gecikme olmadı canım ama ne bileyim yaa korunmuyoruz ya onun bi beklentisi var sanırım.
surekli bunu dusunme, rahat ol...yani oyle olmak gerekiyomus.
Nescafe içebilirmiyim kızlar sadece bir fincan içme derseniz içmicem
Nescafe içebilirmiyim kızlar sadece bir fincan içme derseniz içmicem
Şekersiz iççççççççç
öğlen işim vardı kurt gibi acıktım. döner yicez birazdan. yemekden sonrada izin alabilirsem saçımı boya ya gidicem.
gulguncum oğlun kardeş istiyorsa yapın. bizde 2. düşünmüyoruz ama bizim ufaklık büyüyüp te isterse yaparız. sen anlatınca benim oğlum geldi aklıma. bizimki de istermiki.:)))
Hafiften acıktım gibi.
çay aldım şimdi
saat 5 te pasta gelcek şirkete yesem bişey olur mu kızlar?
Hafiften acıktım gibi.
çay aldım şimdi
kendini iyi hissedecek kadar yemelisin bence. Pastadan kaçayım derken daha fazla kalorili şeyler yemeni tavsiye etmem. Yarın daha dikkatli olursun hafif yersin dengelersin. Tabi bu benim fikrim.ben böyle uyguluyorum.
tabiki de yiceksin.ama doyumluk degil, tadimlik. 2 catal almanda bi sakinca yok bence.
Hafiften acıktım gibi.
çay aldım şimdi
nefsini köreltecek kadar ye canım. Telkin yap. Zaten canın çok pasta istemiyo sadece tadına bakmak istiyosun biliyorum ben:)
İster canım ister merak etme seninkisi 1,5 falan sanırım o yaşlarda iken ben isteyeceğini hayal bile etmiyordum, ama benim oğlum çok duygusal paylaşımcı sakin bir çocuk, inşallah kardeş kıskançlığı yaşamayız...
BENİM Kİ HIRÇIN KISKANÇ YARAMAZ HİÇ SAKİN DEĞİL.
isticeğini sanmam. beni babasını bi başkasından çok kıskanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?