Masssallaaahhhh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yesin onu teyzeleriiii... Niye o kadar siyah resim ve eger gordugum burnuysa cok sekilli guzel bi burnu var ...
Bende eskı fotoyu koyayım barı eve gıdınce :) 16 haftalık
Eki Görüntüle 1212571 Eki Görüntüle 1212572
Cok degısık cıkıo ama fotoda :)
Buda benim kizim 18+4 o zaman
Vakitte gecmio hic araliga coook var
Slm kizlar nasilsiniz? yigyenlerim nasil? takip etmeye calisiyorum ama hep yazamiyorum maglesef
kizlar tecrübelerinize ihtiyacim var, karnima saniyelik sancilar giriyor, kasilma fln degil, sanki bicakla desiyorlar, uzun sürmüyor arada bir geliyor ama hic böyle olmamisti daha önce
Slm kizlar nasilsiniz? yigyenlerim nasil? takip etmeye calisiyorum ama hep yazamiyorum maglesef
kizlar tecrübelerinize ihtiyacim var, karnima saniyelik sancilar giriyor, kasilma fln degil, sanki bicakla desiyorlar, uzun sürmüyor arada bir geliyor ama hic böyle olmamisti daha önce
slm canımmm,iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
doktoruna sordun mu,bence ona sor çünkü en doğru cevabı o verecektir.
Doktora gorun ... Bende olmadi hic ... Belki kramp falandir magnezyumla gecer... Yada bebek yerlesiyordur ... Ihmal etme sakin
Allah iylik versin cnm, ben iste hafif endiseliyim, Doktoruma muayne saatleri disinda ulasamiyorum maglesefDogum yapacagim Hastahaneyi arasam, bakmadan birsey diyemeyiz diyorlar, Hastahanede bana 1saat uzaklikta, gitsemmi? Yoksa yatip dinlensenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?