bizimkide hak ediyor canım. hamile kadınlar bu kadar tirip atmaz yaa. akşam yatarken iyiydi.sabah da uyandırdı o zaman iyiydi. hatta öperek uayndırdı. yarım saat sonra ne olduysa anlamadım bi surat. ne oldu diyorum cnaım sıkkın diyor. bıraktım kendi haline tam bir gıcık :113::113:
canım bizde 3 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamdım bir türlü. bu ayda olmazsa doktora gidecem. hayırlısı olsun hakkımızda
bulut paylaşımların çok güzel .teşekkürler.
hepsini kaydettim bende
hayilisi olsun hepimiz icin, ama hamilelik oncesi kontrole gittinmi, gitmediysen fayda var gorunmekte. Smear testi falan yaptir, Bana doktorum dogum kkontrol hapi kullanmayi kestiginden itibaren 7 ay olmama ihtimali var bunyeye gore, 6 ay olmazsa gel demisti. 4-5-6 ay olmayabilir, cok normal. 2 ay sonra cocugum olmuyo diye dayanma kapima demisti. Yani icini sikma, olur. Ama hamilelik oncesi birtakim testler yapiliyor. Kan uyusmazligi, genetik hastalik yada bozukluklar, tiroid, seker, kansizlik, rahim, kist. Bunlari olcuyolarmis.Bi problem varsa cozerler, bebek icin de daha saglikli bir ortam hazirlamis olursun.Aklinda olsun cnm. Biz de cok istiyoruz bebek ama malum burasi arap ulkesi oldugu icin, bi hastalik cikmasi durumunda mudahale etmiyolar bebege, Allah verdi, kabul edicen diolar, kurtaj da yasak. Sirf bu testleri yaptirabilmek icin bekliyoruz, Turkiyeye donmeyi.
bizimkide hak ediyor canım. hamile kadınlar bu kadar tirip atmaz yaa. akşam yatarken iyiydi.sabah da uyandırdı o zaman iyiydi. hatta öperek uayndırdı. yarım saat sonra ne olduysa anlamadım bi surat. ne oldu diyorum cnaım sıkkın diyor. bıraktım kendi haline tam bir gıcık :113::113:
canım bizde 3 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamdım bir türlü. bu ayda olmazsa doktora gidecem. hayırlısı olsun hakkımızda
haydaaa
3 ayda olmadı diye doktora mı gidilir kontrol yaptıracaksan neyse ama sakın benim çocuğum olmuyor diye gidip doktoru da sinir etme
ama tavsiyem eşinle birlikte olduğun günlere dikkat et adetinin 14-15-16. günleri daha şanslı bir dönem olur
yok canım zaten öncesindede doktora gittim ben. kendiliğinde hamile kalma olasılığım zaten düşük. sadece bir kaç ay denedik oluyormu diye.doktor haklı çıktı. ondan gidecem yine doktora. [/QUO
her şey dilediğin gibi olsun inşallah bazen biraz nazlı olabiliyo bu yumurcaklar benim ki de çok nazlanmıştı
her şey dilediğin gibi olsun inşallah bazen biraz nazlı olabiliyo bu yumurcaklar benim ki de çok nazlanmıştı
amin inşallah
sen ne kadar sonra hamile kaldın canım
ilkine 8 ay sonra
hayilisi olsun hepimiz icin, ama hamilelik oncesi kontrole gittinmi, gitmediysen fayda var gorunmekte. Smear testi falan yaptir, Bana doktorum dogum kkontrol hapi kullanmayi kestiginden itibaren 7 ay olmama ihtimali var bunyeye gore, 6 ay olmazsa gel demisti. 4-5-6 ay olmayabilir, cok normal. 2 ay sonra cocugum olmuyo diye dayanma kapima demisti. Yani icini sikma, olur. Ama hamilelik oncesi birtakim testler yapiliyor. Kan uyusmazligi, genetik hastalik yada bozukluklar, tiroid, seker, kansizlik, rahim, kist. Bunlari olcuyolarmis.Bi problem varsa cozerler, bebek icin de daha saglikli bir ortam hazirlamis olursun.Aklinda olsun cnm. Biz de cok istiyoruz bebek ama malum burasi arap ulkesi oldugu icin, bi hastalik cikmasi durumunda mudahale etmiyolar bebege, Allah verdi, kabul edicen diolar, kurtaj da yasak. Sirf bu testleri yaptirabilmek icin bekliyoruz, Turkiyeye donmeyi.
Simurgh ben gittim ama bana sadece smear testi yaptı .Üstelik eşimin kızkardeşinin kızı cerebral palsili ona rağmen bu bahsettiğin testleri yapmadı bana pff ben şimdi başka dotor mu baksam acaba içime kurt düştü.
öğlen menemen vardı yumurta yemeye korktum domateslerinden didikledim biraz bende 1 dilim ekmek salatalıkla geçirdim.
soda içtim 1 tane tok tutuyor baya birazdan da elma yicempazartesi kilo almış olursam şaşırmam kaçırdım bu hafta ama durmak yok
bu telkin yöntemi bozdu sanırım beni çünkü nasıl olsa ben yakıyorum diye yedim de yedimters etki yaptı:18:
Selam herkese. Simurghcum mutlu yıllar canım. Doğum günün kutlu olsun.Hamilelik bulantıları genelde 8 haftalıkken başlıyo canım. Ama bugünlerde benim midem de kötü, iki gündür bulantım da var. Sirkeli sudan olabilir mi bilmiyorum. Bugün yoğun bir gündü. Temizlik yaptım giremedim nete. Yediklerimi hiç abartmadım. Aslında bu hafta fazla kaçamak yapmadım ama sabah tartıldım hiç azalma yok Regl şişkinliği olabilirmi acaba.Moralimi de bozmak istemiyorum çünkü bozarsam diyeti hemen bırakırım öyle bir huyum var.İlk hafta ne güzel heveslenmiştim kilolar gidiyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?