- 2 Temmuz 2010
- 826
- 1.441
- 158
- Konu Sahibi fillingtheblanks
Manikür seti aldım, ışıklı cımbızı da hediye gönderdiler:) çok komik bir alet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1453782 Eki Görüntüle 1453783
Ütümü buhar kazanlı aldım ama ütüden korkuyorum, nasıl kullanacağım bilmem:)
Ohh hayırlı olsun canımmm ütü'yü de almışsın, Philips çok güzel bir tercih. Benimkide philips ve kazanlı ama değişik bir model. Guzel günlerde kullanırsın insaallah![]()
teşekkür ederim, ikimiz de güle güle kullanalım:) ben işim gereği tüketici şikayetlerini takip ediyorum, ters orantıyla çıkardığım sonuç en iyi ütüleri philipsin ürettiği. her kullanan da memnun. inşallah biz de kolaycacık yaparız ütülerimizi:)
İnsaAllah çünkü ütü yapmayı hiiiiç sevmem...![]()
Tchibo'nun bu haftaki temasına bayıldım ve günlük kahvaltıda kullanırız diye bir set yaptım:
Eki Görüntüle 1461654 Eki Görüntüle 1461655 Eki Görüntüle 1461656 Eki Görüntüle 1461657 Eki Görüntüle 1461658 Eki Görüntüle 1461659 Eki Görüntüle 1461660
zamansız doldurulan kredi kartı limiti temalı bir dram filmi çekicem şimdi :) bunları çok sevdim :)
güle güle kullan canım..Eki Görüntüle 1466073 Eki Görüntüle 1466074
Muffin kalıbımla ekmek kalıbımı da aldım nihayet. ne zamandır aklımdaydı. Resimdekilerin markası USA Pan Pro Line. Crate&Barrel'da satılıyor, tavsiye ederim. Ayrıca Tchibo'dan kelepçeli kalıp ve tart kalıbı da aldım. Onların içi teflon kaplama maalesef ama napalım eskimeye başlayınca hemen atıcaz artık.
güle güle kullan canım..