Yok cnm ya telden daha iyi oluyo tabi bilgisayabilgisayardan mı sevdin bi
Ooda olsa iyiydi ama Tabletten zor ya hala telden ggiremedimbilgisayardan mı sevdin bi
elimiz yine agzimizda :)Kızlarrr ikinci kez detaylıya gırdım. Bebişimi gordumm. Azmim yine yendi
Oo sen baya halletmissin benm eşim şehir dışında o geldiğinde alacağız kalanlari da
Ne ile yikadin aldıklarını
Yok canım kız benîmki.Maşallah bin kere hemde
bizimde var resmimiz dün aldık ama nasıl yükleyeceğim bilmiyorum telefonda benimki
erkek bebiş miydi senin canım ?
öle tabiiiYok cnm ya telden daha iyi oluyo tabi bilgisayarda iyidjr sma tablet dokunmatik bj yaziyo bi yazmiyo
kızının cicişlerini bekliyoruzzzzzben ciciler aldım kızımaaaaaaaaaaaa yarın paylaşıcam ama paylaşım yapan arkadaşların resimlerini göremiyorumpek hoşlanmadım ben bu yeni siteden
Biraz geç oldu cnm k.bakma evet akropol e gittim memnun kaldım cdsini de aldim bebeğimin renkli olarak da izledim plazmadan tavsiye ederimHepsi çok guzel maşallah canım .. Valla benimde senin gibi alınanlar hediye hep .. Haftasonu çıktık liste yaptım yavaş yavaş almak lazım .. Bebek arabası için biraz daha bekleyeceğim kıs gibi daha uygun olur Ankara'da mantığıylaBu arada ikea bebek odasından vazgectık başka modeller bakıyorum .. Canım bu arada sana bişi sorucam sen ayrıntılıya akropolde girdin dimi . Nasıldı memnun kaldın mı bide renkli olarak da gördün mu bebişini
Bende sade bu kadar aldım daha alinacak cok sey var da bende daha sonra alacağımallahımm allahımm,yesinle onun cicilerini
ben daha bişi almadım ya eylülde başlayacağım allah nasip ederse alışverişe
Bende sade bu kadar aldım daha alinacak cok sey var da bende daha sonra alacağımallahımm allahımm,yesinle onun cicilerini
ben daha bişi almadım ya eylülde başlayacağım allah nasip ederse alışverişe
evet alınacak çok şey canım yaaa, liste yapacağım bende yavaş yavaş alırız artık, ancak biter doğuma kadarBende sade bu kadar aldım daha alinacak cok sey var da bende daha sonra alacağım
Canım cok sevındim memnun kalmana .. Benımde salı gunu ayrıntılı randevum renkli de gorebilecekmıyım dıye merak edıyordumm içimi rahatlatın Allah razı olsunBiraz geç oldu cnm k.bakma evet akropol e gittim memnun kaldım cdsini de aldim bebeğimin renkli olarak da izledim plazmadan tavsiye ederim
Merhaba her hastanede farklı olsbılır uygulama ama benim gittiğim de salı gunu randevum ayrıntılı ıcın ayrı saat randevum ona başka biri bakıyor .. Bi saat sonrada aynı hastanede ki kendi doktoruma muayenem var .. Ikisi için ayrı ücretlendirme var bizimkindekızlar bnm doktorumla randewum ptesi günü 21+5 olduk detaylı ultrasonla ilgili hiçbişe demedi acaab kendi yapacakmı yoksa başka bir doktora mı gtmem lazm kendi doktoruna gidenler detaylıya grdiyse aynı cihazla mı bakıolar bide ekstra bi ücret veriliyormu ? ben kendi doktorm için 80 tl veriyorum adanada medline na gidiyorum... bi arkadaşmda medline da başka bi doktora gidiyor diğer gelmende seni başkent hastanesine detaylıya gönderecem demiş ben araştrdm 270 tl dediler szde bu ayrıntılı için böle bi meblağ ödedinzmi acaba? yardım lütfenn.... ayrıca bende bu yeni siteyi hiç beğenmedim burayı bulana kadar canm çıktı
yükleyemiyorum gıcık oldum siteye sanırım ben beceremiyorum bi türlü havlu ile battaniye aldım bugünde biberon siparişi verdim unnado.com dan sende bak istersen indirim varkızının cicişlerini bekliyoruzzzzz
hımmm site karışık yaaa, telden zaten girilmiyo,bi bilgisayardan,bana hala yorum yaptığımda hata verip duruyo,sıkıldım vlaayükleyemiyorum gıcık oldum siteye sanırım ben beceremiyorum bi türlü havlu ile battaniye aldım bugünde biberon siparişi verdim unnado.com dan sende bak istersen indirim var
sana da iyi akşamlar canımmIyi akşamlar
Canım cok sevındim memnun kalmana .. Benımde salı gunu ayrıntılı randevum renkli de gorebilecekmıyım dıye merak edıyordumm içimi rahatlatın Allah razı olsun
Maşallah kuzuya yazarım bende canım heyecanlandım şimdidenbebegimin güldüğünü yutkunduğunu bile gördüm çokk heyecanlı az kalmış sennde inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
sorma canım bende pek hoşlanmadım açıkçası bu yeni sürümden ama alışıcaz gibi yavaştan sanki çözmeye başladım nasılsın? bebek nasıl? ciciler ne durumda aldın mı bi şeyler?hımmm site karışık yaaa, telden zaten girilmiyo,bi bilgisayardan,bana hala yorum yaptığımda hata verip duruyo,sıkıldım vlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?