Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Allah iylik versin cnm, ben iste hafif endiseliyim, Doktoruma muayne saatleri disinda ulasamiyorum maglesef Dogum yapacagim Hastahaneyi arasam, bakmadan birsey diyemeyiz diyorlar, Hastahanede bana 1saat uzaklikta, gitsemmi? Yoksa yatip dinlensenmi?

Yat dinlen olmazsa saglik ocagina gidersin yarin ... Sol tarafina yat biraz dinlen ...

Oyyy masallahh yerim ben onun ufacik parmaklarini.

Bu arada sükur Ankarayida bi yağmur firtina aldi. 🙅🙆🙇

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederiz teyzesii
hadi yaaa samsun a da gönder az biraz yağmur,yanıyoz burdaaaa

teşekkür ederiz teyzesii
hadi yaaa samsun a da gönder az biraz yağmur,yanıyoz burdaaaa

Istanbuldan buraya geldi cnm orayada gelir :))

Yat dinlen olmazsa saglik ocagina gidersin yarin ... Sol tarafina yat biraz dinlen ...

Icim rahat etsin gidicem galiba, esimi bekliyorum. gecen bir bayan tv baktim 25 haftasinda agridan gidiyor hastahaneye, idrar yolu iltihabi diyip gönderiyorlar ve kadin eve geldiginde sanci basliyor suyu geliyor ve erken dogum yapiyor bebegi 3gün yasiyoe sadece Rabbim kimseye vermesin, Simdi pimpiriklendim, icim rahat etsin bari

Cnm banada oluyo arada. Ayaklarini yukari kaldirip uzat. Ben oksuremez hale gelmstm. Dr normal demisti

Aklina kotu seyler getirme sakin ... Doktora gitmende fayda var ..... Stres yapma esin gelene kadar yat az dinlen

haklisin cnm hic olmazsa icim rahatlar, önemli birsey degildir eminim ama korkuyorum ya birseylerin belirtiside ben hafife aliyorsam neyse cnm sagolasin dualarinizi eksik etmeyin

Doktordan gelince bizi de bilgilendir aklimiz sende kalmasin ... Insallah hersey yolundadir

Canım arada bana da oluyor .. Hatta ben cok hapsururum o zamanlar bıçak gibi hissedıyorum doktora sorduğumda sıkıntı olmayacağını söyledi .. Çünkü arada olup kesiliyor .. Umarım seninde öyle bişidir ama cok takılırsa kafana seni huzursuz ederse bi danış istersen bizi de haberdar et canlm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilgilendigin icin sagolasin cnm benim, bendede hapsirirken öksürürkwn fln kasiklarima bicak saplanir gibi oluyor ama bu farkli birseydi 1 saatir yok, ztn geldigi anda aci oluyor sonrasinda hic birsey olmamis gibi. Baya uykusuz yorgunum, yarin devam ederse, hemen hastahaneye gidicem, simdi uyicam galiba.

Gidersem cnm sizlerede haber veririm insAllah

Slm kizlarrr
Ayrintiliya gittim bugun ben de.bebegimin herseyi normalmis.cinsiyeti de kesinlesti kesin erkek dediama raduoloji uzmani plesantan asagida dedi hatta meshur kuyruk sokumu agrimi ona bagladi sonra sik tuvaleti de.is falan yapma defi.ardindan kendi doktorimuza gittik.o da evet asagida ama cikabilir yukariya dedi rahim agzin kapali korkma dedi.o agrilarin bununla alakasi yik vucut seklin degisiyo ondan ve yapacak bisey yok defi.malesef((
Bu arada bugun denizlideki butun bebek magazalarini gezdik.kafamiz rahatladi.kolyca yapicaz insallh alisverisi sadece bebek arabasinda cokkk kafamiz karisti.bolee istee

Cnm banada oluyo arada. Ayaklarini yukari kaldirip uzat. Ben oksuremez hale gelmstm. Dr normal demisti

( rahatlatin cnm tsk ederim, senin disin nasil oldu? simdilik yaticam cünkü bir saatir birsey yok, yarin devam ederse yada gece, ilk isim hastahaneye gitmek olucak.

He kızlar bu arada ayrıntılıdaki cinsiyetın degısme ıhtımali yok neyse o bilin istedim ben yumurtalığına kadar gördüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…