Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

hoşbulduk canım..benim de ciğer yemem gerek ama normal ciğeri çok sevmiyorum tavuk ciğeri daha hafif geliyor..Onda da demir var mıdır acep?

hımm onu bilmiyorum canım. bende sevmem kırımızı eti veya ciğeri ama burda bir yer vardı onda yedim ciğer, adamlar harika yapmışlardı. ne o kötü kokusu vardı ne de ağır tadı. eşim artık bıkmıştı oraya gitmekten. ama bir kaç ay önce kapandı orası ondan sonrada hiç yemedim.

pek yazamadım yoğunluktan kızlar. 2 tane grisini 1 tane mürdüm eriği kiraz saplı çay içtim
ne çok şey yemişim. afiyet olsun

Simurghcum bir önerim var. Listeyi her hafta bir mesajla yayınlamaktansa, senin ilk sayfadaki mesajına koysak, her hafta o mesajda düzeltme yaparak yayınlasak listeyi. Sayfalar arasında bulmak zor oluyor. Geçen haftaya bakayım dedim, unutmuşum hangi sayfada olduğunu.

Bak bu iyi fikir..
Kılzar şu tartılma işini neden p.tesi yaomıştık hatırlamıyorum ama (sanırım haftasonu kaçaklarını minimuma indirmek amaçlıydı)ama benim gittiğim akupunktur uzmanı en erken perşembe gel diyor..morallerin bozulduğunu farkediyorum o nedenle haftabaşından ziyade sonunda tartılmak daha iyi sonuç veriyor...cuma tartılınca hem verildiğini görünce moral artıyor hem de kaçak yapılması ihtimaline karşı önlem alınacak zaman bırakıyor demişti..
naçizane ileteyim istedim..

Canim cok tesekkur ederim, sirkeden kaynakli oldugunu sanmiyorum, sirke icmeden once de olmustu bikere, virutikmis...Sudan falan olabilir. Ama test sonuclarimi daha almadim. Hamilelik oldugunu ben de dusunmuyorum zaten de gecen haftalarda bir ufak kaza yasadik esimle... Doktorun verdigi ilaclar hamileler icin tehlikeliymis. Icime kurt dustu. Hadi kazara olduysa bebek, ilac kullancam, yazik olur diye test yaptiriym dedim.

Cok teskkur ederim iyi dileklerin icin.
Onerini okumustum ve bu haftaki tablomuzu bu oneriyi dikkate alarak yaptim, ama sana soylemeyi unuttum.

Bende sana ceza yazmistim, haber vermeden gittin diye, iptal ediyorum cezani. Bu ay maasinda kesinti yapmicam... Hosgeldin cnmm...

Canim cok iyi fikir yapayim da ben eski mesajlarimi nasil edit edicem...Mesaj panelini duzelt yazisi bir sure sonra kayboluyo. Ilk sayfadaki mesajima baktim onda da yok...Bi ogretin bana bakem...

Dogumgunumu kutlayan ve bana gecmis olsun dileklerini ileten arkadaslarima tek tek tesekkur ederim...Atladigim olmussa kusuruma bakmasin.
Doktora gittim, mide bagirsak iltihaplanmasi teshisi koydu ama tahlil sonuclarim daha cikmadigi icin teshis kesin degil. Ongordugu ilaclar hamilelere zararliymis, hamilelik varmi diye sordu, ben de yok diye biliyorum ama emin olmak icin bakalim dedim. Adetime daha var dedim. (onceki haftalarda da esimle bir korunma kazasi yasadik, icime o yuzden kurt dustu) Kan testi yapildi, sonuc aksamustu cikacak.
Isin komigi doktor bana 2 gun sadece pirinc lapasi, haslanmis patates ve muz ye dedi...Yani pirinc lapasi diyeti farz oldu Bu aksamdan itibaren basliyorum.

Kızlar tebrik ediyorum şu ana kadar bildirimler harika görünüyor.

Ben cuma gecesi çif köfte açerdim resmen millet ergl döneminde tatlı yer ben acıya sardım saat de gecenin 24:00ü neyse aldık eşim yiyemeyince onu da hopidik indirdim mideye onu da yemseydim kesin daha iyi olurdu sonuç neyse yedim hiç yaramadı zaten.
Sabah sirkeli suyumu içtim, bir salatalık bir domates biraz peynir iki dilim etimek, şekersiz çay iki kayısı bir ceviz yedim,

Arada iki yenidünya 3 erik yedik
Yemekte yarın karnıyarık yoğurt 3 dilim etimek yedimm
Sabah yeşil çayımı içtim...

geçmiş olsun simurgh. akşam birde sonuç pozitif gelirmiş. seni hemen hamileler topiğine göndeririz.
öğlen yarım kase naneli biberli yoğurt küçük içli çörek yedim tamda doymadım aslında ama telkin yöntemiyle bastırıyorum tokum tokum tokum. birazdan kiraz saplı çayımı içicem.

negatif dusunelim negatif olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…