Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kiraz saplı çayın benim iştahımı açtı ya kendimi tokken bile canım bişeyler yemek istiyor. zor frenliyorum.cozuttum bu hafta.

canım ben minyon değilim ki. ama minyon tipli olmayı isterdim.balık etliyim. vücudum kilo almaya müsait. 1.68 cm boy 59 kg.yum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))

bebiş de düşünüyorsan hiç yapma bence bu diyeti.

Maşallahın var ŞEKERİM ne diyim, topikte bayanlar bana minyon gibi geliyor genelde 3 kişiyiz iri kıyım sen çok idealsin vermeye bile ihtiyacın yok bence 168 boya 59 kilo süper, eminim harika görünüyorsundur eminim, ben 172 boyla 65 hedef koydum ki aslında 62 olmam lazım idealde .....

sağol canım ya gaz verdin sabah sabah :))) 1.72 bayağı uzunsun sen.65 iyi olursun gibime geliyor.
işte biz bayanlar kilo konusunda takıntılıyızdır. malum benim kide doğumdan sonra kalanlar.
birde iş yerinde sürekli oturmaktan malum basen göbek alıp başını gidiyor. hareketsiz yaşam. ama bu topik sayesinde yediklerimizi kontorllü yemeye çalışıyorz. eve gittiğimizde en azından burdaki tabloyu düşünüyoruz. ayyy millet ne az yemiş deyip kısıyoruz. ip atlamaya başladık diğer arkadaşlarda. duvara vurma. yani birbirimizi çok güzel motive ediyoruz.
amacım sıfır beden değil sağlıklı yaşam sağlıklı beslenme

Çokk haklısın, benim için de topik çok iyi bir motivasyon kaynağı, beraber azimel başaracağız inşallah ben zayıflarken sarkma olmadan toparlanarak küçülmek için amway in CLA500 isimli ürünü kullanmaya başlayacağım, hiç bir yan etkisi yok tamamen bitkisel, hem yağ yakıyor hem de kasları toparlıyor, şöyle 69 lı rakamları bir görsem süper olacak, ben 68 kilo ile evlendim, hep bir balık etliliğim vardı zaten, 7 kilo aldım 1,5 yılda bebeişten önce 75 le hamile kaldım 87 ile doğurdum, 1-2 ay sonra 75 dim yine, ama emzirmeyi bırakınca 75-80 arasında sallandım indim çıktım, en son 82 yi bile gördüm, ama acaib yemek yiyordum dengesiz, sırf yemek içinnn, sonuç ortada tabiiii.......

geçmiş olsun hangi şehirdesin sen ben de kayseriliyim

geçmiş olsun hangi şehirdesin sen ben de kayseriliyim

kırşehir.
tekdeni aradım kulak burun boğazda prof.cemil varmış. bi aksilik olmezsa perşembe ordayız. kayseride okudum zaten unutamam orayı. kayserinin ayrı bir yeri var bende.
bu arada tavsiye edeceğin bir doktor ya da hastane varmı.

kimsecikler kalmamış bende yemek için toparlanayım bari.
afiyet olsun herkese. bana bi haller oldu daha yarım litre suyum bitmedi.

canım önerebileceğim bir doktor yok ama iyi bir hastane seçimi yapmışsın Tekden gerçekten iyidir. ben 5-6 yıldır kayseri dışında yaşıyorum tatillerde 2 haftalığına gidiyoruz ama annemler de genelde tekden i tercih ederler

çok konuşmuşsunuz geçmişi okuyup cevap yazayım derken yediklerimi yazmayı unuttum oysa her sabah ilk iş yediklerimi yazardım
akşam: Fasulye + pilav + cacık
ara : 1 dilim ananas 1 çay bardağı süt
kahvaltı : sebzeli tost çay (bu gün geç kalktım hazırlayamadım)
ara : 2 ceviz 2 kuru kayısı

iyi günler güzel kızlar
çico ve simurgh geçmiş olsun.
bayanlar dün akşam e2 kanalındaydı sanırım bir eğlence programı vardı. konuk olarak bir bayan oyuncu vardı. öncesinde kiloluymuş sanırım.ona sordular nasıl verdin gibilerinden.
arkadaşlar süper bir cevap verdi bayan. önceden yemeyi iştah açıcı görürdüm ama artık yakıt olarak görüyorum. bakış açısı hoşuma gitti. sizine paylaşmak istedim.

dün bir bardak çorbadan sonra akşam ıspanaklı gözleme ve ayran tükettim
sabah yağsız bir tost ve bitki çayı.
bir kaç bardak su içtim. ama şiştim sudan.
ayakta durdurkça ileri geri adımlar atıyorum. eğer kimse yoksa zıplıyorum

bende 13 günde 7 kilo diyetini yapmıştım bekarken ama sonuç daha beter iş yerinde bayılmıştım sonra tabiki acile atmışlar beni ve serum tatmışlardı ve verdigim kilonun daha fazlasıyla diyeti bitirdim :))) bidaha böyle diyetler yapamadım nedense korktum heralde

bende 70 in altına düşmek istiyorum yumurtayı bende yiyemiyorum bu işi az yemekle çözücem heralde ben bide spora başlayabilirsem. geçmiş olsun canım .süper valla düşsün etekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…