• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marttle Hanım'ın Çeyizleri

SG_4406824.webp

Manikür seti aldım, ışıklı cımbızı da hediye gönderdiler:) çok komik bir alet

Ohh hayırlı olsun canımmm ütü'yü de almışsın, Philips çok güzel bir tercih. Benimkide philips ve kazanlı ama değişik bir model. Guzel günlerde kullanırsın insaallah :KK60:

teşekkür ederim, ikimiz de güle güle kullanalım:) ben işim gereği tüketici şikayetlerini takip ediyorum, ters orantıyla çıkardığım sonuç en iyi ütüleri philipsin ürettiği. her kullanan da memnun. inşallah biz de kolaycacık yaparız ütülerimizi:)

teşekkür ederim, ikimiz de güle güle kullanalım:) ben işim gereği tüketici şikayetlerini takip ediyorum, ters orantıyla çıkardığım sonuç en iyi ütüleri philipsin ürettiği. her kullanan da memnun. inşallah biz de kolaycacık yaparız ütülerimizi:)

İnsaAllah çünkü ütü yapmayı hiiiiç sevmem... :KK35:

0000451_usa-pan-pro-line-yapismaz-muffin-kalibi_558.webp
0016288_usa-pan-pro-line-yapismaz-ekmek-kalibi_558.webp

Muffin kalıbımla ekmek kalıbımı da aldım nihayet. ne zamandır aklımdaydı. Resimdekilerin markası USA Pan Pro Line. Crate&Barrel'da satılıyor, tavsiye ederim. Ayrıca Tchibo'dan kelepçeli kalıp ve tart kalıbı da aldım. Onların içi teflon kaplama maalesef ama napalım eskimeye başlayınca hemen atıcaz artık.

Fakir bake n joy waffle makinesi. bunu tercih etme sebebim waffleları kalplerden oluşan bir çiçek biçiminde yapıyor olması
MAG_4236506.webp
MAG_4236508.webp

Eklentiler

• jpg (6).webp
    jpg (6).webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 628
Hepsini inceledim çok güzeller güle güle kullanın
Yalnız blog için verdiğiniz link hata veriyor incelemek istiyorum bi de özel mesajla atabilir misiniz adresi

Back
X