Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

valla en güzleini yapmışsınız canım ben eşimi ikna edemiyorum yürüyüşe ama bizde kalan arkadaşa da karşı apt dan ev tuttuk havalar kötü gittiği için onla yürüyemiyorduk ben arada leslie yapıyorduk işte ben de yürücem ya başka yolu yok..artık bizim işte spor ayakkabı ve kotfalan serbest evde kıyafet dğeiştirmeye de gerek yok in yolda in dicem ama 1 saate yakın yol gititğimden illa önce bir wc ye girmem gerek camiye yakın bir güzergah seçersem o sorunu da halletmiş olurum
eşinle birbirinize destek olursunuz süper olur..benimki de evlendiğimizen beri 12 kg aldı..göbek aldı başını gidiyor ama ben onun hemen zayıflamasını istemiyorum azcık ben yanında ince gezeyim yaaa

super.es destegi cok onemli. benimkinin gayreti 1 gun suruyor,sonra kizartmalar, hamur isleri, yagli yemekler havalarda ucusuyor. Ama durmak yok,devam.

canım sana teklifim var..kilolarımız yakın gel kapışalım..motive olalım..var mısın?

super.es destegi cok onemli. benimkinin gayreti 1 gun suruyor,sonra kizartmalar, hamur isleri, yagli yemekler havalarda ucusuyor. Ama durmak yok,devam.

aa ben eşimin hakkını yemeyim yazık çikolata falan çok sever çocuk gibi yolda yürürken yiyip geliyor artık..bir de 1 kg bile versem hemen farkeder ve sanki 10 kg vermişim gibi iltifat eder sağolsun..beni de o gaza getiriyor eğer sürekli yapma etme yeme dese çok bozulurdum valla..daha çok yerdim eminim..

bizimkide aldı ya evlendiktensonra ama benim kadar değil . ben evlendikten sonra 17 kg aldım. o ise 6-7 arası aldı. ama zaten evlendiğimizde hafif topluydu. gezme konusunda sorunum yok. hava güzelse ve kendisinin de morali iyiyse gezer. bide buraalr yeşillik o dasever yeşilliği. yoldada tutuyorum lafa onu anlamıyor nereye kadar gittiğimizi

evet canım evdeki eş uymuyorsa zor onun yanında kilo vermeye çalışmak. her akşam çay yanında birşeyrlr yer. ee benimkide can. bende istiyorum. bide obez sınırında çıkınca indekste korktu aadam. bende biraz abarttım . en azından akşamları abur cubur yemezse ben hızla kilo veririm . ne yaptıysam kendim için aslında

ortalık kızışsa iyi olcak yağlar ericek

yollar kayganlaşacak patenlerinizi hazırlayın.

bu arada yeni geldim geçmişi okuyordum. alıp başını gitmiş sohbet.
ne mutlu herkes yavaş yavaş veriyo. çok iyi oldu. buğün öğlen yediğim yoğurtla duruyorum.
çok az simit aldım 1 ısırmalık 4 tane de çubuk kraker yedim. kendimi çok hafif hissediyorum.
süperiz kızlarrr.

insanın midesi hafif olunca vicdanı da iyi hissediyor insanın daha da yapası geliyor
arkadaşım activia nın yoğrudunu tavsiye etti kahvaltı olarak ye dedi yarın denesem mi diyorum bilemedim

ara ogun olarak tarcinli yogurdumu yedim. 170 gr lik kasede. Simdiye kadar full fat aliyodum ben yogurdumu, bunlar bittikten sonra light alicam artik.

insanın midesi hafif olunca vicdanı da iyi hissediyor insanın daha da yapası geliyor
arkadaşım activia nın yoğrudunu tavsiye etti kahvaltı olarak ye dedi yarın denesem mi diyorum bilemedim

bence dometesli salatalıklı bir kahvaltıyı tercih ederim.
activia ben bir ara kullandım kahvaltıdan yarım saat önce bağırsakları çalıştırması için zaten. zayıflamaya pek etkisi olcağını düşünmüyorum ama herkes yoğurt alışkanlığı kazanırsa iyi olur.
3 gündür biberli naneli kekikli yiyorum yoğurdu süperrr.
ben çıkıyorum hafif yeyin hafif kalın.
bye....

listeye bende eklenmişim yeni gördüm :) hemen yarın sabah tartılayım ve işi sıkı tutatyım...geçen hafta pek diyet yapamadım

iyi aksamlar, hafif aksamlar. unutma, zayifiz.

vaaay...meydan okuma haa...

tam üstüne bastın canım
bu arada liste için ben de tşk ederim canım ellerine sağlık zahet verdik sana..
ben bu Çarşamba gecesi 19 mayıs için bir gün daha izin alıp yazlığa gidiyorum Altınoluğa..Pazar gecesi bincem dönüşte p.tesi sabahı burdayım işallah..ama eğer geç kalırsma direkt işe geçerim tartılamam bilgin olsun kaçak değil izinliyim

Listemiz harika süperiz biz.
Yanıma atıştırmak için birşey geitrmemişim midem kazınıyor eve gidince hemen meyve yiyip sonra spora gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…