hoşbulduk canım..benim de ciğer yemem gerek ama normal ciğeri çok sevmiyorum tavuk ciğeri daha hafif geliyor..Onda da demir var mıdır acep?
bende senin gibi 400 gram verdim canım ama olsun 2 haftadır durmuştu benim buna bile sevindim inş.haftaya daha fazla gider:)
Simurghcum bir önerim var. Listeyi her hafta bir mesajla yayınlamaktansa, senin ilk sayfadaki mesajına koysak, her hafta o mesajda düzeltme yaparak yayınlasak listeyi. Sayfalar arasında bulmak zor oluyor. Geçen haftaya bakayım dedim, unutmuşum hangi sayfada olduğunu.
Günaydın kızlar
Simurg geçmiş olsun mideni sirke bozmuş olabilir adetine daha varmış hamilelikte adetin gecikmeden mide bulantısı pek olmaz tabi kişiden kişiye değişir.
Ben çok yoğun 4 gün geçirdim. Hem bana hem anneme misafirler oldu abartmadan yedim ama yinede diyet olmadı pek. Sabah tartıldım yine 64 üm.Kilo verememişim ama almamışımda en azından. Bu hafta 5 günde 5 kilo diyeti yapıcam. Geçen yıl yapmıştım faydasını gördüm. Bugün patates günüm. Sabah yiyemedim ama öğle ve akşam yerim bolda su içicem.
Öncelikle doğum günün kutlu olsun ve çok geçmiş olsun canım
Ben daha önceki sayfalarda sana bir öneri sunmuştum görmedin sanıyorum ,
Diyorum ki kilo bildirim tablosuna geçen haftanın da kilosunu yazsak ve son bir haftada kim kaç kilo verdi anlasak ben kim ne kadar verdi son hafta anlayamıyorum, mesel birisi lapa yapıyor o kaç verdirmiş merak ediyorum sakıncası yoksa geçen hafta kilosunu sütununu eklermisin canım...
mrb hanımlarrr nasılsınız 15 gün aradan sonra döndüm
memlekete anneme gitmiştim hem tatil hem ziyaret oldu :)
giderken 68 kiloydum tabi annem diyet miyet yok evde yaparsın dedikce yedim bi sürü güzel şeyi ama miktarına dikkat ederek tabi:) hiç tartılmadım 15 gün bugün itibariyle 66,60 ım:)
okadar yememe rağmen ama yürüyüş yaptık sürekli birde baya sıkılaştım ben basenlerim 4 cm inceldi
birde size zormak istediğim ben evde spor yapabilmek adına kondisyon isikleti alim diorum ama bisikletmi yürüyüş bandımı alsam karar veremiorum diyet falan ok güzelde basenler sadece diyetle olmaz harekette lazım deniz kenarında oturuorum ama oğluş yüzünden koşu falan imkansız yürüyüşde yavaş tempo oluo ancak en azından evde bişiler yapim diorum bisiklet daha ii olur die düşündüm ama yinede bilene sormakta yarar vardır dimi
Simurghcum bir önerim var. Listeyi her hafta bir mesajla yayınlamaktansa, senin ilk sayfadaki mesajına koysak, her hafta o mesajda düzeltme yaparak yayınlasak listeyi. Sayfalar arasında bulmak zor oluyor. Geçen haftaya bakayım dedim, unutmuşum hangi sayfada olduğunu.
Bende sana ceza yazmistim, haber vermeden gittin diye, iptal ediyorum cezani. Bu ay maasinda kesinti yapmicam...Hosgeldin cnmm...
ayyy dokunmayın maaşıma bisiklet alıcam bennn
hoşbulduk canım saol
geçmiş olsun simurgh. akşam birde sonuç pozitif gelirmiş. seni hemen hamileler topiğine göndeririz.
öğlen yarım kase naneli biberli yoğurt küçük içli çörek yedim tamda doymadım aslında ama telkin yöntemiyle bastırıyorum tokum tokum tokum. birazdan kiraz saplı çayımı içicem.
negatif dusunelim negatif olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?