Allah iylik versin cnm, ben iste hafif endiseliyim, Doktoruma muayne saatleri disinda ulasamiyorum maglesefDogum yapacagim Hastahaneyi arasam, bakmadan birsey diyemeyiz diyorlar, Hastahanede bana 1saat uzaklikta, gitsemmi? Yoksa yatip dinlensenmi?
Oyyy masallahh yerim ben onun ufacik parmaklarini.
Bu arada sükur Ankarayida bi yağmur firtina aldi. 🙅🙆🙇
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederiz teyzesii
hadi yaaa samsun a da gönder az biraz yağmur,yanıyoz burdaaaa
Yat dinlen olmazsa saglik ocagina gidersin yarin ... Sol tarafina yat biraz dinlen ...
çok rahatsız ediyosa,birde bayağıdır sürüyosa git bi görün,hem için rahatlarr
Istanbuldan buraya geldi cnm orayada gelir :))
haklisin cnm hic olmazsa icim rahatlar, önemli birsey degildir eminim ama korkuyorum ya birseylerin belirtiside ben hafife aliyorsamneyse cnm sagolasin dualarinizi eksik etmeyin
Slm kizlar nasilsiniz? yigyenlerim nasil? takip etmeye calisiyorum ama hep yazamiyorum maglesef
kizlar tecrübelerinize ihtiyacim var, karnima saniyelik sancilar giriyor, kasilma fln degil, sanki bicakla desiyorlar, uzun sürmüyor arada bir geliyor ama hic böyle olmamisti daha önce
Icim rahat etsin gidicem galiba, esimi bekliyorum. gecen bir bayan tv baktim 25 haftasinda agridan gidiyor hastahaneye, idrar yolu iltihabi diyip gönderiyorlar ve kadin eve geldiginde sanci basliyor suyu geliyor ve erken dogum yapiyorbebegi 3gün yasiyoe sadece Rabbim kimseye vermesin, Simdi pimpiriklendim, icim rahat etsin bari
haklisin cnm hic olmazsa icim rahatlar, önemli birsey degildir eminim ama korkuyorum ya birseylerin belirtiside ben hafife aliyorsamneyse cnm sagolasin dualarinizi eksik etmeyin
Slm kizlar nasilsiniz? yigyenlerim nasil? takip etmeye calisiyorum ama hep yazamiyorum maglesef
kizlar tecrübelerinize ihtiyacim var, karnima saniyelik sancilar giriyor, kasilma fln degil, sanki bicakla desiyorlar, uzun sürmüyor arada bir geliyor ama hic böyle olmamisti daha önce
Canım arada bana da oluyor .. Hatta ben cok hapsururum o zamanlar bıçak gibi hissedıyorum doktora sorduğumda sıkıntı olmayacağını söyledi .. Çünkü arada olup kesiliyor .. Umarım seninde öyle bişidir ama cok takılırsa kafana seni huzursuz ederse bi danış istersen bizi de haberdar et canlm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktordan gelince bizi de bilgilendir aklimiz sende kalmasin ... Insallah hersey yolundadir
Cnm banada oluyo arada. Ayaklarini yukari kaldirip uzat. Ben oksuremez hale gelmstm. Dr normal demisti
inşallah bişi yoktur canımmm...
insAllah cnm, bir saatir birsey yok, galiba yazicam simdi ve yarin devam ederse o zaman hastahaneye gidicem insAllah
Kizlar sizde benim gibi zirt pirt wcye gidio musunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?