Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Yarım saattir bu başlığı arıyorum Allah aşkına nereye saklanmış. Uyuzum canım resmen senin profiline girip Etkinliklerden buldum. Bu kadar zor olmamalıydı pufff

Yarım saattir bu başlığı arıyorum Allah aşkına nereye saklanmış. Uyuzum canım resmen senin profiline girip Etkinliklerden buldum. Bu kadar zor olmamalıydı pufff
aynen yaaa her defasında sayfaları baştan aşağı dolaşıp öyle buluyorum,çok karışık çok...

kızlar merhaba .. ya haftasonu sinir oldum telefondan hala giremıyorum sacma sapan eskiler gorunuyor.. uygulamayı sılıp tekrar girdim ama fayda etmedi. telefonda uygulamayla gırebılen var mı aranızda.. baya seyler yazılmış.özetleyecegım burada baya bi ankara muhabbeti acılmıs.. maalesef bende ankarayı sevemeyenlerdenım.. neredeyse 3 yıl oldu ama yok sevmıyorum.. aslında sehirleri insanlar sevdırıyor.. aile dostlar baska sehirlerde kalır ise sevemıyorsunuz bu arada haftasonu ikea ve istanbul yolu uzerınde e-bebek ve babymalle gittik eşimle sastık kaldık alınacak cok sey var nereden baslasa bılemıyor ınsan.. emzık biberon bakıyoz bi ton ceşit karar verdik bilen tecrubeli biriyle alınması gerekecek bunlar..bu arada ıkeada begendıgım bebek odasına baktım ama bana cok ufak geldi beşiği.. gardolabıda benım boyum kadar.. moralım bozuldu. kafamda kurmustum odayı şimdi alternatif seylere de bakalım dıyoruz.. haftaya da sitelere bakıcam bakalım.. valla sistem sacma sapan oldugunda alıntı yapamadım.. öptm sizi

evet görünmüyo yeni yazılanlar canımmm tühh senin boyunda mı,çocuk için düşünüldüğünden alçaktır canım boyu.bende seni öptümmm

bugun bende rutin kontrole gittim ... idrar yollarinda enfeksiyon cikti .... antibiyotik verdi .... moralim sifir

evet ikeada kucuk pekte kaliteli sayilmaz ama sitelerden uygun fiyati.... sitelere bir girersen cikamazsin coooooooooook cesit vardir eminim :)

Günaydın Anneler. Hİç kimsenin yazası gelmiyor herhalde buraya artık (

günaydın annelerr :):) dün gece bebeğimin hareketlerini pek hissetmedim diye müzik açtım,kulaklığıda karnıma koydum.bazı müzikde hiç tepki vermedi,bazılarında da tekmeledi beni çok güzeldi yaa, deneyin sizdee

günaydın resmen dağıttılar bizi yaa bomboş buralarr
Aynen valla. REsmen tuzak kurdular bize. Siz çok gruplaştınız dağılın ulen dediler dağıttılar :)))
Eşim evde yokken anca deneyebilirim. Karnıma ultrason veriyormuşum telefonu elime alınca bile öyle diyor :))

bende teli tutmadım,yani bi bakıma haklı eşin canımm.kulaklığı taktım karnıma direk müzik karnımaa

bende teli tutmadım,yani bi bakıma haklı eşin canımm.kulaklığı taktım karnıma direk müzik karnımaa
Benim ki ona da kızıyor. UZakta dursun muş tel ordan duyarmış. Len ben zor duyarım ordan içimdeki bebiş naıl duysun. İyi ki sen hamile değilsin diyorum :)) Herşeyi kısıtlardı kendine :))

Benim ki ona da kızıyor. UZakta dursun muş tel ordan duyarmış. Len ben zor duyarım ordan içimdeki bebiş naıl duysun. İyi ki sen hamile değilsin diyorum :)) Herşeyi kısıtlardı kendine :))
hahhahhha birde bize derler abartıyosunuz diye kendileri aynı durumda olsalar doğurana kadar yerlerinden kalkmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…