Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Slm kızlar.sabah sirkeli suyumu içtim.sonra bir tane galete yedim.öğlen salata ve yoğurt yedim.ama karnım acıktı

simurghcum regline az kalmış zaten geçerse bi kaç gün sobra test yap.

pastacım yarın hayırlı haberlerini bekleriz.(ama regl daha gecikmemiş yapma bence.)
rahat ol hiç düşünme derim.

İster canım ister merak etme seninkisi 1,5 falan sanırım o yaşlarda iken ben isteyeceğini hayal bile etmiyordum, ama benim oğlum çok duygusal paylaşımcı sakin bir çocuk, inşallah kardeş kıskançlığı yaşamayız...

Hafiften acıktım gibi.
çay aldım şimdi
saat 5 te pasta gelcek şirkete yesem bişey olur mu kızlar?

Hafiften acıktım gibi.
çay aldım şimdi
saat 5 te pasta gelcek şirkete yesem bişey olur mu kızlar?

kendini iyi hissedecek kadar yemelisin bence. pastadan kaçayım derken daha fazla kalorili şeyler yemeni tavsiye etmem. yarın daha dikkatli olursun hafif yersin dengelersin. tabi bu benim fikrim.ben böyle uyguluyorum.

kendini iyi hissedecek kadar yemelisin bence. Pastadan kaçayım derken daha fazla kalorili şeyler yemeni tavsiye etmem. Yarın daha dikkatli olursun hafif yersin dengelersin. Tabi bu benim fikrim.ben böyle uyguluyorum.

tabiki de yiceksin.ama doyumluk degil, tadimlik. 2 catal almanda bi sakinca yok bence.

zaten 35 kişilik şirkette ancak dediğin gibi 2-3 çatallık oluyor.
şu 4 gün evde olucam canım.sanırım kaçırabilirm ama özn göstericemm bakalım inş.bozmam.şu 1 hafta içinde zatıflıcak mıyım mrak ediyorum

nefsini köreltecek kadar ye canım. Telkin yap. Zaten canın çok pasta istemiyo sadece tadına bakmak istiyosun biliyorum ben:)

hehehehe:)tebrik ederimm bölesine reglin ilk gününde sadece tadına bakmak için yicem emin olmalısın buna

Kızlar gününüz geçmeden test yapmayın bende olsa bile sonuç vermez pek hem hayal kırıklığı yaşarsınız, ben oğlumda 7 ay yaptım test her seferi fiyasko, hamile olduğum ay öylesine yaptım sonuca baktığımda inanamadım kaç kere...
.

BENİM Kİ HIRÇIN KISKANÇ YARAMAZ HİÇ SAKİN DEĞİL.
isticeğini sanmam. beni babasını bi başkasından çok kıskanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…