ellerine sağlık canım başladığımda 60 kiloydum ve 3 haftaya yakın geçti 2 kere bildirim yaptım 3.7 kilo vermişim vala hiç böle düşünmemiştim kendi kendimi kendimin şampiyonu ilan ettim
hiç bu kadar olacağını düşünmemiştim demekki düğüne kadar 54 e bile inebilirm tey tey
paylaşımlarınız desteğiniz çok güzel bayanlar veremeyenler de üzülmesin inanın zamanla oluyor yeterki inanalım destek olalım çünkü bende bi ara çok umutsuzluğa kapılmıştım
zayıfım, zayıfsın, zayıf
hele ben hele ben 92 kg olup da benim kadar zayıf olanı hiç görmemiştim vallahi
tablo icin tesekkur eden herkese ben de birbirimize verdigimiz destek icin tesekkur ederim...
2 haftadir kilom degismiyor ama moralim bozuk degil, motivasyonumu kaybetmedim. Cunku bu fazlalik olarak gordugum kilolari 2 haftada almadim. 2 haftada verememem normal. Biraz sabir gerekiyor bence. Diyet diyip kendimize izdirap yasatmayalim. Sadece saglikli besleniyoruz, olmasi gerektigi gibi. Arada sirada tatli, pasta, dondurma yemek de suc degil. Onemli olan bunu telafi edebilmek, ben tatli yedigimde hemen hareketimi arttiriyorum, tatlidan aldigim kaloriyi yakmak icin. Caniniz istiyorsa bir parca yiyin, eziyet etmeyin kendinize. 2 dilim yaspastayi yutuveren ben artik 2 catalla doyuyorum. Telkinin cok ise yaradigini dusunuyorum. Bunu da deneyin, sadece zayiflamak icin degil, her alanda ise yariyor bence. Kendinizi enerjik oldugunuza, tok oldugunuza, zararli seylerin bedeniniz icin gercekten zararli olduguna ikna edin. Istahiniz kendiliginden kapaniyor. Ve kendinize cok susadim diyin. Gercekten susuyorsunuz
Bakalim sizde de ise yarayacakmi?
kızlar bildirimi unuttum biliyorum ama moralim bozuk
61.5 kg yum..
bakıcı bulamadım kızıma...
böyle giderse kafayı yiyebilirim..
ellerine sağlık canım başladığımda 60 kiloydum ve 3 haftaya yakın geçti 2 kere bildirim yaptım 3.7 kilo vermişim vala hiç böle düşünmemiştim kendi kendimi kendimin şampiyonu ilan ettim
hiç bu kadar olacağını düşünmemiştim demekki düğüne kadar 54 e bile inebilirm tey tey
paylaşımlarınız desteğiniz çok güzel bayanlar veremeyenler de üzülmesin inanın zamanla oluyor yeterki inanalım destek olalım çünkü bende bi ara çok umutsuzluğa kapılmıştım
canım çok teşekkür ederim, bu haftasonu kaçamaklardan sonra toparlanmam için iyi gaz oldu, hatırlar mısın bilmem diyet biskv. ilk hafta yiyiyordum senin uyarılarından sonra kestim, ilk haftadan kalma yarım paket biskv. hala çekmecemde öylece duruyor, teşekkür ederim tekrardan
simurgh canım bu bacak hareketlerini yeni okudum geçmişe bakıyordum da ben iki dizimi birden karnıma doğru çekiyordum arada ama onu da herkes görücek diye hep yapamıodum bu söylediklerini masanın altından göremezler denedim bacaklarım yandı etki eder mutlaka
bu telkin olayıyla götürücez biz bu işi ya kendimi çok mutlu hissediyorum bende insanın görünüşünü bile etkiliyor çok iyi gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?