Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Oo sen baya halletmissin benm eşim şehir dışında o geldiğinde alacağız kalanlari da

Ne ile yikadin aldıklarını

ben cok erken aldim øyle denk geldi ....
indirime denk geldikce aldim ...
yikamadim hicbirseyi bavula koyup kaldirdim yerlestirecegim zaman yikayacagim kismetse... bebek icin deerjanlar satiliyo onlari kullanacagim øzel yumusaticiyla

Biraz geç oldu cnm k.bakma evet akropol e gittim memnun kaldım cdsini de aldim bebeğimin renkli olarak da izledim plazmadan tavsiye ederim

Biraz geç oldu cnm k.bakma evet akropol e gittim memnun kaldım cdsini de aldim bebeğimin renkli olarak da izledim plazmadan tavsiye ederim
Canım cok sevındim memnun kalmana .. Benımde salı gunu ayrıntılı randevum renkli de gorebilecekmıyım dıye merak edıyordumm içimi rahatlatın Allah razı olsun

kızlar bnm doktorumla randewum ptesi günü 21+5 olduk detaylı ultrasonla ilgili hiçbişe demedi acaab kendi yapacakmı yoksa başka bir doktora mı gtmem lazm kendi doktoruna gidenler detaylıya grdiyse aynı cihazla mı bakıolar bide ekstra bi ücret veriliyormu ? ben kendi doktorm için 80 tl veriyorum adanada medline na gidiyorum... bi arkadaşmda medline da başka bi doktora gidiyor diğer gelmende seni başkent hastanesine detaylıya gönderecem demiş ben araştrdm 270 tl dediler szde bu ayrıntılı için böle bi meblağ ödedinzmi acaba? yardım lütfenn.... ayrıca bende bu yeni siteyi hiç beğenmedim burayı bulana kadar canm çıktı

Merhaba her hastanede farklı olsbılır uygulama ama benim gittiğim de salı gunu randevum ayrıntılı ıcın ayrı saat randevum ona başka biri bakıyor .. Bi saat sonrada aynı hastanede ki kendi doktoruma muayenem var .. Ikisi için ayrı ücretlendirme var bizimkinde

yükleyemiyorum gıcık oldum siteye sanırım ben beceremiyorum bi türlü havlu ile battaniye aldım bugünde biberon siparişi verdim unnado.com dan sende bak istersen indirim var
hımmm site karışık yaaa, telden zaten girilmiyo,bi bilgisayardan,bana hala yorum yaptığımda hata verip duruyo,sıkıldım vlaa

Canım cok sevındim memnun kalmana .. Benımde salı gunu ayrıntılı randevum renkli de gorebilecekmıyım dıye merak edıyordumm içimi rahatlatın Allah razı olsun

bebegimin güldüğünü yutkunduğunu bile gördüm çokk heyecanlı az kalmış sennde inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

hımmm site karışık yaaa, telden zaten girilmiyo,bi bilgisayardan,bana hala yorum yaptığımda hata verip duruyo,sıkıldım vlaa
sorma canım bende pek hoşlanmadım açıkçası bu yeni sürümden ama alışıcaz gibi yavaştan sanki çözmeye başladım nasılsın? bebek nasıl? ciciler ne durumda aldın mı bi şeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…