Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

tatilde azitma, dikkat et.

ne güzel keşke benimki de bana eşlik etse neyse benim kocam da benim yememen gerekenleri yiyerek yardımcı oluyor

tatilde azitma, dikkat et.

deli misin ne azıtması..
bol bol salata meyve balık yiyip bol bol yğnimle boğuşup yürücem..
hava güzel olaydı yüzerdim de ..ama bizim deniz yazın bile dondurur adamı..
bir de evdekilere hava atcam ya şimdi dikkat ediyorum ayağına ondna hiç kaçak yapmam endişelenme canım..
bir de benim annem sağolsun hiiç ama hiçç bana özel bişi hazırlamaz..
izmire giderken falan arıyordumm anneee ben geliyom neler yapcan diye..
valla beni hazırlığım tamam diyor..salatalık domates kepek ekmeği hazır..babana bir de yoğurt aldırdım mıydı tamamdır bu iş der beni deli eder..

başlayalım mı canım bugünden itibaren ne dersin?

kapışmaya mı olur valla..
süper olur hem de...
gerçi bak alınmaca gücenmece yok..
birbirimizi gaza getircez..
daha hızlı vericez..
ben bu sabah 92 çıktım..
sen kaçtın??
kızlar siz de şahitsiniz başlıyoruz bugün..
anofel ortim sensin...rakibim de sensin..
gardını alllll

supersin annen konusunda cok sanslisin, benimki direkt zararli seyler yapar...

supersin annen konusunda cok sanslisin, benimki direkt zararli seyler yapar...

hayatı boyunca bir çocuğuna ye diğerine yeme deyip durdu...bil bakalım ben hangisiydim..
annem de herkese zararlı şeyler yapar..kardeşime,gelinine benim eşime..ama ben ııııghhh kayınvalidem de oğluna hsta o ne seviyorsa onu yapar..ben hep arada kaynıyorum işte..

tamam varım, tüm topik şahidimiz olsun, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın (diyet topiğinde bile yemekten iddiaya başlıyorum Allah da beni bildiği gibi etsin )
bu sabah (pazartesi sabahı 89.8) çıktım
bugünkü yediğim menüyü vereyim
sabah: 1 kayısı, iki dilim ekmek, peynir domates çay yumurta 3-4 zeytin
ara: yok
öğle: 1 kayısı, 8 kaşık taze fasülye, 1 dilim ekmek, yoğurt
ara: 2-3 kayısı
akşam: 3 köfte, yarım kepekli sandiviç ekmeği, yoğurt
finito
2-2,5 lt arası su
spor yok uykum var pış pışlıcam kendimi

menüleri yemeden mi yedikten sonra mı?

Son düzenleme:
insanın midesi hafif olunca vicdanı da iyi hissediyor insanın daha da yapası geliyor
arkadaşım activia nın yoğrudunu tavsiye etti kahvaltı olarak ye dedi yarın denesem mi diyorum bilemedim

activianın kahvaltılıgı çıkmış canım bende yiyorum çok iyi ve doyurucu hatta bugün aldım kilo verdigim haftada hep onunla kahvaltı yapmıştım şimdi yine başladım 1,5 tl uygun hep poğaça falan yemektense activia daha hafif bende tavsiye ederim

günaydın günaydın
sabah 1 krep lor peynir salatalık 4 zeytin
ılık suyu kahvaltıdan sonra içtim sirkeli su yani
100 kez duvara vurma hareketi.

Günaydın zayıf bayanlar. Akşam yarım kase tarhana çorba, salata ekmek yok. Küçük bir çikolatadan da iki ısırık aldım sadece. 60 tane ip atladım. Sabah sirkeli suyu içtim. 1 dlim ekmek peynir, 3 zeytin ve domates, salatalık yedim. Zayıflıyoruz kızlaaaar

günaydın kızlar ne yediğimi yazıcam da korkuyorum
bir okudum yazdıklarınızı yaa siz nasıl ayakta duruyorsunuz dualarla mı yaşıyorsunuz
en çok ben yiyorum galiba
akşam : 2 kase sulu köfte + yoğurt + salata
ara : 1 elma yatarken sirkeli su
kahvaltı : 1 yumurta + 2 dilim kepek ekmeği + 5 zeytin + lor peyniri + domates salatalık
sabah sirkeli suyumu içmeyi unuttum ama kahvaltıdan sonra içsem olur mu?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…