Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

öğlen kahvaltılık birşeyler atıştırdım canım istemedi pek bişey 1 dilim ekmek biraz peynir salatalık domates çay. omlet vardı yine mi yumurtaaaaa yemedim yumurta

nerdeyse unutuyordum
ara öğün
10-15 erikti sanırım okadar güzel ve suluyduki bi türlü bırakamadım
1 tane galeta yedim.

sanırım bu topikteki herkesin yaşı birbirine yakın hepimiz genciz ve incelmeye çalışıyoruz en güzel ortak nokta bu işte

evet bende farkettim 24-33 yaş arası
hepimiz genciz güzeliz zayıflıyoruz,bebişlerimizde yakın 4-5 yıllık evli.
ayarlasak buluşamazdık böyle bir formda.

öğlen kahvaltılık birşeyler atıştırdım canım istemedi pek bişey 1 dilim ekmek biraz peynir salatalık domates çay. omlet vardı yine mi yumurtaaaaa yemedim yumurta

artık alışkanlık haline geldi. buğün benim de canım pek bişey istemedi. öğlen yarım simit yedim.
yumurta yasak sana.

evet bende farkettim 24-33 yaş arası
hepimiz genciz güzeliz zayıflıyoruz,bebişlerimizde yakın 4-5 yıllık evli.
ayarlasak buluşamazdık böyle bir formda.

evet çok güzel mümkün olsada sosyal olarakta görüşsek ne güzel olur.ben spor yapamıyorum ya nasıl zayıflıcam:2: offfff

2001-2005 devamlı ordaydım 2008ortasına kadar da gittim geldim hep

senin burda kaldığın zamandan bu yana biraz değişiklik oldu sakaryada. inşallah daha güzel olacak. geleceğin zaman haberim olsun muhakkak

gittim geldim su içtim bugün ama ilginçtir ki hiç lavaboya gitmedim :26: su içimde kaldı. az öncede tarçınlı süt içtim. doyurdu beni.

salatalık yedim 1 tane ara öğün olarak üstüne de 1 kocaman bardak su çok tok tutuyor elmaya da tok tutar derler ama elma yiyince midem kazınır benim ama salatalık işe yaradı

Akşam yemeğinde iki tane biber dolması, sonra da biraz patlamış mısır yedim. Yarın tatil ya hemen azıtmaya başladım. Anında tatil moduna giriyorum ya hayret ediyorum

Kizlaaar, dun ogleden sonra giremedim internete, bizim insaatta cocuklar kazi yaparken internet kablolarina zarar vermisler. Neyse bugun internet geldi ama bugun herkes tatil sanirim.
Ataturk'u anma, genclik ve spor bayramimiz kutlu olsun. Bugun bol spor yapalim bu gune ithafen
Aksam 1 kase yengec-karides corbasi+2 kucuk kiymali borek+ayran
sabah sirkeli su ictim, sonrasinda da tahilli ekmekli yagsiz tost+cay

günaydınn
ahh keşke bende tatil olsaydım hava değişikliğinden dolayı çok kötü grip oldum dün akşam 1-2 saat içinde oldu çok kötüyüm şimdide :84:

akşam ızgara alabalık yedim ekmek yemedim bol yeşillik yedim yanında
sabahta yarım dilim ekmek bile yiyemedim boğazlarım çok kötüydü ballı süt içtim ıhlamur içtim geçmezse doktora gidicem

gecmis olsun cnm,hava degisimleri kotu oluyo. Giyinsen sicak, soyunsan soguk, usutuveriyo insan.
Bitki cayi, yesilcay ic.

merhaba
bu gün ben de tatil değilim
tartıldım pazartesiyle bu gün arasında hiç fark yok çok sabırsızım galiba
neyse yediklerimi yazayım
akşam : 1 porsiyon bulgur pilavı + salata + ayran
ara : birkaç malta eriği
sabah : kepek ekmeğiyle sebzeli tost + 1 yumurta + 4 zeytin + salatalık
ara : 2 kayısı + 2 ceviz
bu gün pek su içmedim canım istemiyor sirkeli su da içmedim yeşil çayda
bu gün tadım yoook

ya niye kimse yok yaaa
bak şimdi sıkıntıdan çok yicem
öğle yemeğim : 1 kaseye yakın çorba + 1 parça tavuk fırında + yoğurt

ara ogun yarim elma yedim saat 10.30 da.
oglen: 1 kase ezogelin corba+El buyuklugunde bir koftenin ceyregi+1 dilim ekmek+ayran

mim_kbr geçmiş olsun cnaım

herkese merhabalar ama kimsecikler yok :26:
dün akşam büyük kase çorba içtim yanında sütlaç yedim
evde birşey yemedim.
sabah kahvaltıda yağsız yumurta bir tane. yanında yeşillik. bir dilim kepek ekmeği
henüz birşey yemedim ama su da içmeyi unuttum.dışarılardaydım bugün. şimdi geldim. hava bunaltıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…