Kizlar, biliyormusunuz ne farkettim...Cikolatayi hayatimdan cikarmisim...Coook severim ama 1 aydir falan yemiyorum, aramiyorum. Ama gecenlerde yedigim waaffle icinde nutella vardi sadece o...Yemis olmak ya da olmamak degilde aramiyor olmak cok onemli..Cikolatanin yoklugunu hissetmiyorum.
düzenli beslenmenin hayatımıza getirdikleri artılar olsa gerek.
Cnm bu ictigin corbalar hazir corbami...Eger oyleyse, yaziktir vucuduna, icme...Zararli onlar. Ben cok cok mecbur kalirsam icerim. Hayatim boyunca 3-4 kere ictim hazir corba...Benim fikrim tabi...
Bence bu hayat tarzini benimseyip uygulayabiliyorsak, haftada 1 1 minik parca cikolata veya 1 dilim baklava falan hic bisey yapmaz. Cunku bunlar onume geldiginde buyuk bir istahla yemiyorum...Kilo alicam endisesiyle de reddetmiyorum. Sadece tadimlik aliyorum ve yetiyor.
Karniyariklarin minicik patlicanlardan yapilmis olduguna inanmak istiyorum...
Kizlar, biliyormusunuz ne farkettim...Cikolatayi hayatimdan cikarmisim...Coook severim ama 1 aydir falan yemiyorum, aramiyorum. Ama gecenlerde yedigim waaffle icinde nutella vardi sadece o...Yemis olmak ya da olmamak degilde aramiyor olmak cok onemli..Cikolatanin yoklugunu hissetmiyorum.
aynen dediğin gibi valla bide üstüne eşimle aram limoni ayrıca eşimin işlerindeki aksaklık eklenince iyice bunaldım. bazen herşey üstüste geliyor hayat işte.CANIM REGL HAFTANMI ONDAN OLABİLİR. ya da çok yoğunsun iş yetişsin falan derken stres olmuşsundur.
aynen dediğin gibi valla bide üstüne eşimle aram limoni ayrıca eşimin işlerindeki aksaklık eklenince iyice bunaldım. bazen herşey üstüste geliyor hayat işte.
aynen dediğin gibi valla bide üstüne eşimle aram limoni ayrıca eşimin işlerindeki aksaklık eklenince iyice bunaldım. bazen herşey üstüste geliyor hayat işte.
amin teşekür ederim canım. geçici bir durum ama insanın önünü görmemesi bunaltıyor biraz.Allah yardımcınız olsun. bizim durumlarda kötü yani işlerimiz. o yüzden eşimin morali sıfır buda devamlı gerginlik oluşturuyor bizde. herşey biz insanlar için. Rabbim dayanma gücü versin.
anlatmak istersen dinleriz
kızlar acıktım ama birşey yemek istemiyorum. ama yemem lazım yoksa abur cubura dadanırım. siz atıştırmalık olarak neler yapıyorsunuz.
hepinize teşekkür ederim geçer inşallahanticim herkeste oluyor bu gibi tatsızlıklar ama kendimizi yıpratmamak lazım. inan dertler sorunlar geçiyor ama stres bunalım insanda bir çok hastalıklar çıkartıyor. kendini üzme zamana bırak oluruna bırak.
sıla ne demiş OLURUNA BIRAK KİM NE DERSE DESİN ÜZÜLME YETER. :)))
cicim kocaman öptüm seni üzme kendini taammı
selam kızlarrr
bende 60 kiloyum ama zayıflmak istiyorummm
siz neler yapıyorsunuz,ne yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?