Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Burda sezeryan mecbur kalmadikca yapmiolar ... Mecbur iyice acilana kadar bekliolar ... Ama normal dogumda epidural hakkimi kullanicam ....

Slm kızlar esimin tayini çıktı şehir disina gitti yazamadim çok bu sıra nasılsınız
Ya dün gece bacaklarıma şiddetli kramplar girdi hareket ettiremedim o derece kötüydü sizede oluyor mu

Slm kızlar esimin tayini çıktı şehir disina gitti yazamadim çok bu sıra nasılsınız
Ya dün gece bacaklarıma şiddetli kramplar girdi hareket ettiremedim o derece kötüydü sizede oluyor mu
Bendede oluyor arada doktorum magnezyum verdi. Birde bende kalça agrısı çok fazla oluyor dayanılmıyacak şekilde.muz, badem, süt gibi ürünleri tüketiyormusun bir nebzede olsa iyi geliyor. En azından bende işe yaradı.canım birde arada soda tüket midende bir sorunun yoksa.bana bunlar iyi geldi.Ağrının şiddeti artarsa ve sıklaşırsa kramplar doktoruna danış bence oda yönlendirir seni.

yaa kızlar benim her yorum yapmam da hata veriyo,ama yenileyince bekıyorum yazıyı paylaşmış,pöfff bu ne yaaa

Ben sürekli düşüyorum Olmuyor böyle sürekli yeniden giriş yapmam gerekiyor birde hata veriyor yetkililer duysun.

Saol canm dru arayacağım yarın. gidip bi süt iciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…