ben bugün bir bardak çorba içtim başkada birşey yemedim.
iyi akşamlar kızlar bak akşama az yeyin haaa.
forma girmişken haftaya p.tesi de güzel bildirimlerde bulunalım.
nasıl başlarsak öyle gider. hoşçakkalın. mutlu kalın...bye :)))
Kızlar her gün 100 ip atlama yeterli olur mu spor için fazla vaktim olmuyor ya ip atlamak hem çabuk hep de iyi terletiyor.
VBir de ara öğünüm kalmadı acıktım yaaa, ben de form çayı içiyorummmmmm.... Zavallıyıyımmmmmmmşu andaaaaaaaa..i
Kizlar, sonuclarimi aldim, pregnancy=negative, ilac tedavisi verdi, kalici kotu bi durum yok. Arizi biseymis cok sukur. Ben doktorun tavsiyesi uzerine bu aksam lapa+haslama patates yicem.
Geçmiş olsun simurghcumm
Dikkat et kendine.
birtek ikimiz kalmışız
Kizlar, sonuclarimi aldim, pregnancy=negative, ilac tedavisi verdi, kalici kotu bi durum yok. Arizi biseymis cok sukur. Ben doktorun tavsiyesi uzerine bu aksam lapa+haslama patates yicem.
günaydınnnn herkese kucak dolusu sevgiler
ben çok suçluyuyum buğün akşam sinirliydim elime ne geçtiyse yedim. kedndime resmen yemeğe verdim. sabah kalktım ki tokum halen. kızıyorum kendime. sabah canım istemedi ama eşimle bir iki lokma aldım geldim işe. kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum.
simurghcum sevindim bişey çıkmadığına.istediğin gibi çıktı sonuçlar. dikkat et kendine. ellerin memleketinde. sen bize lazımsın. buğün baş ağrım da çok. işte çok. çok da yedim. üüffff buğün bana gün geçmez.
günaydınnnn herkese kucak dolusu sevgiler
ben çok suçluyuyum buğün akşam sinirliydim elime ne geçtiyse yedim. kedndime resmen yemeğe verdim. sabah kalktım ki tokum halen. kızıyorum kendime. sabah canım istemedi ama eşimle bir iki lokma aldım geldim işe. kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum.
simurghcum sevindim bişey çıkmadığına.istediğin gibi çıktı sonuçlar. dikkat et kendine. ellerin memleketinde. sen bize lazımsın. buğün baş ağrım da çok. işte çok. çok da yedim. üüffff buğün bana gün geçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?