grisin var çekmece de kurular var altın çilek yaban mersini mürdüm eriği. kiraz saplı çayım var. ama içmicem artık. buğün salatalık aldırdım. çabuk tüketmek lazım dolap olmayınca. birde biz ofis te 7 kişiyiz. herkes mecbur tutmak lazım. o yüzden elma falan yiyemiyorum. salatalığıda arşive geçip gizli yedim. aktivia alsam bende.
kızlar yarın kayseriye doktora gidicem yokum ben
Hepimiz ne kadar benziyoruz, çok ortak yanlarımız var, çoğumuz 3-5 yıllık evli tek çocuklu yada çocuksuz, dikkat ediyorum aynı anda hastalanıyor aynı anda moralimiz bozuk oluyor, hatta aynı anda azıtıp aynı anda toparlanıyoruz, eşlerimizle bile aynı anda bozuk oluyoruzz, Ben de eşimle limoniyim, canım sıkkın aslında ama işi azme vurdum... Akşam olunca iyice afakanlar basıyor canım sıkılıyorr.. Havalardan mıdır nedir anlamadım bir türlü......
Bu ara 2 yeni dünya 3 erik yedim ara öğün şimdi de form çayımı içiyorum...
ahh şu eşler var yaaaevet canım bende farkettim. ortak yanlarımız çok. bende 2 gündür limoniyim eşimle canım sıkkın akşam çıldırıyorum kendimi yemeğe veriyorum. havalarda çok etkiliyo.
bende 1 salatalık yedim.
bizim burda yemek piştiği içn ben ya çorba içiyorum bir kupaya doldurup yada ayran falan içiyorum.Ben ne yesem yoğurt mu yesem?
Saat 4 de ne yyiyorsunuz kızlar?
Kizlar yaa su internetten alisveris yapamama durumuna gicik oldum
Ben herseyimi internetten ya da free shop dan alirim..Napcam simdi ben.
grisin var çekmece de kurular var altın çilek yaban mersini mürdüm eriği. kiraz saplı çayım var. ama içmicem artık. buğün salatalık aldırdım. çabuk tüketmek lazım dolap olmayınca. birde biz ofis te 7 kişiyiz. herkes mecbur tutmak lazım. o yüzden elma falan yiyemiyorum. salatalığıda arşive geçip gizli yedim. aktivia alsam bende.
kızlar yarın kayseriye doktora gidicem yokum ben
Ben de yarın öğleden önce olmayacağım doktora gideceğim ben de...
Bebiş düşünüyorum ya rutin bir kontrol olcamm...
evet hemen yumuşuyor lastk gibi oluyor..
hımm anladım canım.kötü öyleside ya.bende salatalığı yemek istemeiyorum katır kutur ses çıkarıyor diye
geçmiş lsun inş.önemli bişeyin yoktur canım
yagmur çok geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin evladına. Rabbim kimseyi evlatla sınav etmesin.
ahh şu eşler var yaaakulaklarını çekesim geliyor. gül gib hatunları var şımarıyorlar
bizim burda yemek piştiği içn ben ya çorba içiyorum bir kupaya doldurup yada ayran falan içiyorum.
neden internetten alışveriş yapamıyorsun ki?
kızlar herkese kocaman günaydınlar. dün akşam eve yalnız gittim. eşimin işi varmış.bende otobüsten erken ineyim eve yürüyeyim dedim. galiba abartmışım baya erken inmişim. bir dünya yol yürüdüm. eve gidince bir elma, bir dilim kepek ekmek üzerine peynir, birazda dondurma yedim. sonra eşimde eve gelince dürüm arası çiğ köfte almış onu yedik. 100 kere ip atladım.
kahvaltıta bir kase kflakes yedim.
sinüzitim var her gün baş ağrısı öldürüyor beni. doktor kist oluşmuş artık dedi.
iğne ilaç dağıtmadı. yarın birde kayseriye gideyim bakalım ne dicek. ameliyatla da alıyormuş. inşallah gerek kalmaz ameliyata.
hoşgeldin canım..
ne güzel yemişsin öle afiyet olsun..canım geç saatte yediklerimizden kilo alıyoruz.ben geceleri ders çalıştığım için ekmek arası,çikolata felan yiyorum hep.
canım senin oğlun kaç yaşındaydı daha erken değilmi bebek için.(gerçi bana ne oluyorsa :)))
2 yaşında değilmiydi.
bizde de öyle cnaım.akşam geç saatte yemek yiyoruz. hadi yemek yemezsek bile illaki abur cubur tarzı şeyler yiyoruz. eşim çayın yanına birşeyler ister. arkasından tatlı yer. iradem güçlü değil o yeyince ben yemeden duramıyorum. kiloları da böyle alıyoruz işte :84:
Canım oğlum 3 yaşı 3 aylık, idel bi zaman bence planlaığımız gibi olursa aralarında 4 yaş olacak ne er ne geçç, kardeş çok istiyor evde yalnızlıktan sıkılıyor akşamları komşulardan zor topluyorumm, dah geç kalırsa okul dönemine rast gelecek o da hepimiz olumsuz etkiler... Hazır hissediyorum kendimi şu an, 2 ya erken diye cesaret edememiştim zaten....
yerim oğlunu demek kardeş istiyor. haklı çocuk yalnızlık da bir yere kadarmaç yapacağı kardeş lazım ona
hayırlısı olsun hakkınızda. inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlat verir.
Gulguncum hayirlisi olsun, ne guzel sen 2.yi dusunuyosun. Darisi basimiza Pasta ve benim. Donmeme 1.5 ay kaldi. doner donmez Turkiyeye doktora gidip, testlerimi yaptiricam. Insallah bana da verir Allahim saglikli bir bebek. Ve pastacigima da tabi...
öğle yemeğinde bir kase tavuk çorba, kızartam(küp doğranmış 2 dilim patates, 2 dilim patlıcan) ve yoğurt. Uzun bir aradan sonra dün küçük bir çikolata yedim,ama pişman değilim çok canım çekti napim, nerdeyse bir aydır çikolata yediğim falan yoktu.
Gulguncum hayirlisi olsun, ne guzel sen 2.yi dusunuyosun. Darisi basimiza Pasta ve benim. Donmeme 1.5 ay kaldi. doner donmez Turkiyeye doktora gidip, testlerimi yaptiricam. Insallah bana da verir Allahim saglikli bir bebek. Ve pastacigima da tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?