Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

olmazki böyle ama konu ta ikinci sayfaya geçmiş kimse yazmadığı için,heheheh ben yazayımda bari başlarda erini alsınn

Ben telefondan giriyorum bi sorun yok..evet yaa kıyafetler çok pahalı bi ay anca giyecekler bide ama alışveriş yapmak çok zevkli ben henüz beşik araba filan almadim siz ne alemdesiniz neler aldiniz benm aldiklarim bunlar sadece

Eklentiler

• 20140810_183900.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 54

ayy pembislerini sevsinlerr.....
ne guzel seyler bunlar yaaa ....
ben de aldim bi suru sey ama kaldirdim yikayip utukeyip yerlestiricem.. benimde bi besikle arabasi ve banyo kuveti kaldi

ayy pembislerini sevsinlerr.....
ne guzel seyler bunlar yaaa ....
ben de aldim bi suru sey ama kaldirdim yikayip utukeyip yerlestiricem.. benimde bi besikle arabasi ve banyo kuveti kaldi
Oo sen baya halletmissin benm eşim şehir dışında o geldiğinde alacağız kalanlari da

Ne ile yikadin aldıklarını

Hepsi çok guzel maşallah canım .. Valla benimde senin gibi alınanlar hediye hep .. Haftasonu çıktık liste yaptım yavaş yavaş almak lazım .. Bebek arabası için biraz daha bekleyeceğim kıs gibi daha uygun olur Ankara'da mantığıyla Bu arada ikea bebek odasından vazgectık başka modeller bakıyorum .. Canım bu arada sana bişi sorucam sen ayrıntılıya akropolde girdin dimi . Nasıldı memnun kaldın mı bide renkli olarak da gördün mu bebişini

allahımm allahımm,yesinle onun cicilerini
ben daha bişi almadım ya eylülde başlayacağım allah nasip ederse alışverişe

kızlar telden kadınlar klübüne giremıyorum ne yapmam lazım ya bilen varmı.hata veriyo hiç açılmıyo

selam kızlar şu yeni siteye alışamadım nedense
bizde dün girdik detaylıya çok kıpırdak benim kız doğru düzgün resim çekemedi doktorumuz ama sonunda ufak bi kare yakaladık tam uykuya dalarken... ayyyy çok özlemişim bebişimi
sizler ne durumdasınız? özledim walla hepinizi

ben ciciler aldım kızımaaaaaaaaaaaa yarın paylaşıcam ama paylaşım yapan arkadaşların resimlerini göremiyorum pek hoşlanmadım ben bu yeni siteden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…