Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ellerine sağlık simurgh bu haftanın tek kilo alanı olarak kendime 100 mekik ve 200 ip atlama cezasi verdim
tebrik ederim bayanlar süpersiniz bende toparlıyorum çok aldım diye düşünmüştüm iyi yine 200 gr almışım bi daha yok ama

iyi akşamlar kızlar bak akşama az yeyin haaa.
forma girmişken haftaya p.tesi de güzel bildirimlerde bulunalım.
nasıl başlarsak öyle gider. hoşçakkalın. mutlu kalın...bye :)))

Kızlar her gün 100 ip atlama yeterli olur mu spor için fazla vaktim olmuyor ya ip atlamak hem çabuk hep de iyi terletiyor.
VBir de ara öğünüm kalmadı acıktım yaaa, ben de form çayı içiyorummmmmm.... Zavallıyıyımmmmmmmşu andaaaaaaaa..i

oyy kıyamam sana canım. yakında olsan sana birşeyler getirirdim

Kizlar, sonuclarimi aldim, pregnancy=negative, ilac tedavisi verdi, kalici kotu bi durum yok. Arizi biseymis cok sukur. Ben doktorun tavsiyesi uzerine bu aksam lapa+haslama patates yicem.

bugünkü menüm;:
sabah çavdar ekmekli sandviç
peynir-domatesli..
ara:2 kuru kayısı
öğle:4 köfte
1 avuç kadar lavaş..
ara:2 kuru kayısı
akşam:haşlama sosis domates 1 dilim ekmek yoğurt yemeyi planlıyorum
2 lt su içtim şu ana kadar
akşam 1 saat leslie yapcam
100 mkik çekcem
görüşmek üzere iyi akşamlar kızlar...

Simurghcum eline koluna sağlık canım. Geçmiş olsun tekrar. 25 değil 30 mekik çektim canım.Bu haftanın şerefine 5 mekik de benden olsun

Gunaydiiin...
Aksam menum: 1 tabak lapa+1 haslanmis patates+2 yemek kasigi yogurt
Yemekten sonra 1 dilim pasta yedim.
Sabah kahvaltim 2 dilim tahilli ekmek+1 kk peynir+ 1 salatalik+cay

günaydın kızlar
dünkü menümü vereyim
sabah: klasik kahvaltı
ara: yarım elma,1 portakal
öğle:1 tbk mercimek, salata,2 dilim ekmek
ara:dondurma, 5-6 erik
akşam:1 tbk mercimek, 2 dilim ekmek, salata

su içmedim, çok mu kaçamak yapmışım, kendimi yerken sürekli suçlu hissediyorum

günaydınnnn herkese kucak dolusu sevgiler
ben çok suçluyuyum buğün akşam sinirliydim elime ne geçtiyse yedim. kedndime resmen yemeğe verdim. sabah kalktım ki tokum halen. kızıyorum kendime. sabah canım istemedi ama eşimle bir iki lokma aldım geldim işe. kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum.
simurghcum sevindim bişey çıkmadığına.istediğin gibi çıktı sonuçlar. dikkat et kendine. ellerin memleketinde. sen bize lazımsın. buğün baş ağrım da çok. işte çok. çok da yedim. üüffff buğün bana gün geçmez.

Sende bgn fazla bacak hareketi yap oturdugun yerde, yediklerini telafi edersin...Basagrisini da pozitif dusunceyle savmaya calis, gecen gun bende ise yaradi...Yaa o kadar da agrimiyo, ben abartiyorum. Aaa, hatta gecti bile sanki falan diyerek gecirdim agriyi...

seni çok iyi anlıyorum canım, bana da oluyor bu haftasonu öyleydim ben de, bugun dikkat edersin, bişicik olmaz, sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…