Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

selam bayanlar
uzun zamandır takipteyim artık bende yazmaya karar verdim. Bende masa başındayım bütün gün ama akşam beşten sonra spor yapıyorum tabi hala kilo veremedim :2:

günaydın herkeseee
kızlar 2 gündür akşamları tutamıyorum kendimi akşam yine çok yedim. sonra da pişmanlık 100 ip atladım 100 kez totyu duvara vurdum.bilmiyorum neden böyle oldum. gerginim sinirliyim ondan mı acaba. aç değilim ama akşam yemeğe oturunca yemek istiyorum. nazar mı değdi nedir bana.
sabah simit salatalık domates yedim. hiç iyi hissetmiyorum kendimi

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. ben bi geçmişe gideyim bakalım.

günaydın kızlarrrrr

bnde akşam:2 kaşık pilav,1,5 kaşık taze fasulye ve 1 kas cacık yedim.hiç ekmek yemedim..
sabah khvltısı 1 bardak çay,kepekli tost yiyorummm

hepimizin günü enerjik,güzel geçsin..

Günaydın kızlar,

Akşam salata yedim yanında köfte ile,

11'e doğruda yoğurt sabah yarım simit tost ve şimdide şekersiz çay

Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz

güne güzel başlamışsın akşam menünde güzel hiç kaçamağın yok.
böyle devam...

Canım kendimi kötü hissedince ben de böyle oluyorum. Ara ara hepimiz yaşıyoruz bu sıkıntıları.

güne güzel başlamışsın akşam menünde güzel hiç kaçamağın yok.
böyle devam...

inşallah devam ederim...
regl oldum belki kaçırabilirm bu aralar..özellikle tatlıda:44:

hepiniz hoşgeldiniz kızlar..yaz geldi artık incelelimm...

limonun zayıflatıcı özelliği varmış. sıcak suya limon doğradım içicem birazdan. 1 kg salatalık aldırdım az önce . ara öğünlerde yicem.

Canım kendimi kötü hissedince ben de böyle oluyorum. Ara ara hepimiz yaşıyoruz bu sıkıntıları.

canım ya düne öyledim. yani 2 gündür aynı sorunu yaşıyorum. inşallah buğün iyi geçer. akşam da iyi geçer.
akşam 100 kez ip atladım. sonrada olduğum yerde koşamaya başladım. koşu bandı gibi. sizde deneyin mutlaka.olduğunuz yerde koşun tempolu kollar da çalışsın postacı gibi. akşam yine yapıcam.

Günaydın kızlar...

Nasılsınız bakalım. hepinize sağlıklı hafif kalacağınız bir gün diliyorum

Hesap verme vakti...
Akşam biraz şakşuka, az yoğurt az kuru fasulye yedim, akşam su spor olmadı çünkü oğulcuğumla tatlı uyukunun kollarında uyumuş kalmışız, sabah 06:30 da kalktım, işe getireceğim taze faulye yemeğimi yaptım 200 ip atladım duşumu aldım, hafif kahvaltı ile güne başladım şekersiz çayımı içtim şimdi de..
Bu arada dayanamadım tartıldım 71 e doğru yol alıyorum süper bi durum inşallah bu hafta 69 u görürüm....

inşallah devam ederim...
regl oldum belki kaçırabilirm bu aralar..özellikle tatlıda:44:

hepiniz hoşgeldiniz kızlar..yaz geldi artık incelelimm...

regl haftası hem şiş oluyorsun tatlı da çok yeniyo. sütlü tatlılar ye bari. evlimisin. evli değilsen anneni ara puding sütlaç gibi şeyler yaptır bence.

Yaa kizlar, aksam 1 hamburger yedim diye yazdim suclu suclu ama dun yaptigim hareketleri hic saymadim. Du aksamustu Saat 4 gibi, santiyeye ciktim. 40 dakka yurudum, 1 kilo ter atmisimdir. Hava 42 dereceydi. Sonra aksam 45 dakika yuruyus yaptim. Yine 40 derece sicaklikta, cok terledim tabi..Sonra alisveris merkezinde de 2 saat gezdim...1 hamburgeri coktaaan yaktim anlicaaniz. Sabah da nsfit yedim...Bgn kacirmicam

regl haftası hem şiş oluyorsun tatlı da çok yeniyo. sütlü tatlılar ye bari. evlimisin. evli değilsen anneni ara puding sütlaç gibi şeyler yaptır bence.

evet öyle malesef...
bekarım.annemi uğraitırmıyımm danettelerden yesemde olur..olmadı evde pudıng vardı iş çıkışında onu yaparım...
gögüslerde büyüyor.bişe dicem basenleri vurdum duvara diyosun onu nasl yapıyosun yani anlıyamadım ?

ayy ne güzel yürüyorsunuz sen...ben o kadar yol yürüyemem.ayaklarım çok ağrıyor sonrasında.
ama yakmışsındır onca tere,yürümeye canım..
diyetisyenlerde veriyor arada hamburger canım suçlu hissetme kendini.

Günaydın kızlar tabloya yeni bakabildim ben yerimde sayıyorum.Oğlumun doğum gününe kadar 6 kilo vermeyi hedeflemiştim ama sadece 1 kilo verebildim.
Bu hafta 5 günde 5 kilo diyeti yapacaktım güya ama dün izinliydim oğlum hastaydı ateşliydi bütün gün, bugün daha iyi. Dün gün içinde doğru düzgün birşey yemedim. Akşam oğlum rahatlayıp uyuyunca eşimde işten geldi. Oturdum onunla bir güzel saat 9 da çorba ve patates kızartma yedim ama ekmek yemedim.
Bu sabahta 1 bardak su ve 1 kayısı yiyip çıktım. Haftasonuda oğlumun doğumgünü var o yüzden 5 kilo diyetini pazartesiye bıraktım bende.

ayyy ana kuzusu seni hiç kıyamazmış annesine. annelerimiz canımız herşeyimiz.
arkanı duvara dön. totoyu duvara vur çek.ileri geri hareket yani. ben 100 kez vuruyırum.

gecmis olsun cnm, vericez kilolari acele etme..biraz sabir lazim.

bu geç saatlerde yemeler olmasa keşke.. bende akşam sekizbuçukta filan akşam yemeği yiyorum bu 5 kilo diyeti nedir bu arada

geçmiş olsun yağmurcum bebişin hastaymış kıyamam ben onlara.
demek haftasonu doğum günü var hayırlı sağlıklı yaşalara.
havada bulut sen o 5 gün diyetini unut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…