Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Selam kızlar. Bugün bizim bölümü başka bir yere taşıdılar, hastanedeki polklinik yetersizliğinden dolayı. 3 gündür tadilat sürüyo. Bugün de personel dosyalarını yerleştirdik. Sonunda bitti şükür. Dün işten gidince 1 salatalık 1 elma yedim. Akşam yarım kase çorba ve 1 tane alabalık ve salata, ekmeksiz. Sonra 50 tane ip atladım. 15 dakika spor yaptım ve 30 tane mekik çektim. Sabah sirkeli su içtim. 2 dilim ekmek, 2 zeytin, küçük bir parça peynir yedim. Öğlen de 3-4 kaşık barbunya,3-4 kaşık pilav ve yoğurt, yarım ince dilim ekmek yedim. Bu arada regl oldum şişkinliğim var..

slm kızlar sayfam açık ama yazamadım ama takip ediyorum geçmişi okuyordum.
öğlen canım bişey istemedi öğlen. arkadaş simit almış birazdan simit çay içeriz artık.
şu sıralar suyu da boşladım ben.2 litre su içiyorum bazen 3ü buluyor. öğlen eczanede makyaj günü vardı uzman cildime baktı hiç su içmiyormusun cildin susuz kalmış demez mi.
şok oldum 2 litre içiyorum dedim. bişey demedi o da. heralde ürün satmak için mi dedi ki. banada susuz derse.anafoli düşünemiyorum. yanlış hatırlmıyorsam anofel günde 2 bardak içiyorum demişti.

nemlendirici al diye demistir...

sizlere bunu nasıl demem gerektiğini bilmiyorum ama ben 50,60 oldum geçen hafta mangallar pideler, börekler ,kısırlar yedim valla keşke yemeseydim ama bi sey olmaz diye düşündüm.... neyse olan oldu ....demi

evet içmesem 2 litre su anlıcam zaten 2 litre içiyorum deyince sustu. bende almadım. makyaj yaptırdım çıktım.

sizlere bunu nasıl demem gerektiğini bilmiyorum ama ben 50,60 oldum geçen hafta mangallar pideler, börekler ,kısırlar yedim valla keşke yemeseydim ama bi sey olmaz diye düşündüm.... neyse olan oldu ....demi

keşke için çooom geç artık geçmiş olsun.
bak bize katılmadın olan oldu dimi. ne zamandır yoktun. san ceza olsun :)))

selam çıtı pıtı incecik yol arkadaşlarım nasılsınız
valla ben bu günlerde biraz sıkıntılıyım bu masa başı işten
canım çalışmak istemiyor hiiç
ama yemeklerime dikkat ediyorum
spor yapmaya vakit bulamıyorum hala
birde artık eskisi gibi acıkmıyorum
sabah kahvaltısını geçiştirmeye başladım o yüzden
öğlen de iki köfte salata ve bir kaşık yoğurt yedim ekmeksiz

nerelerdesin kuzum, bak foruma girmedin, kurda kusa yem olmus, kilo almissin
bildirimde yapmadin. cezan 500 mekik...1-2-3 baslaaa.

demeyin öyle aldım ama vereceğim insallah ...evet sizlerden biraz ayrı kalmam bana yaramadı ...öğlende ekmek yedim nohutlan ben varya tam dayaklığım......

slm kızlar
ne kadar çok konuşmuşsunuz okuyana kadar canım çıktı
ben bu gün hiç yazamadım biraz yoğunum ama ara ara baktım neler yapıyorsunuz diye
şimdi hepsini birden yazarım
akşam yemeği : 1 porsiyon sulu köfte + kabak yemeği
sonra parka gittik 1 saat kaldık bizim ufaklıkla uğraştık
ara : 1 bardak süt
kahvaltı : yumurtalı salata yaptım marulla + 4 zeytin biraz lor peyniri 2 dilim kepek ekmek
ara : 1 elma
öğle yemeği : yarım domates + peynir + 1 biber kızartması çok az ekmek
1 lt suyum bitti çok uzun oldu yaaa

biz iyiyiz canım sen nasılsın??
bence kahvaltıyı geçiştirme canım..en çok yiyebileceğin öğün o olmalı..sabah ve öğleni atıştırarak geçirince sağlam yapmayınca akşam kaçakları olabiliyor..

bugünkü menüm:
sabah:2 dilim form denge,peynir domates salatalıki2 dilim salam(çok küçüktü)
şekersiz çay
ara:küçük bir salatalık
öyle:haşlama tavuk
2 çatal taze fasulye
yarım kase yoğurt
salata
ara:4 yenidünya
ara:1 salatalık
akşam:hiçbir fikrim yok..haşlama sosis ve salata olur sanırım 1 dilim ekmekle..
bugünn spor yapamam..

Merhaba kızlar akşam annemdeydim 1 tabak nohut yemeğiyle yoğurtlu borokoli salatası yedim. Bu sabah izinliydim saat 10 da oğluşumla kahvaltı yaptım.Öğle yemedim işe geldim. Yeşilçayımı içiyorum.
Yarında tatil kızkardeşim gelecek annemlere annem döktürür yine kendimi frenlemeye çalışıcam.

ara öğünlerde öğleden önce ve öğleden sonra kestane şekeri yedim biri hediye getirmiş
akşam yoğurt yerim soslu olur biter.

Bana ne kadar benziyorsun 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim, 3 yaşında bir oğlum var, zabıt katibiyim adliyede çalışıyorum,
Yazamadığıma bakmayın geçmişi okuyorum, ara öğün bir salatalık yiyorum....

sanırım bu topikteki herkesin yaşı birbirine yakın hepimiz genciz ve incelmeye çalışıyoruz en güzel ortak nokta bu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…