Sende bgn fazla bacak hareketi yap oturdugun yerde, yediklerini telafi edersin...Basagrisini da pozitif dusunceyle savmaya calis, gecen gun bende ise yaradi...Yaa o kadar da agrimiyo, ben abartiyorum. Aaa, hatta gecti bile sanki falan diyerek gecirdim agriyi...
canım bende sinüzit var. artık kistleşmiş ne iğne ne ilaç dağıttı. bu hafta içinde kayseriye gidicez.
bakalım doktor ne dicek. ameiyetle alınıyormuş. belkide ameliyet der.hergün ağrı hergün ağrı bittim artık ağrıdan. ilaç içmekde istemiyorum.
canım bende sinüzit var. artık kistleşmiş ne iğne ne ilaç dağıttı. bu hafta içinde kayseriye gidicez.
bakalım doktor ne dicek. ameiyetle alınıyormuş. belkide ameliyet der.hergün ağrı hergün ağrı bittim artık ağrıdan. ilaç içmekde istemiyorum.
seni çok iyi anlıyorum canım, bana da oluyor bu haftasonu öyleydim ben de, bugun dikkat edersin, bişicik olmaz, sıkma canını
çido simurgh ikinize de geçmiş olsun canım pek yazamıyorum ben yoğunluktan ama takip ediyorum.
önceki sayfalarda 5 günde 5kilo diyetinden bahsedilmiş o bana yumurtadan dolayı gözümü korkuttu alerji oldum o yüzden ama bende 3 günde 3 kilo diyeti biliyorum şimdi adet dönemim çok yaklaştı ve düğün var o yüzden yapiyim dedim çok önceden bu diyetle 2.5 kilo vermiştim o da son gün biraz abartmıştım o yüzdendi sanırım.
ilk gün bütün gün haşlama patates var.baharat ekebiliyorsunuz yağ eklemek yok. bitki çayları çay sade kahve serbest.
ikinci gün bütün gün yoğurt tarcınlı meyveli yapabilirsiniz. muz dışında. yine içecekler serbest.
üçüncü gün salata (yağsız tuzsuz) içecekler serbest. ben son gün salataya ton balığı da eklemiştim.
istediğiniz an yiyebiliyorsunuz bunları belirli bir sayıda öğün yok. ödem atmak için faydalı oluyor deniyim diyorum başladım bugün patatesten
günaydın hatunlar nasılsınız bende akşam kaçırdım yaa dolma yedim ekmek yemedim ama dolmayı çok yedim bugün sabah farklı bir enerji var üzerimde sabah hep saat 7 ' de alarmla kalkan ben bu sabah saat 6 da ayaktaydım
-1 bardak çay
-1 kk peynir
-2 dilim kepek ekmek
-1 tane salatalık ve üzerine
-1 porsiyon kavun yedim
günaydın hatunlar nasılsınız bende akşam kaçırdım yaa dolma yedim ekmek yemedim ama dolmayı çok yedim bugün sabah farklı bir enerji var üzerimde sabah hep saat 7 ' de alarmla kalkan ben bu sabah saat 6 da ayaktaydım
-1 bardak çay
-1 kk peynir
-2 dilim kepek ekmek
-1 tane salatalık ve üzerine
-1 porsiyon kavun yedim
Günaydın CANLAR....
Ben de sendenim sabah 6:30 da ayakta idim, işe getireceğim yemeğimi yaptım, işlerimi yaptım, 150 ip atladım, 200 de akşam atlamıştım, duşumu aldım işe geldim acaib enerjiğim, bu hafta 2 kilo verip 70 in altına düşmek istiyorum artık,
sabah iki kayısı kuru bir ceviz ve hafif kavhaltımı şekersiz çay ile içtim, ara vaktim geldi ama acıkmadım ben bu ara yumurtaya ara verdim kalorisi beni korkuttu. Bu gün peynir yemeyi unuttum Hay Allah
Ben de sinüzitim azdı bu günlerde başım ağrıyor burnum tıkalı, akşam başımın ağrısından burnum kanadı ne zaman başım çok ağrısa kanar burnum rahatlarım birazz... Kocaşimle limoniyiz canım da sıkkın aslında ama yemeğe saldırmıyorum. Bu bana daha azim versin, eteklerim belimden düşüyor, süper bi şeyyyyyyy zayıfklamakkkkkkk...
Tesekkur ederiz cnm,
Ya bende bu tur diyetleri denemek istedim ama korktum. Vucud besinsiz kalabilir. 5gunde 5 kilo diyetini yapmak istedim ama senin gibi yumurtadan korktum ayrica metabolizmami bozar diye de korktum.
Günaydın kızlar;
Akşam sadece salata yedim sabahta hafif kahvaltı ettim yumurta domates salatalık zeytin çok az ekemek ve şekersiz çay
Şimdide şekersiz çayımı içiyorummm
tek yönlü diyet beni sıkar. işe de getiremem. sıkılırım ben ya. bzizmki iyi böyle abartmadan herşeyin tadına bakıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?