- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
ayyy ana kuzusu seni hiç kıyamazmış annesine. annelerimiz canımız herşeyimiz.
arkanı duvara dön. totoyu duvara vur çek.ileri geri hareket yani. ben 100 kez vuruyırum.
simurgh o kadar yürüyüşe bir hamurger daha hakettin :)))
ne çok yürümüşsün bende alışkın değilim ayaklarım sızlar duru artık.
Cok yoruldum ama degdi...Araogun vaktim geldi, yogurtmu yesem nesfitmi
Cok yoruldum ama degdi...Araogun vaktim geldi, yogurtmu yesem nesfitmi
aynen dediğin gibi valla bide üstüne eşimle aram limoni ayrıca eşimin işlerindeki aksaklık eklenince iyice bunaldım. bazen herşey üstüste geliyor hayat işte.
senin de maşallah iş yerinde her şey mevcut.
Hepimiz ne kadar benziyoruz, çok ortak yanlarımız var, çoğumuz 3-5 yıllık evli tek çocuklu yada çocuksuz, dikkat ediyorum aynı anda hastalanıyor aynı anda moralimiz bozuk oluyor, hatta aynı anda azıtıp aynı anda toparlanıyoruz, eşlerimizle bile aynı anda bozuk oluyoruzz, Ben de eşimle limoniyim, canım sıkkın aslında ama işi azme vurdum... Akşam olunca iyice afakanlar basıyor canım sıkılıyorr.. Havalardan mıdır nedir anlamadım bir türlü......
Bu ara 2 yeni dünya 3 erik yedim ara öğün şimdi de form çayımı içiyorum...
teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için. Allah dermansız dert vermesin oğlumun böyle ufak tefek rahatsızlıklarında hep aklıma çocukları senelerce hastalık çeken acı çeken anneler geliyor. Dayanılması çok güç birşey gözünün önünde çocuğun acı çekiyor ve elinden birşey gelmiyor. Allah hiç kimseye göstermesin.
Bu 5 günde 5 kilo diyeti 5 günün her günü sadece tek besin grubunu yiyorsun. 1 gün patates,1 gün sebze,1 gün meyve,1 gün et,1 gün yumurta veya yoğurt.istediğiniz kadar yiyorsunuz.ama yediklerin yağsız ve tuzsuz olacak.2 gün ara veriyorsun ama abartmadan tabi.birde sağlıksız bir diyet değil 5 günde hem protein,hem vitamin hem kalsiyum yani hepsini alıyorsun. Ben bu diyeti geçen yıl çok rahat yapmıştım ve haftada 2 kilo vermiştim bu diyetle.pazartesi kesin başlıycam tekrar.
dun markete gittim, nevar neyok aldim, ofise getirdim. Mutfakta buyuk buzdolabi var. Elma-domates-salatalik-yogurt-sut-nesfit...Herseyi getirdimbende
Ben ne yesem yoğurt mu yesem?
Saat 4 de ne yyiyorsunuz kızlar?
cnm ofise araogun olarak activia-nesfit+sut-elma-salatalik getirdim. Donusumlu olarak canim hangisini isterse yiyorum. Sabah 10 ve aksamustu 4 te.
Kizlar yaa su internetten alisveris yapamama durumuna gicik oldum
Ben herseyimi internetten ya da free shop dan alirim..Napcam simdi ben.
hımmmm ne güzel.benimde alışveriş yapmam lazım..
Cido çekmeceye koyamaz mısın alsan canım?
Kizlar yaa su internetten alisveris yapamama durumuna gicik oldum
Ben herseyimi internetten ya da free shop dan alirim..Napcam simdi ben.
neden almıyorsun ki şekerim noldu.
birde ben pek güvenilir bulmuyorum.netten alış verişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?