.
Gecmis olsin ....
Ne guzel kizin yeni yila kardesiyle giriyo bundan guzeli mi war ...
Yeter ki o buyusun icerde... Onlar ne karisir bebek olurken mum mu tuttular da soz hakki var ... Bugun kac gunluk oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?