Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Cok tesekkur ederim
Zaten icim bisey almiyor, istahim kesik. Ac kalip bitap dusmiyim diye yiyorum. Yogurt iyi gelirmi acaba.?

bu sabah tarıldım 65,6 çıktım.yola devamm.çok şükür gidiyo kilolar sanırım...tartı yanlış değilse :)

Günaydın kızlar. Geçen hafta çok fazla kaçamak yapmamama rağmen kilomda çok değişiklik yok yine Simurghcum 63.4 canım

Simurgh ben sordum herşeyi anlattım doktoruda çoka raştırıp gittim ben evhamlıyım zaten ama bana bişi demedi. Off ya okuyunca gene doktor araştırmaya başladım zaten

Bu arada yazıyı görüp teleşlanınca unuttum. Doğımgünün kutlu olsun.Eşinle nşice mutlu senelrre hep birlikte .

Günaydın kızlar.

Bu arada bu haftaki kilom 65,2

Günaydın kızlar
Simurg geçmiş olsun mideni sirke bozmuş olabilir adetine daha varmış hamilelikte adetin gecikmeden mide bulantısı pek olmaz tabi kişiden kişiye değişir.
Ben çok yoğun 4 gün geçirdim. Hem bana hem anneme misafirler oldu abartmadan yedim ama yinede diyet olmadı pek. Sabah tartıldım yine 64 üm.Kilo verememişim ama almamışımda en azından. Bu hafta 5 günde 5 kilo diyeti yapıcam. Geçen yıl yapmıştım faydasını gördüm. Bugün patates günüm. Sabah yiyemedim ama öğle ve akşam yerim bolda su içicem.

Hadi kizlar,bildirim yapinn...Bekliyorum.
Ben bu sabah uyanir uyanmaz tartiya kostum 57.5 gordum. Sonra tuvaletimi yapip tekrar tartildim 59
Izin verirseniz 57.5 i kabul etmek istiyorum.

Öncelikle doğum günün kutlu olsun ve çok geçmiş olsun canım

Ben daha önceki sayfalarda sana bir öneri sunmuştum görmedin sanıyorum ,
Diyorum ki kilo bildirim tablosuna geçen haftanın da kilosunu yazsak ve son bir haftada kim kaç kilo verdi anlasak ben kim ne kadar verdi son hafta anlayamıyorum, mesel birisi lapa yapıyor o kaç verdirmiş merak ediyorum sakıncası yoksa geçen hafta kilosunu sütununu eklermisin canım...

Superiz kizlar, kilo alan yok, 200-300 gr saymiyorum.
Yola devam...

selam kızlar..4 günlük rüya sona erdi bu sabah 06.00 da otobüsten indim eve gidip kahvaltı duş hadiii işe..
hiç kaçırmadım kızlar hiiççç..
poğaça,pişi,kurabiye,kısır,pasta,hepsini geçtim enginar dolması...
sadece elmalı kurabiyeden yarım ısırık aldım o kadar...
annem zaten benim durumumu bildiği için çok fazla şey yapmamış ama karşı komşumuzun da kızları geldi döktürdükçe döktürdü ama yemedimm..ve yemediğim için mutsuz da olmadım..
semizotumu,haşlanmış tavuğumu, çavdar ekmeğimi ayranımı,kuru kayısılarımı,balığımı yedim ourdum yerime..
tek kaçağım var o da 1 bira 1 rakı..
haftada bir duble hakkım vardı onu aştım ama o da yapılması gereken bişeydi

simurgh canım benim kilolar karışıyor cumaları 89 topiğinde tartılıyorum..oraya da cuma tartılamıcam diye çarşambadan tartıldım unuttum gitti..
bu sabah 91.5 çıktım..yoldan geldiğimm için su falan içmştim tabi yolda mecburen ama olsun verdiğimi hissediyorum ama bilemiyorum kaçtım..?

