Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Aramiza hosgeldin, sayfa gecmisini okuyabilirsin, cok faydali paylasimlar var.
Pazartesi gunleri kilo bildirimi yapip tablo olusturuyoruz, son tablomuz sayfa 230 da sanirim.
Tabloya dahil olmak istersen:
1-Baslangic kilosu (25.04.2011 baslangic tarihimiz)
2-Mevcut Kilo (23.05.2011)
3-Hedef Kilo
4-Boy
bu bilgileri bana ozel mesaj yoluyla iletebilirsin.

Aksam eve gidince yarim tabak yagsiz sossuz makarna+yarim tabak zeytinyagli taze fasulye yedim + 2 bardak ayran. Saglikli yedim ama cok yemisim.
Bir dilim de meyveli dogumgunu pastamdan yedim. Ben cok kremali pastalari sevmem, kocisim de saolsun keki cok,kremasi az,bol meyveli pasta almis.
Yemek sonrasinda cok kotu oldum, zaten mide bagirsak problemim var 2 gundur. Ishal, sanci bulanti icinde uykuya daldim. Bu sabah uyandigimda iyi hissediyordum. Kahvaltimi ofise getirdim
2 kucuk dilim bol tahilli ekmek+1 kk beyaz peynir+1 zeytin+1 domates+cay
Ictigim suyu yazmiyorum artik. Hergun 2 litre iciyorum zaten.

ara ogunumu atladim.
Oglen 1 kepce mercimek corbasi+1 dilim ekmek+1 parmak buyuklugunde kofte+ayran
Midemde problem oldugu icin ekmek yiyorum bu aralar, bastirsin diye...

benden hiç böyle testler istemediler aslında yapılması gerekiyor ki önceden tedbirler alınsın ben 7 haftalık düşük yaptım belki bu testleri yapsaydılar bir önlem alınabilirdi.nerdeyse biz zorla yaptıracagız testleri o duruma geldi artık dr.durumu kesinlikle sorun biz bişey sormayınca onlardan ses çıkmıyor.

gebelikle ilgili özel hastane bir liste verdi bunları yaptır diye yazayım size arkadaşlarım :)

-tam kan sayımı
-açlık kan şekeri
-üre
-kreatinin
-SGOT( AST)
-SGPT(ALT)
-TSH
-BETA-hCG
-HBsAg
-Anti-HIV
-Anti-HCV
-Rubella IgM
-Rubella lgG
-Toksoplazma lgG
-Toksoplazma lgM
-CMV IgG
-CMV IgM
-Kan grubu

ben yaptıramadım bunları yaptır dedigi günün gecesi düşük yapmıştım özel hastenede bunların hepsi 700 tl demişlerdi bana 2 ay önce

Gunaydin kizlar,
Aksam 4 mercimek koftesi+2 maril yapragi yedim.
Yedikten sonra pisman oldum. Midem mahvolmus durumda 3 gundur cekiyorum bu durumu. Bulanti ve ishal ile basladi. Dun ve bgn yanma, eksime ve agri beni mahvediyo. Iki buklum yasiyorum. Ulser mi oldum acaba bilemedim. Doktora gidicem bgn. Bana bi akil verin kizlar, ölüyorum galiba.

günaydın kızlaaarrrr
hemen kilo bildirimi yapayaım nihayet 59.1 :)))
sayfalar çok ilerlemiş geçmişie gidicem.
sabah altın çilek meyvemi yedim. normal kahvaltımı yaptım.

noldu simurgh neyin var. midene acaba sirkeli su mu dokundu ki. biraz ara ver.üşütmüş de olabilirsin. çok sıcak ya oralar soğuk bişeylermi yedin.geçmiş olsun canım. doktora git mutlaka.

noldu simurgh neyin var. midene acaba sirkeli su mu dokundu ki. biraz ara ver.üşütmüş de olabilirsin. çok sıcak ya oralar soğuk bişeylermi yedin.geçmiş olsun canım. doktora git mutlaka.

Canım sorma yaa...Zaten persembeden beri sızlanıyodum. Çok kötü oldum. Mıdemde yanma, ekşime, agrı var. Acıkamıyorum, şişkimliğim var. Su içerken bile yemek borum agrıyo resmen. bırseyler yutarken cok canım yanıyo. Sanki tum tum tas yutmus gibiyim. Ne yesem icime oturuyo..Ates basmasi geliyo.

