Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

sorma canım bende pek hoşlanmadım açıkçası bu yeni sürümden ama alışıcaz gibi yavaştan sanki çözmeye başladım nasılsın? bebek nasıl? ciciler ne durumda aldın mı bi şeyler?
aynen alışicizz başça çare yok iyiyim çok şükür bebiş de iyi arada tekmeleyip duruyoo vala canım daha bişi almadım desem yeri,bi tulum,4 çorap ve iç dış zıbın aldım bi tane, bi dahaki ay başlayacağım büyük alışverişe inşalah sen nasılsınn

bende henüz tam teşekkül başlamadım aynen üç beş aldık beşik almıştım biliyorsun zaten bir body 4 biberon yeni aldım yolda.. bi de uyku arkadaşı oyuncak aldık bir de deli gibi battaniye aldım takıntı oldu bende iyice.. bakalım yavaş yavaş ufağından alıyorum ki bi anda alırsam kocam kalp krizi geçirmesin :)

hahah aynen adamın kalbine indirmeden al en önemlileri alsak doğuma kadar yeter,sonradan alınacaklar alınır yavaşdan

En sonunda foruma girmeyi başardım off beNasılsınız kızlar ?? 24. Haftamdayım ve benim kuzucuk babaya artık tepki veriyor.İki gündür babamız göbeğime eline koyunca çoşuyor daha öncesinde ise hiç tepki vermezdi.Ah birde cinsiyet olayında doktorlar fikir birliği yapsa ne güzel olurdu bende basladığım alışverişi ertelemiş olmuyacaktım .

teyzeler bakın cicilerimize
Çok tatlı ciciler.Rabbim iyi günlerde giyimeyi nasip etsin.Bende kızım olcak diye hastane çıkışını açık lila , tulumlarını ,ayakkabılarını , çoraplarını pembiş almıştımAma 23. Haftada erkek dedi radyolojideki doktor ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama bakalım yinede ümidimi yitirmedim.Bu ara çevremde çok böle erkek diyorla kız çocuk doğuyor yada tam tersi.Sağlıklı olsunda artık nasip ...

Eklentiler

• 2014-08-15 17.22.18.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 2014-08-15 17.22.58.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 57
Cok da güzelmiş canım ama neyseki büyük alışverişi yapmamışsın... Ee şimdi son durum ne kendi doktorunun muayene tarihini mi beklıyırsun ... Bende heyecanlandım senden sonra ayrıntılıya salı gıdıcem o zaman kesın olur sanırım doktora gore kesın kızdı ama

Benim kendi doktoruma görede kesin kızdı .ayrıntılıdan sonra gittik ama göstermedi bacaklarıyla kapattı.Şimdi 27. Haftada şeker yüklemesi için gitcem ozaman tekrar sorcam .artık alışveriş yaparsamda ara renkler alcam aldıklarımdan sadece bir kaçı bu resim.büyük anaannemiz kız olcak diye bütün herşeyi kıza göre hazırlamıştı örgüler elbiseler Koca bir valiz baktıkça içim gidiyor.alt değiştirme minderi battaniyesi hepsi pembe artık oğlan olsada evde kullanırım napıyım ( örgülerde yeniden örülür erkek çocuğa göre anaanneye iş çıktı.) değiştirmeye kıyamadım bebişimin kısmetine almıştım.sağlıklı olsunda artık cinsiyet farketmez ilk şoku atlatdım artık

vahh canımm yaa o kadar zorlandın mı buraya girebilmek içinn iyiyim ben çok şükür sen nasılsınnn.helee bıcırığa bakk babayı da tanıyoo tepki veriyoo sen doğumda öğrencen cinsiyeti galibaa,nasıl bilemiyolar yaa benim 12. haftada çok büyük ihtialle erkek demişti,gel benim doktora getirelim seni hemen anlıyo

Kaç gündür sayfaya telden girmeye çalışıyorum ama nafile bilgisayarı açmakda istemedim.zorda olsa başardım
Cinsiyet konusunda benim doktorda çok emindi ama ...Birde öle saklamadı kuzum yani nası iki doktor farklı sölüyor anlamış değilim. hehe samsuna geliyim hemde gezmiş olurum demi. 30. Haftaya kadar netleşmezse başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.bu arada artık sadece uzandığımda değil her daim hareket halinde bebişim.Tek sorun kalça ağrım çok fazla bazen yürüyemiyorum o derece düşün yani sende durumlar nası canım? Hayırlısıyla aralık gelseydi bebişlerimizi alsaydık kucagımıza ne güzel olurdu .

Selam kizlar
Nasilsiniz? Ivam, uyuzcanim, swiftim, zeynom.
Walla bu yeni forum olayini hic sevmedim. Cepten girememe olayini hele hiiic sevmedim. Giresim bile gelmiyo walla. Bebisler iyidir insallah. Bende enfeksiyon cikti yine tek kullanimlik fitil verdi. Yarin 2014un en sicak gunu olcakmis. Disari cikmayin bol su icin. Sizlerle muhabbeti cok ozledimm....

eee yani şart olur o zaman doktor geçmiş olsun canım yaa benim çok şükür ateş basması dışında aşırı bi ağrım yok,çok yürümedikçe...aynen yaaa bi doğsalar hayırllısıyla ve sağlıklaa ohhh

iyidir şekerim sen nasılsınnn ben telden hiç uğraşmıyorum hep karışıyo yaa...geçmiş olsun canımmmm..
alllahh zaten yanıyorumm birde en sıcaksaa yandık desenee ayyy özledin mi sen biziii

Saol cnm. Walla ozledim zaten baktim kimsede giremio herhalde. Alinti nasil yapilio ayol :))

hee bu aarada seker yuklemesi yaptik iki bardak glikozlu su ictim oncesinde bi kan aldilar 1 saat bekledik bi kan daha sonra bi saatsora ni kan daha 3 kere kan aldilar ve bu 3 bucuk saat icinde su icmek yasak yemek yasak mahvoldummmmm erkengidin gelir gelmez 3 saat uyudum o kdr sekerden sora booooooghh Sonuc iii sukur limon n sikmadilar hurafe yani resmen sadece rica ettim dolapta soguttum oyle ictim hala sekere dair bişey yiyemiyorum 75 mg bile cok geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…