günaydınnnnSaol cnm. Walla ozledim zaten baktim kimsede giremio herhalde. Alinti nasil yapilio ayol :))
günaydınnnCnmcim site cok farklilasiyo boyle bu arada tekmelerden uuykudan kalktim
böğğğğ şekerli su bayıyo insanı yaa, benim doktor bu konuda bişi demedi ama bakalımmhee bu aarada seker yuklemesi yaptik iki bardak glikozlu su ictim oncesinde bi kan aldilar 1 saat bekledik bi kan daha sonra bi saatsora ni kan daha 3 kere kan aldilar ve bu 3 bucuk saat icinde su icmek yasak yemek yasak mahvoldummmmm erkengidin gelir gelmez 3 saat uyudum o kdr sekerden sora booooooghhSonuc iii sukur limon n sikmadilar hurafe yani resmen sadece rica ettim dolapta soguttum oyle ictim hala sekere dair bişey yiyemiyorum 75 mg bile cok geldi
NASIL DA hislerimi dile getirdin öyle.. açıkçası benim içime erkek doğuyor ama inatla doktorumuz kız diyor hatta kadir gecesi rüyasında erkek bebekle beni görenler bile var bi de namazlı niyazlı çok akrabalarımdan içleri de temiz insanlar gebeliğimi bilmeden arayıp rüyamızda seni bebekle gördük dediler.. bi teyzem var azıcık saf içine doğan olur hep bana erkek olacak gibi diyor. karnımı gören erkek diyor benim için evlat evlattır ama insan merak etmeden duramıyor :) hayırlısı olsun ama senin gibi yaşasam kaynar su az kalır sanırım zor beeeeÇok tatlı ciciler.Rabbim iyi günlerde giyimeyi nasip etsin.Bende kızım olcak diye hastane çıkışını açık lila , tulumlarını ,ayakkabılarını , çoraplarını pembiş almıştımAma 23. Haftada erkek dedi radyolojideki doktor ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama bakalım yinede ümidimi yitirmedim.Bu ara çevremde çok böle erkek diyorla kız çocuk doğuyor yada tam tersi.Sağlıklı olsunda artık nasip ...
siz de alınca ekleyin ama :)Ayy yerim ben onları yaa
yazıyorum yazıyorum gitmiyor yorumlarım gıcık oldum siteden mi yoksa netten mi bilemedim yorum gitmedi falan gibi yazılar çıkıyor anlamadım bi türlüÇok tatlı ciciler.Rabbim iyi günlerde giyimeyi nasip etsin.Bende kızım olcak diye hastane çıkışını açık lila , tulumlarını ,ayakkabılarını , çoraplarını pembiş almıştımAma 23. Haftada erkek dedi radyolojideki doktor ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama bakalım yinede ümidimi yitirmedim.Bu ara çevremde çok böle erkek diyorla kız çocuk doğuyor yada tam tersi.Sağlıklı olsunda artık nasip ...
amin hepimize bağışlasın Allah ım yavrularımızı.. sen şeker testi yaptırdın mı? benim daha 2 haftam varmış gün sayıyozçok güzellerrrgüle güle kullansın bebişş
bi kaç parça aldım kıyafet se tek bu body i aldım beşik zaten klasik model siz de durumlar nasıl?Cok da güzelmiş canım ama neyseki büyük alışverişi yapmamışsın... Ee şimdi son durum ne kendi doktorunun muayene tarihini mi beklıyırsun ... Bende heyecanlandım senden sonra ayrıntılıya salı gıdıcem o zaman kesın olur sanırım doktora gore kesın kızdı ama
aminnn canımmmmamin hepimize bağışlasın Allah ım yavrularımızı.. sen şeker testi yaptırdın mı? benim daha 2 haftam varmış gün sayıyoz
bana dr tam 24. haftanın içindeyken yapılacak dedi ben şu an 22+3 üm aramızda 3 güncük vaaaaaaaarrrrr akran olacaklar yavrular :)aminnn canımmmmdoktor bişi demedi bana, bende bebiş heyecanından sormayı unuttum. 22+6 yım bugün,seni ne zamana geliyo yaptıracağın zaman
hımmm anladımm, evet 3 güncükmüşşbana dr tam 24. haftanın içindeyken yapılacak dedi ben şu an 22+3 üm aramızda 3 güncük vaaaaaaaarrrrr akran olacaklar yavrular :)
iyiyiz canım sen nasılsınnKızlar nasılsınız kaç kilo aldınız ben şeker testi yaptırmak istemiyorum olur mu sizce
yazıyorum yazıyorum gitmiyor yorumlarım gıcık oldum siteden mi yoksa netten mi bilemedim yorum gitmedi falan gibi yazılar çıkıyor anlamadım bi türlü
sağlıklı olsun bebeğin cinsiyet önemli değil aldığın yerde değişim yaptırabilirsin sanırım.. ne yalan söyliyim benim de içime erkek doğuyor kendi bebeğim zaten dr kız diyince biz şok olduk herkes erkek diyor beni gören hayırlısı artık
yazıyorum yazıyorum gitmiyor yorumlarım gıcık oldum siteden mi yoksa netten mi bilemedim yorum gitmedi falan gibi yazılar çıkıyor anlamadım bi türlü
sağlıklı olsun bebeğin cinsiyet önemli değil aldığın yerde değişim yaptırabilirsin sanırım.. ne yalan söyliyim benim de içime erkek doğuyor kendi bebeğim zaten dr kız diyince biz şok olduk herkes erkek diyor beni gören hayırlısı artık
NASIL DA hislerimi dile getirdin öyle.. açıkçası benim içime erkek doğuyor ama inatla doktorumuz kız diyor hatta kadir gecesi rüyasında erkek bebekle beni görenler bile var bi de namazlı niyazlı çok akrabalarımdan içleri de temiz insanlar gebeliğimi bilmeden arayıp rüyamızda seni bebekle gördük dediler.. bi teyzem var azıcık saf içine doğan olur hep bana erkek olacak gibi diyor. karnımı gören erkek diyor benim için evlat evlattır ama insan merak etmeden duramıyor :) hayırlısı olsun ama senin gibi yaşasam kaynar su az kalır sanırım zor beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?