öncelikle doğum günün kutlu olsun. seneye 3 kişi olmanız dileğiyle...
çok çok geçmiş olsun buğün mutlaka git. acaba sirke oranını fazla mı tuttun ki.
yemek bırumda diyorsun kıllandım şimdi. hemen bi doktora git ihmal etme canım.

Geçmiş olsun

merhaba herkese
çok yoğun ve koşturmalı bir haftasonundan yorgun argın haftaya başladım.Geçen haftaki düzensiz ve saçma salak beslenmemin neticelerini de almış durumdayım kilo bildirimimi yapayım.
bu hafta 90.1 im sabah tartı haftanın cezasını verdi.Canım sıkıldı bu hafta hem daha iyi asılıcam hemde spor yapıcam inş.
görüşürüz

Tesekkur ederim cnm, sirke kullanirken yaklasik 3 haftadir kullaniyorum, 1 su bardagina 1 yemek kasigini tam doldurmadan koyuyorum. Cok degil bence. Bu mide problemim aniden cikti. Zaten 4-5 gundur icmiyorum en son persembe ya da carsamba sabah ictim galiba. Gidicem bgn...Su islerimi hallediym belki rapor verir doktor. Esim hamile olabilirmisin dedi. Korunuyoruz ama icime kurt dusurdu, arastirdim ama bence degilim. Oyle hissetmiyorum. Kesin reflu yada gastrit ulser falan gibi biseyler oldum. Neyse doktora gidiym anlicaz. Bu arada kan testi yapilir simdi bana, hamilelik olsa anlasilirmi hemen, yani bakarlarmi yoksa supheleniyorum deyince mi bakarlar. Hamile olmadigimi kesinlestiriym de icimize kurt dusmesin istiyorum. Aradan ciksin.

bence de hamilelik için kan ver. ne olur ne olmaz. korunurken hamile kalan arkadaşlarım oldu.
ilaç falan verir Allah korusun bilmeden içersin bebeğe yazık. sen başta önlemini al sonra diğer tahlillerini yaptır. işi şansa bırakma.

Off yaa...Dogru diyosun...Icimiz rahat etsin. Olmadigindan eminim ama Allahimin isi...

günaydın kızlar iyi haftalar
hemen kilo bildirimi yapayım 61 kilo
çok yavaş veriyorum ama en azından veriyorum
bir de yemek alışkanlığım tamamen değişti hem daha sağlıklı yiyorum hemde porsiyonlarımı azalttım

bu arada sirkeli su devamlı içilmemeli diye biliyorum en fazla 3 hafta sonra bir hafta ara verilmeli
midenizi koruyun kızlar kilo vericez diye sağlığımızdan da olmayalım

Hadi kizlar,bildirim yapinn...Bekliyorum.
Ben bu sabah uyanir uyanmaz tartiya kostum 57.5 gordum. Sonra tuvaletimi yapip tekrar tartildim 59
Izin verirseniz 57.5 i kabul etmek istiyorum.

herkese günaydın
öncelikle simurgh doğum günün kutlu olsun nice yıllara ayrıcada geçmiş olsun bende de ara sıra olur söylediğin rahatsızlık ben böyle durumda çok az yemek yemeye dikkat ederim çünkü mide bi kere bozulunca akabinde mideye giren herşey de bozuluyor ve rahatsızlık uzun sürüyor. eğer fırsatın varsa nane limon çayı tavsiye ederim miğdeni biraz olsun rahatlatır.
bana gelince bu hafta kilomda hiçbir oynama yok yine 66,5 im halbuki bu hafta hep hareket halindeydim baya yoruldum biraz zayıflamışımdır diye düşünüyordum ama verememişim. bugün çok yoğun olacağım malum KDV dönemi ara ara bakmaya çalışırım.

Günaydın herkese Güzel bir hafta geçirmemeiz dileği ile.

Bne geçen hafta sorunlu bir hafta yaşadım regl dönemimdi pek de dikkat edemedim misafirlik faslı vardı genellikle çok da d ikkat edemedim sularımı pke içemedim korkuyorduym tartıya çıkmaktan yanılmışım Oysa yediğim hiç bir şey yaramamışşş
Bildirimimi yapayım Simurg burdan kabul et canım özelden atamıyorum
Geçen hafta 73
Bu gün 72
Hedef 65
Azmin zaferi diyorum çok mutluyurum icnecik kalıyorum, eteklerim belimden düşüyor kemerle tutturuyorummm... Ben bu ay bebek düşünüyorum öncelikle sizind e dediğiniz gibi bi dokta gideyim kontrollerimi yaptırayım hayırlısı ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…