telefondan giremiyorum offffAmma velakinn bende tabletimden girdim oh ya
bilgisayardan mı sevdin bi :)Tabletten sevmedim cikk
Ben telefondan giriyorum bi sorun yok..evet yaa kıyafetler çok pahalı bi ay anca giyecekler bide ama alışveriş yapmak çok zevkli ben henüz beşik araba filan almadim siz ne alemdesiniz neler aldiniz benm aldiklarim bunlar sadece
Oo sen baya halletmissin benm eşim şehir dışında o geldiğinde alacağız kalanlari daayy pembislerini sevsinlerr.....
ne guzel seyler bunlar yaaa ....
ben de aldim bi suru sey ama kaldirdim yikayip utukeyip yerlestiricem.. benimde bi besikle arabasi ve banyo kuveti kaldi
Hepsi çok guzel maşallah canım .. Valla benimde senin gibi alınanlar hediye hep .. Haftasonu çıktık liste yaptım yavaş yavaş almak lazım .. Bebek arabası için biraz daha bekleyeceğim kıs gibi daha uygun olur Ankara'da mantığıylaBen telefondan giriyorum bi sorun yok..evet yaa kıyafetler çok pahalı bi ay anca giyecekler bide ama alışveriş yapmak çok zevkli ben henüz beşik araba filan almadim siz ne alemdesiniz neler aldiniz benm aldiklarim bunlar sadece
allahımm allahımm,yesinle onun cicileriniBen telefondan giriyorum bi sorun yok..evet yaa kıyafetler çok pahalı bi ay anca giyecekler bide ama alışveriş yapmak çok zevkli ben henüz beşik araba filan almadim siz ne alemdesiniz neler aldiniz benm aldiklarim bunlar sadece
olmuyo canımm,bizde telden giremiyoruz malesef,hepimiz bilgisayardannkızlar telden kadınlar klübüne giremıyorum ne yapmam lazım ya bilen varmı.hata veriyo hiç açılmıyo
kuzuya bakk çok tatlı ya.. ben girmedim detaylıya bu gittiğimde sorcam bakalım dra.. maşallah size bu aradaKızlarrr ikinci kez detaylıya gırdım. Bebişimi gordumm. Azmim yine yendi
Sagol cnmm. İnşş senkide guzel pozlar verır. Biz cok ugraştık cunku. Hep eliyle yüzünü kapatıyodukuzuya bakk çok tatlı ya.. ben girmedim detaylıya bu gittiğimde sorcam bakalım dra.. maşallah size bu arada
günaydın resmen dağıttılar bizi yaa bomboş buralarr
Kızlarrr ikinci kez detaylıya gırdım. Bebişimi gordumm. Azmim yine yendi
Yok cnm ya telden daha iyi oluyo tabi bilgisayarda iyidjr sma tablet dokunmatik bj yaziyo bi yazmiyobilgisayardan mı sevdin bi
Yok cnm ya telden daha iyi oluyo tabi bilgisayarda iyidjr sma tablet dokunmatik bj yaziyo bi yazmiyobilgisayardan mı sevdin bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?