İnat ettim okudum. Çok gereksiz detay vermişsin gerçekten.Konuyu özetleyecek olursak arkadaşlar için;
Konu sahibini sebepsiz yere terkeden eski sevgilisi bir gün çıkagelmiş. Yazılmaya başlamış kıza. Konu sahibi de demiş ki ''dur ben kabul edeyim, ama ben de onu sebepsizce terkedeyim, intikam alayım'' Bunlar sevgili olmuşlar.
Ama işler planlandığı gibi gitmemiş, onun ilgisi karşısında konu sahibi intikam olayından vazgeçmek istemiş.
Ama çocuk dengesizin maçonun tekiymiş. Kıyafetine karışıyormuş, gittiği her yeri haber vermesini istiyormuş, ayrılalım diyormuş, konu sahibi peşinden koşmayınca kendisi tıpış tıpış geri geliyormuş.
En son yine kavga etmişler, çocuk yine ayrılalım demiş, ayrılmışlar. Ama hala kitap vs şunu bunu bahane ederek kızla iletişim kurmaya çalışmış. Ama egosundan da ödün vermiyormuş. Dengesiz kısacası.
Mary, benim sana tek tavsiyem bi daha asla muhatap olmaman olur. Sal ipini gitsin yahu. Kölesi olmanı istiyor. Sevgiline gittiğin yerleri haber vermen gerekir evet ama o doğru sevgili bu kişi değil. Sen her istediğini yapsan da, kölesi olsan da bu dengesiz yine terkeder, yine döner, yine terkeder. İntikamını da alamamışsın zaten, neden yelkenleri suya indirdiysen sanki. En azından yüzüne vurup süründürseydin. Neyse kısacası, sana tekrar ulaşırsa hem eskiden yaptığı şeyi yüzüne vur, hem de bu ilişkinizdeki dengesizliklerini yüzüne vur. Ona ikinci kez inandığın için kendine kızdığını da ekle. Ama üçüncüsünün de olmayacağını söyle. Ve bi daha da iletişim kurma.