negatif dusunelim negatif olsun...
benim içimden pozitif çıkacak gibi geliyor
canım hangi marka bisiklet alacan. ne tür özellik arıyorsun bir de ? bende düşünüyorum bu ay ama nasıl bişi alacam bilmiyorum. hani almışken işe yarasın
benim içimden pozitif çıkacak gibi geliyor
3 ay sonra pozitif olsun neysem.
evet evet istiyorumama senin için pozitif olsun pastacım.sen istiyorsun
bende biraz baktım şimdi. canım genelde dedikleri km,zaman,hız ,nabız göstergeli olsun yazmışlar.ev tipi olanlar uygun fiyatlı.daha hiç araştırmadım valla özellik olarakta pek bildiğim bişi değil aslında öle estiler alim dedim:)
ama alıcam kararlıyım yürüyüş bandı pek bana göre değil gibi kansızlıktan dolayı kalp ritmimde bozukluk var 5 dak koşar 10 dak dinlenirim bi işe yaramazbisikleti daha kolay kullanırım die düşündüm tv izlerken gezerim düldülümle
sen araştırdınmı hiç canım
Canim, korunuyoruz biz hala, %0.01 falan ihtimal pozitif cikmasi.
Bi de hisseder insan azicik bence kendinde farkliliklar falan. Yok yani bisey bende...
Bak o olur...Benimki 3 ay sora, pastaciminki de en kisa surede pozitive olsun
Anaaam burda negatif pozitif almış başını gidiyo valla. Hadi telkin yapalım pastaya pozitif simurgha negatif:) Allah herkese istediği zaman versin inşallah. Öğlen cacık,3 kaşık pilav, çok az patates oturtma yedim.
fiyatları nasıl acaba bende bakimmm
bisiklet iyi oluyo yaa, kucuk derli toplu, dizi seyrederken yaparsiniz aksam. Bizim istanbuldaki evde bi kombine alet vardi, kurek+ bisiklet. Ondaki bisiklet uzanarak yapiliyo, bide alet dev gibi, yerinden kipirdamiyo. Kosu bandi da cok buyuk tavsiye etmem. Bisiklet iyi..
bencede bisiklet ii fiyatlarda uygun 150 den falan başlıo bide spining die bişi varmış onuda araştırıcam çok cahil gördüm kendimi
cnm madem alcaksin aklimdayken soyliyim, bizim burda spor salonunda bir bisiklet var. Elektrikli supurge gibi gurultu cikariyor nerdeyse GIR GIR GIR...Eskimis, bakimsiz kalmis ondanmi, yoksa ilk alindiginda mi oyleydi bilmiyorum..Alirken dikkat et, dene...
kizlaar, tablomuz hazir. Bu hafta 6 kisi bildirim yapmadi. Yordam 3 haftadir bildirim yapmiyor, bugunde yapmazsa listeden kaldirmayi dusunuyorum, ugradimi hic foruma, haberiniz varmi,tatile mi gitti acaba.
simurgh çok geçmiş olsun canım..
kızlar kaşta tatil yapanınz var mı bana pansiyon,otel tavsiyeniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?