Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

hee bu aarada seker yuklemesi yaptik iki bardak glikozlu su ictim oncesinde bi kan aldilar 1 saat bekledik bi kan daha sonra bi saatsora ni kan daha 3 kere kan aldilar ve bu 3 bucuk saat icinde su icmek yasak yemek yasak mahvoldummmmm erkengidin gelir gelmez 3 saat uyudum o kdr sekerden sora booooooghh Sonuc iii sukur limon n sikmadilar hurafe yani resmen sadece rica ettim dolapta soguttum oyle ictim hala sekere dair bişey yiyemiyorum 75 mg bile cok geldi

böğğğğ şekerli su bayıyo insanı yaa, benim doktor bu konuda bişi demedi ama bakalımm

NASIL DA hislerimi dile getirdin öyle.. açıkçası benim içime erkek doğuyor ama inatla doktorumuz kız diyor hatta kadir gecesi rüyasında erkek bebekle beni görenler bile var bi de namazlı niyazlı çok akrabalarımdan içleri de temiz insanlar gebeliğimi bilmeden arayıp rüyamızda seni bebekle gördük dediler.. bi teyzem var azıcık saf içine doğan olur hep bana erkek olacak gibi diyor. karnımı gören erkek diyor benim için evlat evlattır ama insan merak etmeden duramıyor :) hayırlısı olsun ama senin gibi yaşasam kaynar su az kalır sanırım zor beeee

yazıyorum yazıyorum gitmiyor yorumlarım gıcık oldum siteden mi yoksa netten mi bilemedim yorum gitmedi falan gibi yazılar çıkıyor anlamadım bi türlü
sağlıklı olsun bebeğin cinsiyet önemli değil aldığın yerde değişim yaptırabilirsin sanırım.. ne yalan söyliyim benim de içime erkek doğuyor kendi bebeğim zaten dr kız diyince biz şok olduk herkes erkek diyor beni gören hayırlısı artık

bi kaç parça aldım kıyafet se tek bu body i aldım beşik zaten klasik model siz de durumlar nasıl?

amin hepimize bağışlasın Allah ım yavrularımızı.. sen şeker testi yaptırdın mı? benim daha 2 haftam varmış gün sayıyoz
aminnn canımmmm doktor bişi demedi bana, bende bebiş heyecanından sormayı unuttum. 22+6 yım bugün,seni ne zamana geliyo yaptıracağın zaman

aminnn canımmmm doktor bişi demedi bana, bende bebiş heyecanından sormayı unuttum. 22+6 yım bugün,seni ne zamana geliyo yaptıracağın zaman
bana dr tam 24. haftanın içindeyken yapılacak dedi ben şu an 22+3 üm aramızda 3 güncük vaaaaaaaarrrrr akran olacaklar yavrular :)

Kızlar nasılsınız kaç kilo aldınız ben şeker testi yaptırmak istemiyorum olur mu sizce
iyiyiz canım sen nasılsınn bu zamana kadar 2,5- 3 kilo arası aldım ben. şeker yüklemesi konusunda bi yorum yapamıcam,bende 23. haftama giriyorum yarın ama doktorum hiçbişi söylemedi bu konuda bilmiyorum ne olacak

Ben ankaradayım canım kıyafetleride eşimin memleketi sivas dan aldım malum bayram ziyareti için gitmiştik .Sivasda alışveriş olayı çok kolay heryer ayağının altında biraz bişey alıyım dedim. aralık annelerinde yine bir arkadaşın bebeğinin cinsiyeti değişmişti hep aklım ondaydı benimde başıma gelirmi diye evet sonunda benimkide 23. Hafta sonra cinsiyet değiştirdi ama ben hala sanki kız gibi hissediyorum rabbim sağlık sıhhat uzuvları tam hayırlı bir evlat nasip etsinde gerisi boş canım.

Aynı sorun bendede oluyor.Sürekli hata veriyor.Sitenin eski halini özledim valla.

Ben ankaradayım canım kıyafetleride eşimin memleketi sivas dan aldım malum bayram ziyareti için gitmiştik .Sivasda alışveriş olayı çok kolay heryer ayağının altında biraz bişey alıyım dedim. aralık annelerinde yine bir arkadaşın bebeğinin cinsiyeti değişmişti hep aklım ondaydı benimde başıma gelirmi diye evet sonunda benimkide 23. Hafta sonra cinsiyet değiştirdi ama ben hala sanki kız gibi hissediyorum rabbim sağlık sıhhat uzuvları tam hayırlı bir evlat nasip etsinde gerisi boş canım.

Aynı sorun bendede oluyor.Sürekli hata veriyor.Sitenin eski halini özledim valla.

Ah canım benim ben 3-4 gün nası gezdim ortalıkda inan anlatamam sana .Sanki bebeğim doğdu ve elimden almışlardı.Çok şükür ilk şoku atlattık.İnsanın sanki bütün hayalleri yıkılıyor.Eşimde diyorki siz ana kız alışverişe gezmeye gidecektiniz ya ee şimdi oğlanla gidersin oda seni korur diyor. Nese bu erkek olurrsa rabbim kısmet olursa ikinciyi kız evlat nasip etsin.

Kızlar alışveriş listesi yaptınız mı?Ben şöle bir liste yapıyım dedim ve liste uzayıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…