Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

öğlen işim vardı kurt gibi acıktım. döner yicez birazdan. yemekden sonrada izin alabilirsem saçımı boya ya gidicem.
gulguncum oğlun kardeş istiyorsa yapın. bizde 2. düşünmüyoruz ama bizim ufaklık büyüyüp te isterse yaparız. sen anlatınca benim oğlum geldi aklıma. bizimki de istermiki.:)))

öğle menüm

*1,5 kaşık pilav
*1 kaşık etli patlıcan yemeği
*1 kaşık kısır
*2 kaşık mevsim salatası
çatalın ucundan revani yedim o kadar

mrb hanımlar işler yoğun pek giremiorum hemen menümü yazim
sabah 3 form bisküvi 1 minik çifte kavrulmuş lokum
öğlen yrm karnıyarık 3 ymk kaşığı pilav cacık
birde çokonat yedim:)
akşam ne yapsam acaba

Maşalllah çok uyumlu bir çocuk belliki.Benim oğlum 5 yaşına girecek eltim hamile şimdiden eltimin bebeğini kıskanmaya başladı. Bebeğin lafı açılınca kızmaya başlıyor bize gelmesin diyor bebekleşiyor resmen kardeşin olsun deyincede bizde kalmasın sen meme verme anneannem versin meme diyor. Ben oğlum 6-7 yaşına gelince düşünüyorum ikinciyi.
Öğle menümüde yazayım 1 tabak çorba,1 tabak zeytinyağlı karışık sebze yemeği yedim.

Ayy bu cocuklar bir alem yaa...

Kizlar bir sorum var, belki cevabini biliyosunuzdur.
Ben gecen gun hamilelik testi yaptirdim, negatif cikti, biliyorsunuz, rahatladim.
Ama testten 1 hafta once esimle bir korunma kazasi yasadik.
Ozaman hamile kaldiysam eger, 1 hafta sonrasinda yapilan kan testinde bu cikarmi.
1 haftalik hamilelik kan testinde cikarmi yani?
Icim tam rahatlamadi, kafama takilip duruyo...

Kandan baktırdığın zaman adetin gecikmesinden 1-2 gün sonra bile kesin sonuç veriyo canım. Adetin gecikirse bir daha baktır istersen

Kendini niye korkutuyosun Simurghcum. Zaten 1,5 ay sonra düşünüyosun bebek. Aradaki zaman çok değil ki, olursa bile Allahın benim için uygun gördüğü zaman şimdiymiş de bence. Benim kızım 4 yaşındaydı 2. hamile kaldığımda spiralim kaydı hamile kaldım. Hiç beklemiyodum,1 yıl sonra falan düşünüyorum diyordum hep. O kadar ağladım ki hamile olduğumu öğrenince .Ama sonra baktım yapacak bişey yok. Ha bir önce ha sonra eninde olucaktı oldu,demekki böylesi hayırlıymış dedim. Şimdi kızım Ağustos da bir yaşını dolduracak. O kadar güzel bişey ki. Şükür ki büyük kızımda hiç kıskançlık yapmadı. Ölüyo kardeşi için. Çok seviyo. Takma kafana olursa da hayırlısıyla olsun.

canım ben 9 gün sonra çıkar diye biliyorum

yaa aslinda dogru soyluyosun da, ne bi saglik kontrolunden gectim, ne test yaptirdim. Bu konuda biriyle bile konusmadim. Hazir degilim gibi geliyo. Cok istiyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…