• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marttle Hanım'ın Çeyizleri

pr_01_210_max.webp

Kızlar az önce de misafirlik çay setimi sipariş ettim. Bu fotoğraftakinin parlak olanı (mat sevmiyorum) islamoğlunun çiçekli oval seti ile bunun arasında kalmıştım. aslında diğerinin modelini daha çok beğenmeme rağmen hiç duymadığım markaydı, burada da bir konu açıp sordum kimse yanıtlamadı, ben de güvenemedim Nehir'de beğendiğimi aldım (deniz isimli modeli). Aslında Hisar'da da beğendim ama günlük hayatta çay fincanı kullanıyoruz biz, misafirden misafire o kadar pahalısına değmez diye düşündüm. inşallah pişman olmam

Merhabalar :KK73:
Öncelikle aldığın her parçayı ayrı ayrı çok beğendim. Güzel günlerde huzurla kullan inşallah:nazar:
Belki daha önce uyarmışlardır ama blog adresinin kısayolunu düzenler misin? Çünkü tıklayınca açılmıyor :)
Blogunu da inceledim samimi bir blog olmuş yeni paylaşımlarını bekliyoruzEn Büyük KK

teşekkür ederim:) açıkçası denedim, bağlantı köprüleme yapsam da blogspot uzantısını kadınlarkulubu olarak değiştiriyor site, ya da bir yolu varsa ben bilemedim:/ siz biliyor musunuz nasıl yapabileceğimi? yenileri de aldıkça güncelleyeceğim inşallah:)
Merhabalar :KK73:
Öncelikle aldığın her parçayı ayrı ayrı çok beğendim. Güzel günlerde huzurla kullan inşallah:nazar:
Belki daha önce uyarmışlardır ama blog adresinin kısayolunu düzenler misin? Çünkü tıklayınca açılmıyor :)
Blogunu da inceledim samimi bir blog olmuş yeni paylaşımlarını bekliyoruzEn Büyük KK

teşekkür ederim:) açıkçası denedim, bağlantı köprüleme yapsam da blogspot uzantısını kadınlarkulubu olarak değiştiriyor site, ya da bir yolu varsa ben bilemedim:/ siz biliyor musunuz nasıl yapabileceğimi? yenileri de aldıkça güncelleyeceğim inşallah:)

Link paylaşınca değiştiriyor, sanırım öyle kalacak.

MAG_1382472.webp

MAG_4257828.webp

Az önce verdiğim siparişler: bambum tapenade 4'lü kesme tahtası seti ve taşev nevada taş servis tablası. bu servis tablasından iki tane aldım. fırında veya ocakta ısıtılabiliyor, böylece etler sıcak kalıyor yerken.

Teşekkür ederim, kendi sitesinden 144 liraya aldım sanırım ama ben 28 parça içinde cam bardakları olmayan seti aldım bardaklarını beğenmediğim için 40 parçalar biraz daha pahalıydı
canım çay setını cok begendım gule gule kullan fiyatı ne kdar? bebımde almam lazım ama hep 300 kusurlarda kıyamıyorum :KK43:

cnm bu tabakları internetten mi aldın? yoksa mağazalarda da var mı? markayı ilk kez duydum ama süpermiş. bilgi verebilir misin?

canım şimdi limango'da esse kampanyasında bu serinin bir çok parçasını gördüm, bende olmayan pasta servisi ve çay tabakları, çaydanlığı ve cezveleri de var hatta, ilgilenirsen oradan bakabilirsin, ben bende olanların kalitesini çok beğendim tavsiye ederim.

Buna bayıldım ! Daha önce görseydim kesinlikle ben de alırdım ama nevresim alışverişimi bitirdim. Güle güle kullan :)

teşekkür ederim, hepimiz güle güle kullanalım:)

silit-2624-6033-01-durado-tava-24cm54140264426.webp
silit-2624-6033-01-durado-tava-24cm54141662520.webp
silit-5323-3424-01-kapak-22-cm54630959293.webp
silit-8685-1917-11-ocean-green-dud-4-5lt55180571039.webp
silit-8685-1917-11-ocean-green-dud-4-5lt55181357980.webp

Çayizde bu kadar çok düdüklü tencere manyaklık oldu ama napayım, Silit indirime girer de alınmaz mı:) (daha önce fissler quatro almıştım 2'li)

Eklentiler

• silit-8685-1917-11-ocean-green-dud-4-5lt55183581285.webp
    silit-8685-1917-11-ocean-green-dud-4-5lt55183581285.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 124
  • silit-8685-1917-11-ocean-green-dud-4-5lt55182875967.webp
    silit-8685-1917-11-ocean-green-dud-4-5lt55182875967.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 120
Ycok guzeller:D masallah her seyden bol bol var .. guzel gunlerde kullan canim birde o nasil guzel nasil renkli bir mutfak olacak oyle cıvıl cıvıl :KK68:

Ycok guzeller:D masallah her seyden bol bol var .. guzel gunlerde kullan canim birde o nasil guzel nasil renkli bir mutfak olacak oyle cıvıl cıvıl :KK68:

teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun:) gerçekten çok renkli oldu, özellikle küçük ıvır zıvırların herbiri başka renk, umarım kullanırken sıkılmam:)

30772400.webp

Daha önce paylaştığım Bambum Tapenade 4'lü kesme tahtasını kalitesini beğenmediğim için iade ettim. Nevada taş tablaları da biri kırık çıktığı için iade ettim. Onların yerine yine daha önce aldığım 36 cm'Lik Zwilling kesme tahtasının 42 cm'lik büyük boyunu aldım.

Eki Görüntüle 1398703 Eki Görüntüle 1398702 Korkmaz Festy Mix mutfak şefimin pespembe havasını kırsın diye kettle ve ekmek kızartma makinamı pastel mavi renkli sipariş ettim. Stokta bulmak zor oldu, umarım sıkıntısız teslim alırım, Delonghi İcona Vintage serisi Azur Blue rengi
Bunlara kesinlikle bayılıyorum o kadar güzeller ki ben de kesinlikle bej rengini alacağım :) Güzel günlerde kullanın harikalar.

Back
X