Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

canım hangi marka bisiklet alacan. ne tür özellik arıyorsun bir de ? bende düşünüyorum bu ay ama nasıl bişi alacam bilmiyorum. hani almışken işe yarasın

daha hiç araştırmadım valla özellik olarakta pek bildiğim bişi değil aslında öle estiler alim dedim:)
ama alıcam kararlıyım yürüyüş bandı pek bana göre değil gibi kansızlıktan dolayı kalp ritmimde bozukluk var 5 dak koşar 10 dak dinlenirim bi işe yaramaz bisikleti daha kolay kullanırım die düşündüm tv izlerken gezerim düldülümle
sen araştırdınmı hiç canım

ama senin için pozitif olsun pastacım.sen istiyorsun
evet evet istiyorum . ama benimde bu hafta çıkması zor. bende biraz baktım şimdi. canım genelde dedikleri km,zaman,hız ,nabız göstergeli olsun yazmışlar.ev tipi olanlar uygun fiyatlı.
Canim, korunuyoruz biz hala, %0.01 falan ihtimal pozitif cikmasi.
Bi de hisseder insan azicik bence kendinde farkliliklar falan. Yok yani bisey bende...

hayırlısı olsun canım.
benim biraz midem bulansın hemen test yapıyorum acaba hamilemiyim diye

Anaaam burda negatif pozitif almış başını gidiyo valla. Hadi telkin yapalım pastaya pozitif simurgha negatif:) Allah herkese istediği zaman versin inşallah. Öğlen cacık,3 kaşık pilav, çok az patates oturtma yedim.

ben oglen 1 kase corba+1 dilim ekmek+1 kase yogurt yedim

yediklerimi yazayım
dünü yazmıcam çok karışıktı hatırlamıyorum
kahvaltı : 2 dilik kepek ekmek yumurta 3 zeytin lor domates salatalık
ara : 2 ceviz 2 kayısı
öğle yemeği gecikince : birkaç leblebi
öğle : 1 kase mercimek çorba + yoğurt yarım dilim ekmek çok az tavuk şinitzel

fiyatları nasıl acaba bende bakimmm

bisiklet iyi oluyo yaa, kucuk derli toplu, dizi seyrederken yaparsiniz aksam. Bizim istanbuldaki evde bi kombine alet vardi, kurek+ bisiklet. Ondaki bisiklet uzanarak yapiliyo, bide alet dev gibi, yerinden kipirdamiyo. Kosu bandi da cok buyuk tavsiye etmem. Bisiklet iyi..

bencede bisiklet ii fiyatlarda uygun 150 den falan başlıo bide spining die bişi varmış onuda araştırıcam çok cahil gördüm kendimi

bencede bisiklet ii fiyatlarda uygun 150 den falan başlıo bide spining die bişi varmış onuda araştırıcam çok cahil gördüm kendimi

cnm madem alcaksin aklimdayken soyliyim, bizim burda spor salonunda bir bisiklet var. Elektrikli supurge gibi gurultu cikariyor nerdeyse GIR GIR GIR...Eskimis, bakimsiz kalmis ondanmi, yoksa ilk alindiginda mi oyleydi bilmiyorum..Alirken dikkat et, dene...

aa evet bu hiç aklıma gelmemişti dikkat edim saol canım uyardıgın için

kizlaar, tablomuz hazir. Bu hafta 6 kisi bildirim yapmadi. Yordam 3 haftadir bildirim yapmiyor, bugunde yapmazsa listeden kaldirmayi dusunuyorum, ugradimi hic foruma, haberiniz varmi,tatile mi gitti acaba.

kizlaar, tablomuz hazir. Bu hafta 6 kisi bildirim yapmadi. Yordam 3 haftadir bildirim yapmiyor, bugunde yapmazsa listeden kaldirmayi dusunuyorum, ugradimi hic foruma, haberiniz varmi,tatile mi gitti acaba.

AYyy çok helecanlandımmmm
Bu tablo çok önemli hepimiz için az da olsa çoğumuz verdik....

Kızlar geçen hafta çok dikkat edemediğimden ve spor yapamadığımdan öğleden sonra oğlumu ve eşimi uyuttum evimin alt dairesi boş ip almıştım, habire atladım hızlı tempo 20-20 yaptım sonra 30-30 sonra 40-40 en son 60-60 yaptım ama nasıl ter atttım, sonra da sayfada b,ir arkadaş vermişti aç bacak ve dış bacak hareketlerini yaptım çok faydasını gördüm baya ter atttım, bu hafta verdiysem dünün etkisi olmuştur, bide form çayını ihmal etmedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…