aynen alışicizz başça çare yoksorma canım bende pek hoşlanmadım açıkçası bu yeni sürümden ama alışıcaz gibi yavaştan sanki çözmeye başladım nasılsın? bebek nasıl? ciciler ne durumda aldın mı bi şeyler?
çok güzellerrrteyzeler bakın cicilerimize
bende henüz tam teşekkül başlamadım aynen üç beş aldık beşik almıştım biliyorsun zaten bir body 4 biberon yeni aldım yolda.. bi de uyku arkadaşı oyuncak aldık bir de deli gibi battaniye aldım takıntı oldu bende iyice.. bakalım yavaş yavaş ufağından alıyorum ki bi anda alırsam kocam kalp krizi geçirmesin :)aynen alışicizz başça çare yokiyiyim çok şükür bebiş de iyi arada tekmeleyip duruyoo vala canım daha bişi almadım desem yeri,bi tulum,4 çorap ve iç dış zıbın aldım bi tane, bi dahaki ay başlayacağım büyük alışverişe inşalah sen nasılsınn
hahah aynen adamın kalbine indirmeden albende henüz tam teşekkül başlamadım aynen üç beş aldık beşik almıştım biliyorsun zaten bir body 4 biberon yeni aldım yolda.. bi de uyku arkadaşı oyuncak aldık bir de deli gibi battaniye aldım takıntı oldu bende iyice.. bakalım yavaş yavaş ufağından alıyorum ki bi anda alırsam kocam kalp krizi geçirmesin :)
Çok tatlı ciciler.Rabbim iyi günlerde giyimeyi nasip etsin.Bende kızım olcak diye hastane çıkışını açık lila , tulumlarını ,ayakkabılarını , çoraplarını pembiş almıştımteyzeler bakın cicilerimize
Cok da güzelmiş canım ama neyseki büyük alışverişi yapmamışsın... Ee şimdi son durum ne kendi doktorunun muayene tarihini mi beklıyırsun ... Bende heyecanlandım senden sonra ayrıntılıya salı gıdıcem o zaman kesın olur sanırım doktora gore kesın kızdı ama
vahh canımm yaa o kadar zorlandın mı buraya girebilmek içinnEn sonunda foruma girmeyi başardım off beNasılsınız kızlar ?? 24. Haftamdayım ve benim kuzucuk babaya artık tepki veriyor.İki gündür babamız göbeğime eline koyunca çoşuyor daha öncesinde ise hiç tepki vermezdi.Ah birde cinsiyet olayında doktorlar fikir birliği yapsa ne güzel olurdu bende basladığım alışverişi ertelemiş olmuyacaktım .
bizdee bilgisayardan giriyoruzz,normal telden google den denesen olmaz mı canımmAdmin telefondan bgiremiyoruz cozun artik yada bilgilendirin
vahh canımm yaa o kadar zorlandın mı buraya girebilmek içinniyiyim ben çok şükür sen nasılsınnn.helee bıcırığa bakk babayı da tanıyoo tepki veriyoo sen doğumda öğrencen cinsiyeti galibaa,nasıl bilemiyolar yaa benim 12. haftada çok büyük ihtialle erkek
demişti,gel benim doktora getirelim seni hemen anlıyo
Ayy yerim ben onları yaateyzeler bakın cicilerimize
keinetraene .!.:Kaç gündür sayfaya telden girmeye çalışıyorum ama nafile bilgisayarı açmakda istemedim.zorda olsa başardım
Cinsiyet konusunda benim doktorda çok emindi ama ...Birde öle saklamadı kuzum yani nası iki doktor farklı sölüyor anlamış değilim. hehe samsuna geliyim hemde gezmiş olurum demi. 30. Haftaya kadar netleşmezse başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.bu arada artık sadece uzandığımda değil her daim hareket halinde bebişim.Tek sorun kalça ağrım çok fazla bazen yürüyemiyorum o derece düşün yani sende durumlar nası canım? Hayırlısıyla aralık gelseydi bebişlerimizi alsaydık kucagımıza ne güzel olurdu .
iyidir şekerim sen nasılsınnnSelam kizlar
Nasilsiniz? Ivam, uyuzcanim, swiftim, zeynom.
Walla bu yeni forum olayini hic sevmedim. Cepten girememe olayini hele hiiic sevmedim. Giresim bile gelmiyo walla. Bebisler iyidir insallah. Bende enfeksiyon cikti yine tek kullanimlik fitil verdi. Yarin 2014un en sicak gunu olcakmis. Disari cikmayin bol su icin. Sizlerle muhabbeti cok ozledimm....
Cnmcim site cok farklilasiyo boyle bu arada tekmelerden uuykudan kalktimbizdee bilgisayardan giriyoruzz,normal telden google den denesen olmaz mı canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?