herkese günaydın
öncelikle simurgh doğum günün kutlu olsun nice yıllara ayrıcada geçmiş olsun bende de ara sıra olur söylediğin rahatsızlık ben böyle durumda çok az yemek yemeye dikkat ederim çünkü mide bi kere bozulunca akabinde mideye giren herşey de bozuluyor ve rahatsızlık uzun sürüyor. eğer fırsatın varsa nane limon çayı tavsiye ederim miğdeni biraz olsun rahatlatır.
bana gelince bu hafta kilomda hiçbir oynama yok yine 66,5 im halbuki bu hafta hep hareket halindeydim baya yoruldum biraz zayıflamışımdır diye düşünüyordum ama verememişim. bugün çok yoğun olacağım malum KDV dönemi ara ara bakmaya çalışırım.
yoğurtu bilmiyorum yanlış bilgi vermeyim ama dediğim gibi nane limon çayı çok işine yarar kendine iyi bak bize lazımsın dahaCok tesekkur ederim
Zaten icim bisey almiyor, istahim kesik. Ac kalip bitap dusmiyim diye yiyorum. Yogurt iyi gelirmi acaba.?
Bilinen herhangi bir hastalığı olmayan hastalarda gebelik öncesi rutin testler:
-Tam kan sayımı
-Tam idrar tetkiki
-Anne ve babanın kan grupları
-Toksoplazma ile ilgili testler
-Rubella (kızamıkçık) ile ilgili testler
-Hepatit B ile ilgili testler
-Açlık kan şekeri
-Kromozom incelemeleri ( akraba evliliği yapmış olanların ve genetik hastalığı düşündüren sakatlıklara sahip bebek doğurmuş olanların yaptırması önerilir)
-Sistemik bir hastalık varlığında ise ilgili branş hekiminden konsültasyon istenir ve birlikte takip ve tedavi edilir.
Ben Turkiyeye donup, bunlari yaptirip oyle hamile kalmak istiyorum, zaten kan uyusmazligimiz da var esimle. Icine sinmediyse bir doktora daha git. Sonradan pisman olmaktan iyidir. Ben bunlari internetten arastirdim, hamilelik oncesi testler yazinca cikiyo. Sende doktora en azindan sor, bunlar gerekirmi diye.
Hadi kizlar,bildirim yapinn...Bekliyorum.
Ben bu sabah uyanir uyanmaz tartiya kostum 57.5 gordum. Sonra tuvaletimi yapip tekrar tartildim 59
Izin verirseniz 57.5 i kabul etmek istiyorum.
Superiz kizlar, kilo alan yok, 200-300 gr saymiyorum.
Yola devam...
mrb hanımlarrr nasılsınız 15 gün aradan sonra döndüm
memlekete anneme gitmiştim hem tatil hem ziyaret oldu :)
giderken 68 kiloydum tabi annem diyet miyet yok evde yaparsın dedikce yedim bi sürü güzel şeyi ama miktarına dikkat ederek tabi:) hiç tartılmadım 15 gün bugün itibariyle 66,60 ım:)
okadar yememe rağmen ama yürüyüş yaptık sürekli birde baya sıkılaştım ben basenlerim 4 cm inceldi
birde size zormak istediğim ben evde spor yapabilmek adına kondisyon isikleti alim diorum ama bisikletmi yürüyüş bandımı alsam karar veremiorum diyet falan ok güzelde basenler sadece diyetle olmaz harekette lazım deniz kenarında oturuorum ama oğluş yüzünden koşu falan imkansız yürüyüşde yavaş tempo oluo ancak en azından evde bişiler yapim diorum bisiklet daha ii olur die düşündüm ama yinede bilene sormakta yarar vardır dimi
hoşgeldin merwecik. burda heğ birlikte verecez inşallah kiloları.incecik çıtır hanımlar olacazayy bende bıyerdne baslıyım artık dedım gercı bu kacıncı baslayıs bır bılsenız 90 kgden 76 kgye dustum evlendım 100 kg oldum bıde polıkstk over cıktı oda yetmezmıs gıbı demır eksıklıgı
kılo vermelıyım en acılınden ama sabah 8 aksam 6.30 oturuyrum cok guzel bı spor salonuna uyelıgım vrken tembellık yapıyorum amacıma ulasabılmek ıcın ıteklenmeye ıhtyacım vr sanrm :)) veeee artık bende burdayııımmm:)))
benimde aynı bilgiye ihtiyacım var. eşimi onca zamandan sonra bisiklet için kandırdım. yürüyüş bandına izin yokmrb hanımlarrr nasılsınız 15 gün aradan sonra döndüm
memlekete anneme gitmiştim hem tatil hem ziyaret oldu :)
giderken 68 kiloydum tabi annem diyet miyet yok evde yaparsın dedikce yedim bi sürü güzel şeyi ama miktarına dikkat ederek tabi:) hiç tartılmadım 15 gün bugün itibariyle 66,60 ım:)
okadar yememe rağmen ama yürüyüş yaptık sürekli birde baya sıkılaştım ben basenlerim 4 cm inceldi
birde size zormak istediğim ben evde spor yapabilmek adına kondisyon isikleti alim diorum ama bisikletmi yürüyüş bandımı alsam karar veremiorum diyet falan ok güzelde basenler sadece diyetle olmaz harekette lazım deniz kenarında oturuorum ama oğluş yüzünden koşu falan imkansız yürüyüşde yavaş tempo oluo ancak en azından evde bişiler yapim diorum bisiklet daha ii olur die düşündüm ama yinede bilene sormakta yarar vardır dimi
Merhaba herkese,
Bildirim zamanı: 58.7 olmuşum. Gene 400 gram gitmiş. Az gibi görünse de olsun varsın. Yavaş gitmesi önemli değil, istikrarlı gitsin.
Sabah kepekli ekmek arasına bir parça peynir yedim. Acele çıktım, kahvaltı yapamadım.
hoşgeldin merwecik. burda heğ birlikte verecez inşallah kiloları.incecik çıtır hanımlar olacazdemir anemisi var bendede. o ilaçlar çok kilo aldırıyor bilyiorum. zor gelsede açlıpını bastırmaya çalış. sendede oluyormu bilmiyorum ben gece kalkıp deli gibi yerdim. açlıktan midem kazınırdı. ama şu anda aştım. bir ara bol ciğer yedim demir seviyesi normale geldi.
benimde aynı bilgiye ihtiyacım var. eşimi onca zamandan sonra bisiklet için kandırdım. yürüyüş bandına izin yokalttakileri rahatsız etmemek için
hoşgeldin elimphia ve green33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?