tam üstüne bastın canım
bu arada liste için ben de tşk ederim canım ellerine sağlık zahet verdik sana..
ben bu Çarşamba gecesi 19 mayıs için bir gün daha izin alıp yazlığa gidiyorum Altınoluğa..Pazar gecesi bincem dönüşte p.tesi sabahı burdayım işallah..ama eğer geç kalırsma direkt işe geçerim tartılamam bilgin olsun kaçak değil izinliyim
slam kızlar
herkesi tebrik ediyorumsüper azimlisiniz.
simurgh canım teşekkürler sanada.
geçmişe bakamadım . bayadır sayfa açık ama bakamıyorum bir türlü fırsat bulup. herkes iyidir inşallah
dün eşimle 2 saat yürüyüş yaptık yakın köylere gittikyolda eşimede verdim gazı.( o nun yüzünden ben akşamları bozuyordum diyetimi). onuda başlatmaya karar verdm. boy kilo indeksine baktık obez sınırında çıktı boyu kısa olduğu için bunu görünce benide zayıflat dedi.
yemek ihtiyacını ben yapacam.o kendi başına birşey yemeyecek
akşam ballı tarçınlu su içti benle.
sabah sirkeli su içtik. bide bol yeşillikli kahvaltı hazırladım. burda ben su içtikçe onada bir bardak götürüyorum. bir süre böyle devam ederiz.bu sayede bende bu işe sadık kalırımonunda 10 kg fazlazsı var. biraz verse zaten kendi isteyecek devam etmeyi. pantolonları olmuyor artık
benim günlük kalori alımım 1200
onun ki 1500
buna göre menü hazırladım . bakalım ne kadar sürecek bu durum
sağol canım üşütmüş doktor şurup yazdı. düne göre iyi buğün.
bnde hepinize tesekkur ediyorum..
sayfadakilerin arasinda yordam ve senay i gordum, siz niye bildirim yapmadiniz bakiym..?
listeye bende eklenmişim yeni gördüm :) hemen yarın sabah tartılayım ve işi sıkı tutatyım...geçen hafta pek diyet yapamadım
tatilde azitma, dikkat et.
başlayalım mı canım bugünden itibaren ne dersin?
deli misin ne azıtması..
bol bol salata meyve balık yiyip bol bol yğnimle boğuşup yürücem..
hava güzel olaydı yüzerdim de ..ama bizim deniz yazın bile dondurur adamı..
bir de evdekilere hava atcam ya şimdi dikkat ediyorum ayağına ondna hiç kaçak yapmam endişelenme canım..
bir de benim annem sağolsun hiiç ama hiçç bana özel bişi hazırlamaz..
izmire giderken falan arıyordumm anneee ben geliyom neler yapcan diye..
valla beni hazırlığım tamam diyor..salatalık domates kepek ekmeği hazır..babana bir de yoğurt aldırdım mıydı tamamdır bu iş der beni deli eder..
supersinannen konusunda cok sanslisin, benimki direkt zararli seyler yapar...
evet evet zayıfız zayıflıyoruz zaafiyet geçiricez valla kızlarhele ben hele ben 92 kg olup da benim kadar zayıf olanı hiç görmemiştim vallahi
kapışmaya mı olur valla..
süper olur hem de...
gerçi bak alınmaca gücenmece yok..
birbirimizi gaza getircez..
daha hızlı vericez..
ben bu sabah 92 çıktım..
sen kaçtın??
kızlar siz de şahitsiniz başlıyoruz bugün..
anofel ortim sensin...rakibim de sensin..
gardını alllll
insanın midesi hafif olunca vicdanı da iyi hissediyor insanın daha da yapası geliyor
arkadaşım activia nın yoğrudunu tavsiye etti kahvaltı olarak ye dedi yarın denesem mi diyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?