Beni unuttun simurgh
Hem de nasıl istiyor, anne kardeşim bana ne diyecek, adı ne olacak, her gece yatmadan hayal kuruyor, ben de onun bu isteğinden biraz daha cesaretlendim, yalnızlık zor çocuklar için, onu daha fazla yalnızlığa hapsetmeye gerek yok, amin herkese isteyen herkese rabbim hayırlı evlat versin canım.. Evlat sevgisi gibisi yok hayatta... En kalıcı en anlamlı eser ve en büyük sermaye kendinden kalan hayata......
Maşalllah çok uyumlu bir çocuk belliki.Benim oğlum 5 yaşına girecek eltim hamile şimdiden eltimin bebeğini kıskanmaya başladı. Bebeğin lafı açılınca kızmaya başlıyor bize gelmesin diyor bebekleşiyor resmen kardeşin olsun deyincede bizde kalmasın sen meme verme anneannem versin meme diyor.Ben oğlum 6-7 yaşına gelince düşünüyorum ikinciyi.
Öğle menümüde yazayım 1 tabak çorba,1 tabak zeytinyağlı karışık sebze yemeği yedim.
anaaam bi soru sordum herkes kacismis...
Bu kadar zor soru sorma sende, dut yemiş bülbül gibi olduk bak :)
mrb hanımlar işler yoğun pek giremiorum hemen menümü yazim
sabah 3 form bisküvi 1 minik çifte kavrulmuş lokum
öğlen yrm karnıyarık 3 ymk kaşığı pilav cacık
birde çokonat yedim:)
akşam ne yapsam acaba
sonucu negative alinca rahatladim ama gece ruyamda hamile gordum kendimi, icime tekrar kurt dustu, reglim cok yakin hic belirti yok...Cok korkuyorum...Icimi rahatlatamadim daha tam...
canım bende çok kere kendimi hamile görüyorum.korkutma kendini. bende bugün test alacam inşallah.
Kizlar bir sorum var, belki cevabini biliyosunuzdur.
Ben gecen gun hamilelik testi yaptirdim, negatif cikti, biliyorsunuz, rahatladim.
Ama testten 1 hafta once esimle bir korunma kazasi yasadik.
Ozaman hamile kaldiysam eger, 1 hafta sonrasinda yapilan kan testinde bu cikarmi.
1 haftalik hamilelik kan testinde cikarmi yani?
Icim tam rahatlamadi, kafama takilip duruyo...
Yaa bi regli olsam rahatlicam sanirim, siskinlikten kabus goruyorum zahar
Hayirdir cnm...gecikmemi var, hayirlisi olsun
Kendini niye korkutuyosun Simurghcum. Zaten 1,5 ay sonra düşünüyosun bebek. Aradaki zaman çok değil ki, olursa bile Allahın benim için uygun gördüğü zaman şimdiymiş de bence. Benim kızım 4 yaşındaydı 2. hamile kaldığımda spiralim kaydı hamile kaldım. Hiç beklemiyodum,1 yıl sonra falan düşünüyorum diyordum hep. O kadar ağladım ki hamile olduğumu öğrenince .Ama sonra baktım yapacak bişey yok. Ha bir önce ha sonra eninde olucaktı oldu,demekki böylesi hayırlıymış dedim. Şimdi kızım Ağustos da bir yaşını dolduracak. O kadar güzel bişey ki. Şükür ki büyük kızımda hiç kıskançlık yapmadı. Ölüyo kardeşi için. Çok seviyo. Takma kafana olursa da hayırlısıyla olsun.
canım ben 9 gün sonra çıkar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?