slm kızlar sayfam açık ama yazamadım ama takip ediyorum geçmişi okuyordum.
öğlen canım bişey istemedi öğlen. arkadaş simit almış birazdan simit çay içeriz artık.
şu sıralar suyu da boşladım ben.2 litre su içiyorum bazen 3ü buluyor. öğlen eczanede makyaj günü vardı uzman cildime baktı hiç su içmiyormusun cildin susuz kalmış demez mi.
şok oldum 2 litre içiyorum dedim. bişey demedi o da. heralde ürün satmak için mi dedi ki. banada susuz derse.anafoli düşünemiyorum. yanlış hatırlmıyorsam anofel günde 2 bardak içiyorum demişti.
Öğlen corba, köfte ve az makarna ile meyva ama canım çok tatlı şekiyor almadım
Şerbetli tatlı yasemmi yemesemmi karar veremiyorum
nemlendirici al diye demistir...
sizlere bunu nasıl demem gerektiğini bilmiyorum ama ben 50,60 oldum geçen hafta mangallar pideler, börekler ,kısırlar yedim valla keşke yemeseydim ama bi sey olmaz diye düşündüm.... neyse olan oldu ....demi
sizlere bunu nasıl demem gerektiğini bilmiyorum ama ben 50,60 oldum geçen hafta mangallar pideler, börekler ,kısırlar yedim valla keşke yemeseydim ama bi sey olmaz diye düşündüm.... neyse olan oldu ....demi
selam çıtı pıtı incecik yol arkadaşlarım nasılsınız
valla ben bu günlerde biraz sıkıntılıyım bu masa başı işten
canım çalışmak istemiyor hiiç
ama yemeklerime dikkat ediyorum
spor yapmaya vakit bulamıyorum hala
birde artık eskisi gibi acıkmıyorum
sabah kahvaltısını geçiştirmeye başladım o yüzden
öğlen de iki köfte salata ve bir kaşık yoğurt yedim ekmeksiz
günaydın kızlar
ben geçen hafta bahsettiğim gibi bu hafta 3 gün mesaiye kalacağım. dünde mesaideydim
akşam
dürüm+salata+ayran
ara
çay+tarhana(maraş tarhanası)
sabah
1 kase nesfit+yarım galeta
ara öğün geldi canım bişey istemiyor yemeyeceğim galiba.
kendimden bahsedersem,
adım neslihan, gaziantepliyim ve burda yaşıyorum. 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim ama eşimle üniversitede tanışmıştık evlilik+ flört 9 yıldır tanıyorum. 2,5 yaşında bir kızım var. muhasebeciyim ve özel bir hastanede muhasebeci olarak 6 yıldır calışıyorum.
sanırım bu topikteki herkesin yaşı birbirine yakınBana ne kadar benziyorsun 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim, 3 yaşında bir oğlum var, zabıt katibiyim adliyede çalışıyorum,
Yazamadığıma bakmayın geçmişi okuyorum, ara öğün bir salatalık yiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?