Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

düzenli beslenmenin hayatımıza getirdikleri artılar olsa gerek.

düzenli beslenmenin hayatımıza getirdikleri artılar olsa gerek.

Bence bu hayat tarzini benimseyip uygulayabiliyorsak, haftada 1 1 minik parca cikolata veya 1 dilim baklava falan hic bisey yapmaz. Cunku bunlar onume geldiginde buyuk bir istahla yemiyorum...Kilo alicam endisesiyle de reddetmiyorum. Sadece tadimlik aliyorum ve yetiyor.

oglen yemegini tadimlik yedigim icin suanda:
1 kucuk haslanmis patates+1 salatalik+1 dilim tahilli ekmek+1 activia+su

Cnm bu ictigin corbalar hazir corbami...Eger oyleyse, yaziktir vucuduna, icme...Zararli onlar. Ben cok cok mecbur kalirsam icerim. Hayatim boyunca 3-4 kere ictim hazir corba...Benim fikrim tabi...

canım burda yemek yapılıyor. çorba da çıkıyor. bende kupama dolduruyorum bir bardak. iş yaparken içiyorum. ama hazır çorbada içerim ben :26: zararlı mı ki?

aynen öyle doyumluk değil tadımlık.

Aynen bende çook uzun zamandır yemiyorum işin tuhafı aramıyorum .

Ben 10 Mart gibi başladım diyete toplamda 5 kilo felan oldu ama tüm yemek düzenim değişti

sağlıklı beslenmenin önemini şimdi şimdi anlıyorum

Hatta beni gören eşimde başladı şimdi aile boyu sağlıklı besleniyoruz

CANIM REGL HAFTANMI ONDAN OLABİLİR. ya da çok yoğunsun iş yetişsin falan derken stres olmuşsundur.
aynen dediğin gibi valla bide üstüne eşimle aram limoni ayrıca eşimin işlerindeki aksaklık eklenince iyice bunaldım. bazen herşey üstüste geliyor hayat işte.

aynen dediğin gibi valla bide üstüne eşimle aram limoni ayrıca eşimin işlerindeki aksaklık eklenince iyice bunaldım. bazen herşey üstüste geliyor hayat işte.

Allah yardımcınız olsun. bizim durumlarda kötü yani işlerimiz. o yüzden eşimin morali sıfır buda devamlı gerginlik oluşturuyor bizde. herşey biz insanlar için. Rabbim dayanma gücü versin.
anlatmak istersen dinleriz

Feraha cikarsiniz insallah arkadaslar...Tabi dunyadaki en buyuk dert insanin basindaki dertmis ama Allah herkese saglik, huzur, mutluluk, agiz tadi versin. En onemlisi bunlar...

selam kızlarrr
bende 60 kiloyum ama zayıflmak istiyorummm

siz neler yapıyorsunuz,ne yiyorsunuz?

amin teşekür ederim canım. geçici bir durum ama insanın önünü görmemesi bunaltıyor biraz.

anticim herkeste oluyor bu gibi tatsızlıklar ama kendimizi yıpratmamak lazım. inan dertler sorunlar geçiyor ama stres bunalım insanda bir çok hastalıklar çıkartıyor. kendini üzme zamana bırak oluruna bırak.
sıla ne demiş OLURUNA BIRAK KİM NE DERSE DESİN ÜZÜLME YETER. :)))
cicim kocaman öptüm seni üzme kendini taammı

kızlar acıktım ama birşey yemek istemiyorum. ama yemem lazım yoksa abur cubura dadanırım. siz atıştırmalık olarak neler yapıyorsunuz.

bende aynı şekilde sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ve akupunktur yaptırmak istiyorum izmirde bildiğiniz iyi akupunturcu varmııııııı

hepinize teşekkür ederim geçer inşallah

ben kaçtım kızlar dün akşam kaçırmıştım bu akşam sadece salatalık yicem.
hafif yiyelim hafif kalalım. bu arada salatalığın tok tutucu özelliği varmış ama beni hiç tok tutmuyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…