Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kızlar dün misafirlikteydik . orda pasta verdiler. ben kendime pastanın kıyısından kestim onu yedim. canım başka yemek istemedi. şaşılacak birşey. ben ki tatlı canavarı
bugünde yağsız tost yedim
ara öğünümü şimdi yiyorum. bir bardak çorba. eşimin gelmesini bekliyorum yemek için.

Canim cok iyi fikir yapayim da ben eski mesajlarimi nasil edit edicem...Mesaj panelini duzelt yazisi bir sure sonra kayboluyo. Ilk sayfadaki mesajima baktim onda da yok...Bi ogretin bana bakem...

Teşekkürler, ellerine sağlık.
Eski mesajların düzenlenemediğini bilmiyordum ben. Öyle bir sorun varsa olmaz tabi ama şu hamilelik topiklerinde filan sürekli yenileniyor ya listeler. Onlar nasıl yapıyor acaba?

Bende onu dicektim simdi, bu hafta durumlar cok iyi, genelde az da olsa vermisiz, alanlar 200 gram falan almis, saymiyorum okadarini ben kilodan....

Bende onu dicektim simdi, bu hafta durumlar cok iyi, genelde az da olsa vermisiz, alanlar 200 gram falan almis, saymiyorum okadarini ben kilodan....

sağol canım emeğin için. az da olsa kilo vermek güzel. bi de benim başlangıç kilom aslın 68-69 arası. burdan bir hafta önce ben başlamıştım. o yüzden daha çok kilo verdim burdaki listeye gçre. bu da beni mutlu ediyor

Bisey degil arkadaslar, Ben bu haftaki tabloyu begendim. Bunun serefine herkes aksam 25 mekik ceksin...

Son düzenleme:
Canim cok iyi fikir yapayim da ben eski mesajlarimi nasil edit edicem...Mesaj panelini duzelt yazisi bir sure sonra kayboluyo. Ilk sayfadaki mesajima baktim onda da yok...Bi ogretin bana bakem...

Evet ya ben de listeyi görünce kendimi daha da iyi hissettim. Ben çok yazamıyorum ama sürekli takipteyim. Bu forum benim motivasyonumu çok güçlendirdi. Akşama mekik çekeceğim ben bunun şerefine. :)))

kızlar az önce 1 dilim baklava yedim dayanamadım kızın bana

Yok bir dilimden birşey olmaz. Çünkü şimdi bir dilim ile nefsini köreltmeseydin muhtemelen haftaya veya bir on gün sonra artık sabırsızlanıp zıvanadan çıkar bir şekilde bir porsiyon yiyecektin. Arada ufak kaçamaklar bence diyetin sürdürülebilirliğini artırıyor.
E zaten saat de erken. Akşam yemeğinden sonra yesen kötü olurdu.

kızlar şu sıralar bende yazamıyorum ama sürekli geçmişe gidip okuyorum atlmamamaya çalışıyorum.
simurghcum ellerine sağlık tablon çok güzel olmuş. 1 ay olmuş başalayalı. zaman ne de çabuk geçiyor.
öğlen soda içtim az bişi simit yedim.altın çilek meyvemden yedim.yaban mersini yedim.,
yedim yedim yazdım ama hepsinden az az abrtmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…