Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bacakları nasıl inceltiriz....
Doğa, kadınları, yağ doğal olarak basen ve bacaklarda (özellikle üst bacaklar) birikecek şekilde programlamıştır. Ama bu ancak menopoza kadar devam eder. Menopozdan sonra, kadınlar da, tıpki erkekler gibi, karın bölgesinde yağ biriktirmeye başlarlar.Kadınların hangi bölgelerinden kilo almaya eğilimli olduklarını belirleyen etmenler arasında genler de vardır.Eğer ailenizin kadınlarının kilolu kısımları genellikle popolarıysa, siz de poponuzdan kilo almaya meyilli olacaksınız. Tıpkı bunun gibi, kemik yapınızı ve vücut çatınızı da genlerle almanız çok mümkün. Bunlara rağmen, vücudunuzdaki yağ oranı genle ya da herhangi başka bir yolla geçmez.Vücudunuzdaki fazla ve kiloların tek sorumlusu sizsiniz. Bu fazlalıklara bacaklarınızdaki yağlar da dahil.
Kimse özel bir diyet uygulayarak bacaklarını inceltemez. Eğer bacaklarınızın incelmesini istiyorsanız, o zaman bir diyet programı uygulamanız gerekiyor. Yani sadece bu bölgeleri inceltecek Basen ve Bacak Diyeti diye bir diyet bulunmuyor. Bu işe yaradığı söylenen bazı diyetler de fantaziden öteye gitmiyor. Şunu unutmayın. Ne yağ kasa, ne de kas yağa dönüşür. Egzersiz kas kütlenizi artırır ama yağı yok etmez.

Kimse hayat boyu kalın bacaklarla yaşamaya mahkum değildir. Doğru bir beslenme programı uyguladığınız takdirde, bacaklarınız incelecektir. Siz hiç kıtlık çeken insanlar arasında kalın bacaklı birini gördünüz mü?Peki bacaklarımın incelmesini nasıl sağlarım?

Bunu yapmanın en hızlı ve etkili yolu, yüksek miktarda karbonhidrat ve az miktarda yağ içeren bir diyet uygulamaktır.

1- Günlük aldığınız yağ miktarını günde 30 grama düşürün.

2- Bu 30 gramın en fazla 10 gramı doymuş yağ olsun.

3- Yemeden önce etlerde bulunan yağı iyice ayıklayın.

4- Bol meyve ve sebze yiyin.

5- Esmer ekmek, makarna, pilav, fasulye ve tahıl gibi karmaşık karbonhidratları tercih edin.

6- Egzersiz sağlıklıdır. Ama abartılı yapmanız, istediğinizin tam tersi bir etki yaratacaktır.

Kalın bacaklardan muzdarip pek çok kadın, soluğu spor salonlarında alarak, bu problemlerini egzersizle çözme yoluna giderler. Ancak bu çoğu zaman, bacakları inceltmek yerine kalınllaştırır. Bu nedenle egzersizi abartmadan ama düzenli olarak yaparak, yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeye konsantre olun.

Unutmayın: Bacaklarınızı inceltebilirsiniz.

Az yağlı bir diyet programı, vücudunuzdaki fazla yağı zaman içerisinde, kademeli olarak azaltacaktır. Buna bacaklarınız da dahildir. Tamamen doğal bir işlemdir ama bir gecede olmasını beklemeyin. Hatta haftalardan ziyade, aylarınızı vermeye de hazır olun ama sonunca başaracaksınız.

günaydın kızlar dün tatil olunca buğün işe gelmek zor oldu. dün de arkadaşlarla beraberdik inanın hiç abartı yemedim canım bişi istemedi. kısır yeşillik ince dilimde yaş pasta yedim. mide alışmış ya canım istemedi. akşamda yemek yemedim toktum ama browni vardı ona dayanamadım, yedim.
sabah altın çilek yedim işe geldim. birazdan domates salatalıklı bir kahvaltı var.
eee sizler naptınız. tatilde kaçıran çok olmuştur.

Günaydın, evet ben o kaçıranlardan biriyim. Şehir dışından arkadaşlarım gelmişti. Ama çok aşırı abartmadım. Bir dilim pasta fazladan oldu.

günaydın bayanlar ben dün çok hastaydım erken çıktım işten bugün biraz daha iyiyim:2: annem ev yapımı pizza yapmış ondan yedim biraz fazla yedim kaçamak bende yaptım

dün gece de hiç uyuyamadım çünkü erkek arkadaşım uşakta depremi onlarda hissetmişler kütahyada da teyzem ablam vardı deprem çok korkuttu
bugün tekrar dikkat etmeye başlıyorum çok mutsuzum bide kırgınlık var hala üzerimde uff:2:

Günaydın. Dün tatili fırsat bilip arkadaşlarla toplandık. Kısır yedim ama küçücük bir tabak. Akşam sadece yoğurt yedim. 15 dakika spor yaptım. Yatarken sirkeli su içtim. Sabah. 1,5 dilim kek yedim.İşe yürüyerek geldim bugün 15 dakika yürüdüm.Dün tatil olunca bugün pazartesi gibi geliyo.

geçmiş olsun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ballı limonlu ılık su iç. hastayken iyi olu.
pizzayı çok severim afiyet olsun şeker.bişey olmaz kilo yapmaz.

Günaydın kızlar.

Ben dün çok yedim ama 9:30-17:00 temizlik yaptım evimin duvalarını sildim abayağı yorucuydu.

Sonrda 3 dilim pizza yedim am a 2 saat kadar yürüdüm.

Bugünde çok yorgunum akşam nasıl olcak bilmiyorum

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ballı limonlu ılık su iç. hastayken iyi olu.
pizzayı çok severim afiyet olsun şeker.bişey olmaz kilo yapmaz.

teşekkür ederim canım. ben birde bugün lipton berrak yeşil çayın dökme çayını aldım poşet çaydan daha lezzetli yeşil çay içemiyordum sevmiyordum ama bunu gerçekten beğendim tavsiye ederim herkese

GÜNAYDIN HERKSE
Kızlar ben bu hafta yoğunluktan pek takip edemedim baya da sayfalarda geride kaldım, aay sizle sıhbeti özledim valla, iyisiniz hepiniz inşallah, ama aynı gazla devam ediyorum, bırakmadım, bu aralar spor yapamadım fazla ama 19 Mayıs tatitilinde oğluşum çişini öğrendi bir gün de hem de, çok mutluyum...
Sabah bir Activia kahvaltım yedim bi kayısı bir ceviz
ARada kraker yerim bir kaç tane...
Tabi sirkeli suya her daim devammm. Regl oldum bakalım pazartesi ye kaç çıkacağım çokk merak ediyorummmmmmm...

Geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar çarpıyor bir sıcak bir soğuk

Geçmiş olsun canım. Havalar ayarsız herkesi hasta ediyor.

Geçmiş olsun hem deprem için hem rahatsızlığınız için. Dün deprem bizi de korkuttu. Eşim ayakta olduğu için hissetmedi ama ben hemen oğluma koştum.

Rabbim hepimizi kötülüklerden, kazalardan ,belalardan korusun...bende yedim yaa..evde oturup tatil yapmayı özlemiştim.bir gün bişey olmaz dedim ama bu hafta hiç kilo vermedim sanırım...ben sporsuz zor kilo veririm...spor ve diyet birarada olmayınca olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…