mrb hanımlarrr nasılsınız 15 gün aradan sonra döndüm
memlekete anneme gitmiştim hem tatil hem ziyaret oldu :)
giderken 68 kiloydum tabi annem diyet miyet yok evde yaparsın dedikce yedim bi sürü güzel şeyi ama miktarına dikkat ederek tabi:) hiç tartılmadım 15 gün bugün itibariyle 66,60 ım:)
okadar yememe rağmen ama yürüyüş yaptık sürekli birde baya sıkılaştım ben basenlerim 4 cm inceldi

birde size zormak istediğim ben evde spor yapabilmek adına kondisyon isikleti alim diorum ama bisikletmi yürüyüş bandımı alsam karar veremiorum diyet falan ok güzelde basenler sadece diyetle olmaz harekette lazım deniz kenarında oturuorum ama oğluş yüzünden koşu falan imkansız yürüyüşde yavaş tempo oluo ancak en azından evde bişiler yapim diorum bisiklet daha ii olur die düşündüm ama yinede bilene sormakta yarar vardır dimi

günaydın çıtırlar hepinize güzel bir hafta diliyorum
sabah :altın çilek ve 1 küçük feslegenli kurabiye yedim
şuan nescafe içiyorum

öğlen sandiviç yiyim diyorum

akşama :biber dolması yaptım onumu yesem diyorum 2 tane ufak

hoşgeldiniz kızlar. ne güzel mideyi alıştırınca istesende çok yiyemiyorsun. çoğunluk vermiş.
vermeyende almamış en azında bu da güzel bir haber bence.telkin yöntemi de işe yarıyor.
zayıflıyorum inceliyorum. acıkmıyorum.
akşam haber de adamın biri telkin yöntemiyle düşünce gücüyle 50 derece soğuk da rekaor denemesi yapmış. şuan dersler veriyormuş. şimdi de 50 derece sıcak için düşünce gücüyle çalışacakmış.
bizimki de buna benzer değilmi.aynen devam kızlar.

Basen problemin varsa bisikleti öneririm ben. Birde aşağıdaki linkte çalıştırmak istediğin kasa göre egzersizler var. Kızkardeşim yapmış çok güzel etki ettiğini söyledi. Ben daha yapamadım istersen oradaki egzersizlerede bir bak.
Muscle exercises, the largest library of physical exercises | P4P

ben bu hafta fazla vermemişim ama olsun yine oldugum yerde sayıyordum kaç haftadır
başlangıç:75
geçen hafta :72.2
bugün:71.8
giden kilo:400 gr
hedef:60
boy:1.57

Merhaba herkese,
Bildirim zamanı: 58.7 olmuşum. Gene 400 gram gitmiş. Az gibi görünse de olsun varsın. Yavaş gitmesi önemli değil, istikrarlı gitsin.
Sabah kepekli ekmek arasına bir parça peynir yedim. Acele çıktım, kahvaltı yapamadım.

hoşgeldin merwecik. burda heğ birlikte verecez inşallah kiloları.incecik çıtır hanımlar olacaz demir anemisi var bendede. o ilaçlar çok kilo aldırıyor bilyiorum. zor gelsede açlıpını bastırmaya çalış. sendede oluyormu bilmiyorum ben gece kalkıp deli gibi yerdim. açlıktan midem kazınırdı. ama şu anda aştım. bir ara bol ciğer yedim demir seviyesi normale geldi. benimde aynı bilgiye ihtiyacım var. eşimi onca zamandan sonra bisiklet için kandırdım. yürüyüş bandına izin yok alttakileri rahatsız etmemek için
hoşgeldin elimphia ve green33

bende senin gibi 400 gram verdim canım ama olsun 2 haftadır durmuştu benim buna bile sevindim inş.haftaya daha fazla gider:)

hoşbulduk canım..benim de ciğer yemem gerek ama normal ciğeri çok sevmiyorum tavuk ciğeri daha hafif geliyor..Onda da demir var mıdır acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…