Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Yesin onu teyzeleriiii... Niye o kadar siyah resim ve eger gordugum burnuysa cok sekilli guzel bi burnu var ...

Yesin onu teyzeleriiii... Niye o kadar siyah resim ve eger gordugum burnuysa cok sekilli guzel bi burnu var ...

vala bende anlamadım,çok net çıkmıyo zaten resimler bizim doktordaa...evet o yüzü,burnu babaya benzeyecek desenee

Bende eskı fotoyu koyayım barı eve gıdınce :) 16 haftalık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kizlar nasilsiniz? yigyenlerim nasil? takip etmeye calisiyorum ama hep yazamiyorum maglesef

kizlar tecrübelerinize ihtiyacim var, karnima saniyelik sancilar giriyor, kasilma fln degil, sanki bicakla desiyorlar, uzun sürmüyor arada bir geliyor ama hic böyle olmamisti daha önce

slm canımmm,iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
doktoruna sordun mu,bence ona sor çünkü en doğru cevabı o verecektir.

Doktora gorun ... Bende olmadi hic ... Belki kramp falandir magnezyumla gecer... Yada bebek yerlesiyordur ... Ihmal etme sakin

slm canımmm,iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
doktoruna sordun mu,bence ona sor çünkü en doğru cevabı o verecektir.

Allah iylik versin cnm, ben iste hafif endiseliyim, Doktoruma muayne saatleri disinda ulasamiyorum maglesef Dogum yapacagim Hastahaneyi arasam, bakmadan birsey diyemeyiz diyorlar, Hastahanede bana 1saat uzaklikta, gitsemmi? Yoksa yatip dinlensenmi?

Doktora gorun ... Bende olmadi hic ... Belki kramp falandir magnezyumla gecer... Yada bebek yerlesiyordur ... Ihmal etme sakin

yok cnm Magnezyum kulaniyom ztn, ondan degildir cünkü daha önceki olan kasikmalarimdan biliyorum. Bu cok degisik birsey Saniye sürüyor ama acaba birseylerin habercisimi ? karnim benim hep tas gibi oluyor acaba erken dogum habercilerimi

Allah iylik versin cnm, ben iste hafif endiseliyim, Doktoruma muayne saatleri disinda ulasamiyorum maglesef Dogum yapacagim Hastahaneyi arasam, bakmadan birsey diyemeyiz diyorlar, Hastahanede bana 1saat uzaklikta, gitsemmi? Yoksa yatip dinlensenmi?

çok rahatsız ediyosa,birde bayağıdır sürüyosa git bi görün,hem için rahatlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…