Canim cok iyi fikir yapayim da ben eski mesajlarimi nasil edit edicem...Mesaj panelini duzelt yazisi bir sure sonra kayboluyo. Ilk sayfadaki mesajima baktim onda da yok...Bi ogretin bana bakem...
Teşekkürler, ellerine sağlık.
Eski mesajların düzenlenemediğini bilmiyordum ben. Öyle bir sorun varsa olmaz tabi ama şu hamilelik topiklerinde filan sürekli yenileniyor ya listeler. Onlar nasıl yapıyor acaba?
Bende onu dicektim simdi, bu hafta durumlar cok iyi, genelde az da olsa vermisiz, alanlar 200 gram falan almis, saymiyorum okadarini ben kilodan....
isey degil arkadaslar, Ben bu haftaki tabloyu begendim. Bunun serefine herkes aksam 25 mekik ceksin...
Canim cok iyi fikir yapayim da ben eski mesajlarimi nasil edit edicem...Mesaj panelini duzelt yazisi bir sure sonra kayboluyo. Ilk sayfadaki mesajima baktim onda da yok...Bi ogretin bana bakem...
isey degil arkadaslar, Ben bu haftaki tabloyu begendim. Bunun serefine herkes aksam 25 mekik ceksin...
kızlar az önce 1 dilim baklava yedim dayanamadım kızın bana
kızlar az önce 1 dilim baklava yedim dayanamadım kızın bana
1 dilime kizmiyoruz, okadar olur...Kucuk oduller bunlar. Ama 2 dilim desen kizardim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?