Günaydın Anneler. Hİç kimsenin yazası gelmiyor herhalde buraya artık(
Alışacağız yavaş yavaş ne yapalım. MEcburrrr...hic sarmiyo yaa artik
Alışacağız yavaş yavaş ne yapalım. MEcburrrr...
günaydın canımmm,geçmiş olsunn.inşallah geçer tez zamanda
Yok canım ya telden girilmiyordu. En son dün gece denedim.tlfunundan gire bilio musun
Canım telefonda uygulamadan girilmiyor .. Ben telden gırenıyurum artık ama normal sayfadan açıp uygulamadan değiltlfunundan gire bilio musun
olsun canım içde geçsin bi an önceeinsallah uyuzum yaa ilac kullanmaya basladim bi o eksikti
enfeksiyon deyince neye ugradigimi sasirdimolsun canım içde geçsin bi an öncee
bende öyle yatıyorum aman allah korusun yaa,nasıl anladı enfeksiyon olduğunu test mi yaptıenfeksiyon deyince neye ugradigimi sasirdimgecen ay hersey superdi
sicaklar cok olunca baldir bacak yattim neyime guveniyorsam usuttum sanirim
her ay rutin olarak kan ve idrar aliyorlar idrarda cikmisbende öyle yatıyorum aman allah korusun yaa,nasıl anladı enfeksiyon olduğunu test mi yaptı
kızzz takma kafanaa,çoğunda oluyo okuma nette falan sen düzgün kullan ilacını geçer bişicik kalmazzher ay rutin olarak kan ve idrar aliyorlar idrarda cikmis
isin ilginci bende bi degisiklik yok
nette de okudum erken dogum olabilir deyince korktum
bi kucagima alsaydim pek bi hevesleniyorum yaakızzz takma kafanaa,çoğunda oluyo okuma nette falan sen düzgün kullan ilacını geçer bişicik kalmazz
ahh canım benimm hepimizin tek istediği bu,gözümü bi kapatsam açsam zaman geçmiş,doğmuş olsaa,ne iyi olurdu heebi kucagima alsaydim pek bi hevesleniyorum yaa
ahh canım benimm hepimizin tek istediği bu,gözümü bi kapatsam açsam zaman geçmiş,doğmuş olsaa,ne iyi olurdu hee
aynen bazı yerlerde çok pahalı minicik şeyler,insanın içi gidiyo minik minik görünce hepsinden almak istiyohihihhihi
bugun sabah gittim bebek kiyafeti satan magazaya
o kadar guzel seyler satiyorlar ki minicik sevimli icim gitti....
cok pahali ama buyuk insan kiyafetinden pahali...
fiyatini gørunce bi ay giyecek diye vazgectim ....
aynen bazı yerlerde çok pahalı minicik şeyler,insanın içi gidiyo minik minik görünce hepsinden almak istiyo
oları zaten hiç söylemeeøzellikle de kiz esyalari :)
oları zaten hiç söylemeekız annesi oma duygusunu da tattırır inşallah rabbim bi dahakine bana
evet 1 ay sonra başlıyacağım,biraz daha geçsin dee...inşallah tabi paylaşırım bigileriiinsallah...
sen gebelik okuluna bi kayit olda senin bilgilerinden faydalanalim...
bir ay sonra basliyorsun degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?