Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ellerine sağlık canım başladığımda 60 kiloydum ve 3 haftaya yakın geçti 2 kere bildirim yaptım 3.7 kilo vermişim vala hiç böle düşünmemiştim kendi kendimi kendimin şampiyonu ilan ettim
hiç bu kadar olacağını düşünmemiştim demekki düğüne kadar 54 e bile inebilirm tey tey
paylaşımlarınız desteğiniz çok güzel bayanlar veremeyenler de üzülmesin inanın zamanla oluyor yeterki inanalım destek olalım çünkü bende bi ara çok umutsuzluğa kapılmıştım

birde basen sorunu olanlara bi önerim bende 2 gün önce başladım ama faydası olduğunu düşünüyorum biberiye yağı aldım akşamları masajla sürüyorum zaten sürdüğünüzde bi sıcaklık hissediosunuz sabaha kadar o etki ediyor bakalım incelme olucak mı uzun zamandır basenlerimin ölçüsünü almıyorum haftaya pazartesi onu da alıcam

birbirimizi motiive etmeye devam edelim, ihtiyacimiz yok gerci, hepimiz zayifiz, tas gibiyiz ama olsun. Fazla motivasyon goz cikarmaz.

simurgh liste için teşekkürler ellerine sağlık aynen beni de diğer arkadaşlar gibi liste çok motive ediyor eğer liste olmasaydı ben çoktan kopmuştum diyetten umarım ilerleyen günlerde hatta aylarda da bu motivasyonumuz ve azmimiz olur. hep beraber yaz incelerek girelim.
yanlız bu hafta beni uzun zamandır görmeyen 2 arkadaştan '' ay ne kadar kilo almışsın yoksa hamilemisin '' diye iltifat! aldım moralim çok bozuk ya. neyse bari buda bana gaz olsunda canımı sıkmaktan daha fazla işe yarasın.

kızlar bildirimi unuttum biliyorum ama moralim bozuk
61.5 kg yum..
bakıcı bulamadım kızıma...
böyle giderse kafayı yiyebilirim..

tablo icin tesekkur eden herkese ben de birbirimize verdigimiz destek icin tesekkur ederim...
2 haftadir kilom degismiyor ama moralim bozuk degil, motivasyonumu kaybetmedim. Cunku bu fazlalik olarak gordugum kilolari 2 haftada almadim. 2 haftada verememem normal. Biraz sabir gerekiyor bence. Diyet diyip kendimize izdirap yasatmayalim. Sadece saglikli besleniyoruz, olmasi gerektigi gibi. Arada sirada tatli, pasta, dondurma yemek de suc degil. Onemli olan bunu telafi edebilmek, ben tatli yedigimde hemen hareketimi arttiriyorum, tatlidan aldigim kaloriyi yakmak icin. Caniniz istiyorsa bir parca yiyin, eziyet etmeyin kendinize. 2 dilim yaspastayi yutuveren ben artik 2 catalla doyuyorum. Telkinin cok ise yaradigini dusunuyorum. Bunu da deneyin, sadece zayiflamak icin degil, her alanda ise yariyor bence. Kendinizi enerjik oldugunuza, tok oldugunuza, zararli seylerin bedeniniz icin gercekten zararli olduguna ikna edin. Istahiniz kendiliginden kapaniyor. Ve kendinize cok susadim diyin. Gercekten susuyorsunuz
Bakalim sizde de ise yarayacakmi?

teşekkürler simurgh
inşallah haftaya da azalan kilo ile devam ederiz

bu arada ara öğünüm
1 elma biraz abartı oldu ama 1 küçük paket süt

haklısın canım birde şöyle düşünmek lazım bu şekilde devam etmeseydik almaya devam edecektik, vermek istiyor insan ama sabit kalanlar bence de çok takılmamalı sabit kaldıkları kilo dikkat etmeselerdi yukarı doğru tırmanacaktı zaten, bence sabit kaldığımızda bile kazançtayız

valla canım ben de tebrik ediyorum seni ve tüm verenleri..hiiiç moralini bozma senin kilonda biri için 3700 çok çok iyi rakam 3 hafta için baksana ben senin kaç katınım ben de 1 ayda 3 kg verdim hepi topu..aynen devammmmmmmmmm bravooooooooo

rica ederim, iste bu yuzden birlikte hareket etmek super..

simurgh canım bu bacak hareketlerini yeni okudum geçmişe bakıyordum da ben iki dizimi birden karnıma doğru çekiyordum arada ama onu da herkes görücek diye hep yapamıodum bu söylediklerini masanın altından göremezler denedim bacaklarım yandı etki eder mutlaka

10 ile basladim, suan 30 yapiyorum tek seferde. Gun icinde aklima geldikce yapiyorum, yaniyo benim bacaklarim da, kaslar calisio demek.

bu telkin olayıyla götürücez biz bu işi ya kendimi çok mutlu hissediyorum bende insanın görünüşünü bile etkiliyor çok iyi gidiyoruz

valla ben de aynı şekilde ya nasıl mutluyum anlatamam..ve size birşey söyleyim mi kızlar bu işii gözümde küçültüp ben bu işi başarıcam ya demeye, korkmamaya başladığımdan beri daha çok verdiğimi gözlemledim..bu haftasonu hep dışardaydım..ama kaçak yapmadım..her gördüğüm şeyi küçümsedim vs ve kendimi rahat bıraktığım için de ne moralim bozuldu ne de umudum tükendi..laz böreği mi yiyorlar aa naısl olmuş bakayım dedim bir çatal aldım...yazıdaki gibi diyetteyim demedim yaza kadar verebildiğim kadar vereyim ki bebişi daha fazla ertelemeyim dedim..bu modu çok sevdim ben kızlar...

slam kızlar
herkesi tebrik ediyorum süper azimlisiniz.
simurgh canım teşekkürler sanada.
geçmişe bakamadım . bayadır sayfa açık ama bakamıyorum bir türlü fırsat bulup. herkes iyidir inşallah
dün eşimle 2 saat yürüyüş yaptık yakın köylere gittik yolda eşimede verdim gazı.( o nun yüzünden ben akşamları bozuyordum diyetimi). onuda başlatmaya karar verdm. boy kilo indeksine baktık obez sınırında çıktı boyu kısa olduğu için bunu görünce benide zayıflat dedi.
yemek ihtiyacını ben yapacam.o kendi başına birşey yemeyecek
akşam ballı tarçınlu su içti benle.
sabah sirkeli su içtik. bide bol yeşillikli kahvaltı hazırladım. burda ben su içtikçe onada bir bardak götürüyorum. bir süre böyle devam ederiz.bu sayede bende bu işe sadık kalırım onunda 10 kg fazlazsı var. biraz verse zaten kendi isteyecek devam etmeyi. pantolonları olmuyor artık
benim günlük kalori alımım 1200
onun ki 1500
buna göre menü hazırladım . bakalım ne kadar sürecek bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…