evet bende bi kere yaptım ondan sonra hiç yapmadım böyle birşey bende korkuyorum ama ödem atmam lazım hasta olucam düğünde yaklaşıyor o yüzden yapıyorum bi kere denediğim şeyi yapiyim diye düşündüm bende bakalım ne olucak
çido ben baya ödem atmıştım onunla ama etkisi farklı olmuş olabilir
Haklısının canım zaten siz sayıf minyonsunuz tek yönlü diyete gerek yok bence, Ben yaptım bi kez tekrar yapmayı düşünmüyorum, bebiş düşünüyorum bedenimi vitaminsiz bırakmamayım diyorum, tadında olması daha iyi...
canım ben minyon değilim ki. ama minyon tipli olmayı isterdim.balık etliyim. vücudum kilo almaya müsait. 1.68 cm boy 59 kg.yum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))
bebiş de düşünüyorsan hiç yapma bence bu diyeti.
Maşallahın var ŞEKERİM ne diyim, topikte bayanlar bana minyon gibi geliyor genelde 3 kişiyiz iri kıyım sen çok idealsin vermeye bile ihtiyacın yok bence 168 boya 59 kilo süper, eminim harika görünüyorsundur eminim, ben 172 boyla 65 hedef koydum ki aslında 62 olmam lazım idealde .....
Kizlar, sonuclarimi aldim, pregnancy=negative, ilac tedavisi verdi, kalici kotu bi durum yok. Arizi biseymis cok sukur. Ben doktorun tavsiyesi uzerine bu aksam lapa+haslama patates yicem.
geçmiş olsun kötü bir durum olmamasına sevindim
sağol canım ya gaz verdin sabah sabah :))) 1.72 bayağı uzunsun sen.65 iyi olursun gibime geliyor.
işte biz bayanlar kilo konusunda takıntılıyızdır. malum benim kide doğumdan sonra kalanlar.
birde iş yerinde sürekli oturmaktan malum basen göbek alıp başını gidiyor. hareketsiz yaşam. ama bu topik sayesinde yediklerimizi kontorllü yemeye çalışıyorz. eve gittiğimizde en azından burdaki tabloyu düşünüyoruz. ayyy millet ne az yemiş deyip kısıyoruz. ip atlamaya başladık diğer arkadaşlarda. duvara vurma. yani birbirimizi çok güzel motive ediyoruz.
amacım sıfır beden değil sağlıklı yaşam sağlıklı beslenme
canım bende sinüzit var. artık kistleşmiş ne iğne ne ilaç dağıttı. bu hafta içinde kayseriye gidicez.
bakalım doktor ne dicek. ameiyetle alınıyormuş. belkide ameliyet der.hergün ağrı hergün ağrı bittim artık ağrıdan. ilaç içmekde istemiyorum.
geçmiş olsun hangi şehirdesin sen ben de kayseriliyim
Bende zayıflamak istiorummm
kırşehir.
tekdeni aradım kulak burun boğazda prof.cemil varmış. bi aksilik olmezsa perşembe ordayız. kayseride okudum zaten unutamam orayı. kayserinin ayrı bir yeri var bende.
bu arada tavsiye edeceğin bir doktor ya da hastane varmı.
çido simurgh ikinize de geçmiş olsun canım pek yazamıyorum ben yoğunluktan ama takip ediyorum.
önceki sayfalarda 5 günde 5kilo diyetinden bahsedilmiş o bana yumurtadan dolayı gözümü korkuttu alerji oldum o yüzden ama bende 3 günde 3 kilo diyeti biliyorum şimdi adet dönemim çok yaklaştı ve düğün var o yüzden yapiyim dedim çok önceden bu diyetle 2.5 kilo vermiştim o da son gün biraz abartmıştım o yüzdendi sanırım.
ilk gün bütün gün haşlama patates var.baharat ekebiliyorsunuz yağ eklemek yok. bitki çayları çay sade kahve serbest.
ikinci gün bütün gün yoğurt tarcınlı meyveli yapabilirsiniz. muz dışında. yine içecekler serbest.
üçüncü gün salata (yağsız tuzsuz) içecekler serbest. ben son gün salataya ton balığı da eklemiştim.
istediğiniz an yiyebiliyorsunuz bunları belirli bir sayıda öğün yok. ödem atmak için faydalı oluyor deniyim diyorum başladım bugün patatesten
Günaydın CANLAR....
Ben de sendenim sabah 6:30 da ayakta idim, işe getireceğim yemeğimi yaptım, işlerimi yaptım, 150 ip atladım, 200 de akşam atlamıştım, duşumu aldım işe geldim acaib enerjiğim, bu hafta 2 kilo verip 70 in altına düşmek istiyorum artık,
sabah iki kayısı kuru bir ceviz ve hafif kavhaltımı şekersiz çay ile içtim, ara vaktim geldi ama acıkmadım ben bu ara yumurtaya ara verdim kalorisi beni korkuttu. Bu gün peynir yemeyi unuttum Hay Allah
Ben de sinüzitim azdı bu günlerde başım ağrıyor burnum tıkalı, akşam başımın ağrısından burnum kanadı ne zaman başım çok ağrısa kanar burnum rahatlarım birazz... Kocaşimle limoniyiz canım da sıkkın aslında ama yemeğe saldırmıyorum. Bu bana daha azim versin, eteklerim belimden düşüyor, süper bi şeyyyyyyy zayıfklamakkkkkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?