galeta alayım bende. aralarda kıtır kıtır yerim. sğaol canımgaleta yiyorum tok tutuyor
ben kaçtım kızlar dün akşam kaçırmıştım bu akşam sadece salatalık yicem.
hafif yiyelim hafif kalalım. bu arada salatalığın tok tutucu özelliği varmış ama beni hiç tok tutmuyor ki.
geçmişi okumanı tavsiye ederim. aramıza sende katılmak istiyorsan sabah 8 de burda ol. okey. bye.
galeta alayım bende. aralarda kıtır kıtır yerim. sğaol canım
tok tutucu özelliği var da beni sanki dipsiz bir açlığa sokuyor. midem gurulduyor salatalalık ve elma yediğimde
tamam canım saol benim iş başı 9 olduğu için 9 da gelirim ancak.
tamam canım yarın bekleriz seni şimdi mesai bitti çıkıcaz. yarın arkadaşlarda anlatır. yardımcı oluruz.
tamam canım saol benim iş başı 9 olduğu için 9 da gelirim ancak.
hoşgeldin
biraz kendinden bahset tanışalım kaynaşalım
galeta alayım bende. aralarda kıtır kıtır yerim. sğaol canım
tok tutucu özelliği var da beni sanki dipsiz bir açlığa sokuyor. midem gurulduyor salatalalık ve elma yediğimde
doğu yere geldin o zaman. hepimiz aynı şeyden dertliyiz. benim kilom 65 şu anhoşbuldummm
adım burcu 1,68 boyunda göbek,bel,basenlerden şikayetçiyim masabaşı işinde çalışıyorum haliyle yiyip oturuyorummm
60 klo oldum herkes kilo aldın diyor morelım bozuluyor...
o yüzden zayıflamak istiyorum..
ayy cnm cok tatlisin yaa...dipsiz bir aclik ha...
bende tok hissetmiyorum bu salatalik elma ve yogurt yedigimde. Ama yogurdu tarcinli yiyince tokluk veriyo.
hoşbuldummm
adım burcu 1,68 boyunda göbek,bel,basenlerden şikayetçiyim masabaşı işinde çalışıyorum haliyle yiyip oturuyorummm
60 klo oldum herkes kilo aldın diyor morelım bozuluyor...
o yüzden zayıflamak istiyorum..
doğu yere geldin o zaman. hepimiz aynı şeyden dertliyiz. benim kilom 65 şu anistediğim yere gelmeye daha çok var umutsuzluk yok. çıtır hatunlar oalcağız hepimiz ayy bugün bile biri dedi kilo vermişiniz diye. acayip sevindim
tarçını herşeye dökmeye başlaıdm bu aralar. hatta bugün biraz makarnanın üstüne bile döktüm kimse görmeden
aaa ben yediklerimi yazmadım. bir tabak makarna üzerine az kepçat ve mayonez. ama çok az döktüm
bir kase cacık
bir kaç tane çilek
simurgh canım öyleki pazartesi az kilo verenlerden olmamak için boş durmamaya çalışıyorum
hosgeldin burcu...biliyorum senin icin zor olacak ama biraz gecmise goz at bos kaldikca, cok faydali bilgiler bulabilirsin. Bizde masabasinda calisip gobek basen buyutenler olarak birbirimize destek olup, yeri geldiginde gaza getiriyoruz. Hergun menulerimizi buraya yaziyoruz. Sahsen ben aksamlari bisey yicem zaman 2 kere dusunuyorum. Kizlar bana yarin forumda kizar diyip elimi yemekten cektigim cok olmustur. Pazartesi gunleri de bana kilo bildirimi yapiyor arkadaslar ve ben de bunu bir tablo halinde sunuyorum, birbirimizi degerlendiriyoruz. Gecmisi incelersen biraz tablomuzu da gorebilirsin...
ziplayin ziplayin ziplayiiiiin, bu gobekler icin ziplayiiiin...
ziplayin ziplayin ziplayiiiiin, bu basenler icin ziplayiiiin...
tezahuratimi da yaptim...
hoşbuldum aynen öel çk yoğun olabiliyrum o yüzden bilmşiyorum nasl bakarımmm nese artık yarın bende yazarım buraya ne yediklerimi tabe buna sporda lazım şu aralar haftasonu olucak sınav yüzünen hep stresten bişeyler yer oldum...
sınavı atlatım yürücem sporda yaparım..
Merhaba kızlar :) Günaydın,
Yeni gördüm bu bölümü ve hemen atıldım :)
Bende masa başı çalışıyorum yaşım 19 1.68 boyum var 66,9 kg yim ancak 50 olmak istiyorum. Fazla değil normal kiloların diceksiniz ama basenler var :))) popişte büyüdügöbişte aldı başını gidiyo :)))) Acil yardıma ihtiyacım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?