Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

3 bisküvi, yedim canım istemedi. saat 10 gibi içli çörek yemiştim ondan heralde.
şuan aç değilim.

Öğlen zeytinyağlı barbunya, şehriyeli güveç ve salata yedim ekmek yok. Yemekler bir tabaktan daha azdı. Önceden kesin bitirirdim. Şimdi bitmiyo doyabiliyorum sonunda Artık tabağımda kalan yemekleri mutlu oluyorum. 1 litre su bitti şu ana kadar.

Kızlar ben bu öğlen kaçırdım.

Karnıyarık vardı 3 tannee yedimmm.

Şimdi de midem arıyor sindiremiyorum off bu sıcakta yersem olacağı buydu

ÜÜÜFF canım naptın yaaa 3 karnıyarık mı. patlıcanlar küçükmüydü. yağlı yağlı nasıl yedin.
valla akşamda ben öyleydim ne bulduysam yedim. neyse insan kendini kaybediyo bazen. akşam yemezsen telafi edersin. ceza ver kendine.ip atla akşam.

3 tane karnıyarık mı. Çok olmuş yağlı yağlı mideni rahatsız eder.

Rahatsız etti zaten miniktiler 2 tane yetti ama ziyan olmasın diye 3.yüde yedim bayılıcam şimdi hem sıcak hem midem

merhaba kızlar ancak şimdi girebildim. bugün çok yoğunum ve nedense canım çok sıkkın herşey üstüme üstüme geliyor bunalıyorum öfff içim daraldı anlatırken bile dolayısıyla fazla takılamıyorum.
akşam
patlıcan musakka+ 5-6 kaşık bulgur pilavı
3 dilim çikolata
sabah
yarım gevrek simit
ara
1 tane nektarin
öğle
az pilav az tavuk sote yedim şimdilik bu kadar nerdeyse unutuyordum akşam 1 saat yaklaşık 6 km yürüdüm.

Selam hatunlar,
Sabah: 1 poğaça
Ara öğün: 1 açma
Öğlen: Çeyrek kase çorba, iki yemek kaşığı pilav, iki yemek kaşığı patlıcan oturtma, salata ve bir bardak ayran.
Ara öğün saçma oldu biraz ama öğle yemeğini baya az yedim. Telafi etmişimdir herhalde.

CANIM REGL HAFTANMI ONDAN OLABİLİR. ya da çok yoğunsun iş yetişsin falan derken stres olmuşsundur.

Kizlar, biliyormusunuz ne farkettim...Cikolatayi hayatimdan cikarmisim...Coook severim ama 1 aydir falan yemiyorum, aramiyorum. Ama gecenlerde yedigim waaffle icinde nutella vardi sadece o...Yemis olmak ya da olmamak degilde aramiyor olmak cok onemli..Cikolatanin yoklugunu hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…