Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

hayilisi olsun hepimiz icin, ama hamilelik oncesi kontrole gittinmi, gitmediysen fayda var gorunmekte. Smear testi falan yaptir, Bana doktorum dogum kkontrol hapi kullanmayi kestiginden itibaren 7 ay olmama ihtimali var bunyeye gore, 6 ay olmazsa gel demisti. 4-5-6 ay olmayabilir, cok normal. 2 ay sonra cocugum olmuyo diye dayanma kapima demisti. Yani icini sikma, olur. Ama hamilelik oncesi birtakim testler yapiliyor. Kan uyusmazligi, genetik hastalik yada bozukluklar, tiroid, seker, kansizlik, rahim, kist. Bunlari olcuyolarmis.Bi problem varsa cozerler, bebek icin de daha saglikli bir ortam hazirlamis olursun.Aklinda olsun cnm. Biz de cok istiyoruz bebek ama malum burasi arap ulkesi oldugu icin, bi hastalik cikmasi durumunda mudahale etmiyolar bebege, Allah verdi, kabul edicen diolar, kurtaj da yasak. Sirf bu testleri yaptirabilmek icin bekliyoruz, Turkiyeye donmeyi.

öncesinde gittim canım doktora. bende yumurtlama düzensizliği var. zaten doktor çocuk düşünmeye başlayınca gelin demişti. bende önümüzdeki ay gidecem artık inşallah.
senin bulunduğun durum zor. haklısın orda çocuk düşünmemekle. hayırlısı olsun cnaım. vatana bir dön sonrasında inşallah güzel güzel geçer bütün süreç.

öğle yemeğim
1 lahmacun + 2 bardak ayran
hepsi bu kadar
bu gün bir arkadaşa davetliyiz 4 gibi giderim o yüzden pek birşey yemdim
orada hiç birşey yememek olmaz
sanki olsa yemicem

Ofiste de boş durmayın

-Arkadaşınıza bir şey söyleyecekseniz MSN'den konuşmak yerine yanına gidin.
-Masanızda dik oturun. Dik durmayı sağlayan kas grupları karın ve alt sırt kaslarıdır, yani her dik oturuşunuzda onları çalıştırırsınız.
-Faks beklerken ayakta bacaklarınızı gergin tutun, sonra parmak ucunuzda kalkın. Bu iniş kalkışları birkaç kez tekrarlayın.
-Ayaklarınızı sallayın, ellerinizle masaya vurup ritim tutun, sakız çiğneyin.
-Kahvenizi ofis çaycısının getirmesini beklemeyin, gidip kendiniz alın.
-Telefon görüşmesi yaparken ayağa kalkıp kalçalarınızı sıkıp gevşetin.
-Not alırken, telefonla konuşurken, otobüs beklerken ayakta durursanız, yüzde beş daha fazla enerji sarf etmiş olursunuz.

haydaaa
3 ayda olmadı diye doktora mı gidilir kontrol yaptıracaksan neyse ama sakın benim çocuğum olmuyor diye gidip doktoru da sinir etme
ama tavsiyem eşinle birlikte olduğun günlere dikkat et adetinin 14-15-16. günleri daha şanslı bir dönem olur

yok canım zaten öncesindede doktora gittim ben. kendiliğinde hamile kalma olasılığım zaten düşük. sadece bir kaç ay denedik oluyormu diye.doktor haklı çıktı. ondan gidecem yine doktora.

Simurgh ben gittim ama bana sadece smear testi yaptı .Üstelik eşimin kızkardeşinin kızı cerebral palsili ona rağmen bu bahsettiğin testleri yapmadı bana pff ben şimdi başka dotor mu baksam acaba içime kurt düştü.

öğlen menemen vardı yumurta yemeye korktum domateslerinden didikledim biraz bende 1 dilim ekmek salatalıkla geçirdim.
soda içtim 1 tane tok tutuyor baya birazdan da elma yicem pazartesi kilo almış olursam şaşırmam kaçırdım bu hafta ama durmak yok
bu telkin yöntemi bozdu sanırım beni çünkü nasıl olsa ben yakıyorum diye yedim de yedim ters etki yaptı:18:

Bilinen herhangi bir hastalığı olmayan hastalarda gebelik öncesi rutin testler:

-Tam kan sayımı
-Tam idrar tetkiki
-Anne ve babanın kan grupları
-Toksoplazma ile ilgili testler
-Rubella (kızamıkçık) ile ilgili testler
-Hepatit B ile ilgili testler
-Açlık kan şekeri
-Kromozom incelemeleri ( akraba evliliği yapmış olanların ve genetik hastalığı düşündüren sakatlıklara sahip bebek doğurmuş olanların yaptırması önerilir)
-Sistemik bir hastalık varlığında ise ilgili branş hekiminden konsültasyon istenir ve birlikte takip ve tedavi edilir.

Ben Turkiyeye donup, bunlari yaptirip oyle hamile kalmak istiyorum, zaten kan uyusmazligimiz da var esimle. Icine sinmediyse bir doktora daha git. Sonradan pisman olmaktan iyidir. Ben bunlari internetten arastirdim, hamilelik oncesi testler yazinca cikiyo. Sende doktora en azindan sor, bunlar gerekirmi diye.

e sende yaramiyo, yakiyorum deyip deyip yedinmi ilahi yani
dikkat ediceksin arada sirada kacirdiklarin icin oyle diceksin, yiyip yutup yaramiyo demekle olsa keske..
Pazartesiye kilo almis gelen herkese kizicam, mekik cezasi vericem.
En azindan koruyun kilonuzu, almayin.

Selam herkese. Simurghcum mutlu yıllar canım. Doğum günün kutlu olsun. Hamilelik bulantıları genelde 8 haftalıkken başlıyo canım. Ama bugünlerde benim midem de kötü, iki gündür bulantım da var. Sirkeli sudan olabilir mi bilmiyorum. Bugün yoğun bir gündü. Temizlik yaptım giremedim nete. Yediklerimi hiç abartmadım. Aslında bu hafta fazla kaçamak yapmadım ama sabah tartıldım hiç azalma yok Regl şişkinliği olabilirmi acaba.Moralimi de bozmak istemiyorum çünkü bozarsam diyeti hemen bırakırım öyle bir huyum var.İlk hafta ne güzel heveslenmiştim kilolar gidiyo diye

ayy bende bıyerdne baslıyım artık dedım gercı bu kacıncı baslayıs bır bılsenız 90 kgden 76 kgye dustum evlendım 100 kg oldum bıde polıkstk over cıktı oda yetmezmıs gıbı demır eksıklıgı

kılo vermelıyım en acılınden ama sabah 8 aksam 6.30 oturuyrum cok guzel bı spor salonuna uyelıgım vrken tembellık yapıyorum amacıma ulasabılmek ıcın ıteklenmeye ıhtyacım vr sanrm :)) veeee artık bende burdayııımmm:)))

Canimm...cok tesekkur ederim. Bulantim olunca az biraz suphelenir gibi oldum ama mide bagirsak komple bozuk, bgn de daha iyiyim. Sirkeli suya bir muddet ara vericem. Moral bozmak yok, bak ben ilk hafta 1.5 kilo indem, sonra hic kipirdamadi. Sabir lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…