slam kızlar
herkesi tebrik ediyorumsüper azimlisiniz.
simurgh canım teşekkürler sanada.
geçmişe bakamadım . bayadır sayfa açık ama bakamıyorum bir türlü fırsat bulup. herkes iyidir inşallah
dün eşimle 2 saat yürüyüş yaptık yakın köylere gittikyolda eşimede verdim gazı.( o nun yüzünden ben akşamları bozuyordum diyetimi). onuda başlatmaya karar verdm. boy kilo indeksine baktık obez sınırında çıktı boyu kısa olduğu için bunu görünce benide zayıflat dedi.
yemek ihtiyacını ben yapacam.o kendi başına birşey yemeyecek
akşam ballı tarçınlu su içti benle.
sabah sirkeli su içtik. bide bol yeşillikli kahvaltı hazırladım. burda ben su içtikçe onada bir bardak götürüyorum. bir süre böyle devam ederiz.bu sayede bende bu işe sadık kalırımonunda 10 kg fazlazsı var. biraz verse zaten kendi isteyecek devam etmeyi. pantolonları olmuyor artık
benim günlük kalori alımım 1200
onun ki 1500
buna göre menü hazırladım . bakalım ne kadar sürecek bu durum
slam kızlar
herkesi tebrik ediyorumsüper azimlisiniz.
simurgh canım teşekkürler sanada.
geçmişe bakamadım . bayadır sayfa açık ama bakamıyorum bir türlü fırsat bulup. herkes iyidir inşallah
dün eşimle 2 saat yürüyüş yaptık yakın köylere gittikyolda eşimede verdim gazı.( o nun yüzünden ben akşamları bozuyordum diyetimi). onuda başlatmaya karar verdm. boy kilo indeksine baktık obez sınırında çıktı boyu kısa olduğu için bunu görünce benide zayıflat dedi.
yemek ihtiyacını ben yapacam.o kendi başına birşey yemeyecek
akşam ballı tarçınlu su içti benle.
sabah sirkeli su içtik. bide bol yeşillikli kahvaltı hazırladım. burda ben su içtikçe onada bir bardak götürüyorum. bir süre böyle devam ederiz.bu sayede bende bu işe sadık kalırımonunda 10 kg fazlazsı var. biraz verse zaten kendi isteyecek devam etmeyi. pantolonları olmuyor artık
benim günlük kalori alımım 1200
onun ki 1500
buna göre menü hazırladım . bakalım ne kadar sürecek bu durum
canım çok teşekkür ederim, bu haftasonu kaçamaklardan sonra toparlanmam için iyi gaz oldu, hatırlar mısın bilmem diyet biskv. ilk hafta yiyiyordum senin uyarılarından sonra kestim, ilk haftadan kalma yarım paket biskv. hala çekmecemde öylece duruyor, teşekkür ederim tekrardan
super.es destegi cok onemli. benimkinin gayreti 1 gun suruyor,sonra kizartmalar, hamur isleri, yagli yemekler havalarda ucusuyor. Ama durmak yok,devam.
canım sana teklifim var..kilolarımız yakın gel kapışalım..motive olalım..var mısın?
bizimkide aldı ya evlendiktensonra ama benim kadar değil . ben evlendikten sonra 17 kg aldım. o ise 6-7 arası aldı. ama zaten evlendiğimizde hafif topluydu. gezme konusunda sorunum yok. hava güzelse ve kendisinin de morali iyiyse gezer. bide buraalr yeşillik o dasever yeşilliği. yoldada tutuyorum lafa onu anlamıyor nereye kadar gittiğimizivalla en güzleini yapmışsınız canım ben eşimi ikna edemiyorum yürüyüşe ama bizde kalan arkadaşa da karşı apt dan ev tuttuk havalar kötü gittiği için onla yürüyemiyorduk ben arada leslie yapıyorduk işte ben de yürücem ya başka yolu yok..artık bizim işte spor ayakkabı ve kotfalan serbest evde kıyafet dğeiştirmeye de gerek yok in yolda in dicem ama 1 saate yakın yol gititğimden illa önce bir wc ye girmem gerek camiye yakın bir güzergah seçersem o sorunu da halletmiş olurum
eşinle birbirinize destek olursunuz süper olur..benimki de evlendiğimizen beri 12 kg aldı..göbek aldı başını gidiyor ama ben onun hemen zayıflamasını istemiyorum azcık ben yanında ince gezeyim yaaa
super.es destegi cok onemli. benimkinin gayreti 1 gun suruyor,sonra kizartmalar, hamur isleri, yagli yemekler havalarda ucusuyor. Ama durmak yok,devam.
canım sana teklifim var..kilolarımız yakın gel kapışalım..motive olalım..var mısın?
vaaay...meydan okuma haa...
ortalık kızışsa iyi olcak yağlar ericek
yollar kayganlaşacak patenlerinizi hazırlayın.
bu arada yeni geldim geçmişi okuyordum. alıp başını gitmiş sohbet.
ne mutlu herkes yavaş yavaş veriyo. çok iyi oldu. buğün öğlen yediğim yoğurtla duruyorum.
çok az simit aldım 1 ısırmalık 4 tane de çubuk kraker yedim. kendimi çok hafif hissediyorum.
süperiz kızlarrr.
kocak dolusu teşekkür sana simurgh
insanın midesi hafif olunca vicdanı da iyi hissediyor insanın daha da yapası geliyor
arkadaşım activia nın yoğrudunu tavsiye etti kahvaltı olarak ye dedi yarın denesem mi diyorum bilemedim
çido hoşgeldin canım nasılsın? oğlun nasıl oldu? iyileştimi?
bence dometesli salatalıklı bir kahvaltıyı tercih ederim.
activia ben bir ara kullandım kahvaltıdan yarım saat önce bağırsakları çalıştırması için zaten. zayıflamaya pek etkisi olcağını düşünmüyorum ama herkes yoğurt alışkanlığı kazanırsa iyi olur.
3 gündür biberli naneli kekikli yiyorum yoğurdu süperrr.
ben çıkıyorum hafif yeyin hafif kalın.
bye....
vaaay...meydan okuma haa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?