Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Öğle yemeğine anneme gittim 1 kabak 1 patlıcan dolması 2 kaşık yoğurt yedim.Su ve yeşilçayımı içiyorum akşamda yürüyüş var 1 saat belki koşarımda. Evdede youtube da fitness dance videoları var açıp ondan yapmayı düşünüyorum.

Sabah bir kaşarlı tost yemiştim bir bardak sıkma portakal suyu ile.
Arada 5 tane fındık yedim.
Öğlen bir parça yarım kase çorba, fırın tavuk, yarım porsiyon pilav, bir kase cacık.. Ekmek yok.
Bol bol su zaten içiyorum.

canım sen ilçedemisin 1 yer yoğurt satıyor deyince merak ettim.

heheh...burda oyle biyer bilmiyorum, eczanede de tarti yok bu memlekette...

türkiye de bol bol tartıcı var.
küccük çoçuklar geliyo dartım mı abla pek şekerler.
dışarda tarrtılmam. ayakkabı var çantam var. üstünde montun var.
adama derizki bekle ben bi soyunim geliyorumm :)))

o kucuk cocuklarin tartisi az gosterir hep, ablalar cemkirmesin diye

canım sen ilçedemisin 1 yer yoğurt satıyor deyince merak ettim.

yok ya ben işyerinden bahsediyordum..ben bankacılık üssünde çalışıyorum da burdaki cafelerde ayran falan var bir cafede yoğurt var şu minik kasede oluyor ya ondan..diğerlerinde yok..yemekhanede var da ben yanımda getirdiğim için oraya girip yoğurt alıp da çıkılmıyor..

kizlar listemiz hazir, birkac kisiyi cikardim, 3 haftadir ugramiyorlar diye.
biraz firemiz var ama artik yayinliyorum...

geçmiş olsun çido
ya bu kargocularda tartılma fikri iyiymiş ben bi uğriyim akşam çıktığımda sevgilime bişiler göndermekten ya da almaktan kanka oldum bi tartıversinler
öğle yemeği 1 dilim ekmek 3 yk semiz otu yemeği ve bol yoğurt
uzun zamandan beri ilk defa normal ekmek yedim çünkü yoktu kepekli ama bana zaten ekmek bişi yapamaz bana kilo aldırmaz kiiii bu telkin yöntemi çok iyi ya kontrollü nefes almaya çalışıyorum sabahtan beri

listeyi bekliyorum sabırsızlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…