günaydın kızlarrrrr
bnde akşam:2 kaşık pilav,1,5 kaşık taze fasulye ve 1 kas cacık yedim.hiç ekmek yemedim..
sabah khvltısı 1 bardak çay,kepekli tost yiyorummm
hepimizin günü enerjik,güzel geçsin..
günaydın herkeseee
kızlar 2 gündür akşamları tutamıyorum kendimi akşam yine çok yedim. sonra da pişmanlık 100 ip atladım 100 kez totyu duvara vurdum.bilmiyorum neden böyle oldum. gerginim sinirliyim ondan mı acaba. aç değilim ama akşam yemeğe oturunca yemek istiyorum. nazar mı değdi nedir bana.
sabah simit salatalık domates yedim. hiç iyi hissetmiyorum kendimi
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. ben bi geçmişe gideyim bakalım.
güne güzel başlamışsın akşam menünde güzel hiç kaçamağın yok.
böyle devam...
Canım kendimi kötü hissedince ben de böyle oluyorum. Ara ara hepimiz yaşıyoruz bu sıkıntıları.
inşallah devam ederim...
regl oldum belki kaçırabilirm bu aralar..özellikle tatlıda:44:
hepiniz hoşgeldiniz kızlar..yaz geldi artık incelelimm...
regl haftası hem şiş oluyorsun tatlı da çok yeniyo. sütlü tatlılar ye bari. evlimisin. evli değilsen anneni ara puding sütlaç gibi şeyler yaptır bence.
Yaa kizlar, aksam 1 hamburger yedim diye yazdim suclu suclu ama dun yaptigim hareketleri hic saymadim. Du aksamustu Saat 4 gibi, santiyeye ciktim. 40 dakka yurudum, 1 kilo ter atmisimdir.Hava 42 dereceydi. Sonra aksam 45 dakika yuruyus yaptim. Yine 40 derece sicaklikta, cok terledim tabi..Sonra alisveris merkezinde de 2 saat gezdim...1 hamburgeri coktaaan yaktim anlicaaniz. Sabah da nsfit yedim...Bgn kacirmicam
evet öyle malesef...
bekarım.annemi uğraitırmıyımm danettelerden yesemde olur..olmadı evde pudıng vardı iş çıkışında onu yaparım...
gögüslerde büyüyor.bişe dicem basenleri vurdum duvara diyosun onu nasl yapıyosun yani anlıyamadım ?
Günaydın kızlar tabloya yeni bakabildim ben yerimde sayıyorum.Oğlumun doğum gününe kadar 6 kilo vermeyi hedeflemiştim ama sadece 1 kilo verebildim.
Bu hafta 5 günde 5 kilo diyeti yapacaktım güya ama dün izinliydim oğlum hastaydı ateşliydi bütün gün, bugün daha iyi. Dün gün içinde doğru düzgün birşey yemedim. Akşam oğlum rahatlayıp uyuyunca eşimde işten geldi. Oturdum onunla bir güzel saat 9 da çorba ve patates kızartma yedim ama ekmek yemedim.
Bu sabahta 1 bardak su ve 1 kayısı yiyip çıktım. Haftasonuda oğlumun doğumgünü var o yüzden 5 kilo diyetini pazartesiye bıraktım bende.
bu geç saatlerde yemeler olmasa keşke.. bende akşam sekizbuçukta filan akşam yemeği yiyorum bu 5 kilo diyeti nedir bu aradaGünaydın kızlar tabloya yeni bakabildim ben yerimde sayıyorum.Oğlumun doğum gününe kadar 6 kilo vermeyi hedeflemiştim ama sadece 1 kilo verebildim.
Bu hafta 5 günde 5 kilo diyeti yapacaktım güya ama dün izinliydim oğlum hastaydı ateşliydi bütün gün, bugün daha iyi. Dün gün içinde doğru düzgün birşey yemedim. Akşam oğlum rahatlayıp uyuyunca eşimde işten geldi. Oturdum onunla bir güzel saat 9 da çorba ve patates kızartma yedim ama ekmek yemedim.
Bu sabahta 1 bardak su ve 1 kayısı yiyip çıktım. Haftasonuda oğlumun doğumgünü var o yüzden 5 kilo diyetini pazartesiye bıraktım bende.
bu geç saatlerde yemeler olmasa keşke.. bende akşam sekizbuçukta filan akşam yemeği yiyorum bu 5 kilo diyeti nedir bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?