Unutmazsam doktora dikisler cabuk iyilessin diye ilac sorucam ...
Duygu senin disin nasil oldu simdi iyi mi ???
anaaaa değişmiş buralarrr, cık beğenmedimmmm
Bendede oluyor arada doktorum magnezyum verdi. Birde bende kalça agrısı çok fazla oluyor dayanılmıyacak şekilde.muz, badem, süt gibi ürünleri tüketiyormusun bir nebzede olsa iyi geliyor. En azından bende işe yaradı.canım birde arada soda tüket midende bir sorunun yoksa.bana bunlar iyi geldi.Ağrının şiddeti artarsa ve sıklaşırsa kramplar doktoruna danış bence oda yönlendirir seni.Slm kızlar esimin tayini çıktı şehir disina gitti yazamadim çok bu sıra nasılsınız
Ya dün gece bacaklarıma şiddetli kramplar girdi hareket ettiremedim o derece kötüydü sizede oluyor mu
Dün akşamdan bu saate kadar giriş yapamıyordum.demekki bu revizyon içinmiş .bende sevmedim çıkkk olmadı yani :-(
Dün akşamdan bu saate kadar giriş yapamıyordum.demekki bu revizyon içinmiş .bende sevmedim çıkkk olmadı yani :-(
Saol canm dru arayacağım yarın. gidip bi süt iciyimBendede oluyor arada doktorum magnezyum verdi. Birde bende kalça agrısı çok fazla oluyor dayanılmıyacak şekilde.muz, badem, süt gibi ürünleri tüketiyormusun bir nebzede olsa iyi geliyor. En azından bende işe yaradı.canım birde arada soda tüket midende bir sorunun yoksa.bana bunlar iyi geldi.Ağrının şiddeti artarsa ve sıklaşırsa kramplar doktoruna danış bence oda yönlendirir seni.
anaaaa değişmiş buralarrr, cık beğenmedimmmm[/QUOT
hiiiiiiiiiic begenmedim ya noldu buralara
sayfayı boyna yenilemeye bi çare bulsunlar bence gerisini elleşmesinlerr yaabende yaaa,telde yeni yazılanları da göremiyorumm
sayfayı boyna yenilemeye bi çare bulsunlar bence gerisini elleşmesinlerr yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?