9 gunmuuu
adetime 2-3 gun var, gecikirse bi test daha yaptirmam lazim...
cunku tehlikeli gunden 7 gun sonra yaptirmistim testi...
Tesekkur ederim..
yerim ben onu, az daha buyusun bakalim...
gecikirse kan testi yaptırmana gerek yok evde kendin yaparsın basit testlerden benim ki gecikmeden
belli olmuştu
kizlar, sabah 1 kase nesfit yedim yani yarim kase kadar yagsiz sut, ara ogunde 1 kase activia, oglen 1 kase cacik, simdi de 1 kucuk ayran.
Sizce cok sut-yogurt mu tuketmisim, fazlasinin zarari olurmu.
kizlar, sabah 1 kase nesfit yedim yani yarim kase kadar yagsiz sut, ara ogunde 1 kase activia, oglen 1 kase cacik, simdi de 1 kucuk ayran.
Sizce cok sut-yogurt mu tuketmisim, fazlasinin zarari olurmu.
hiç sanmam kadınların çok tüketmesi gerekiyor. süt ve süt ürünleri.
valla sana bu hafta hayran kaldım.çok güzel beslendim.
ahhh ahhh geçen haftada ben öyleydim.
bence çok değil hem ne zararı olabilir ki? benim oğlum bile günde 1/2 lt süt tüketiyo yoğurt da yiyo
hiç diyetten haberi yok ne buldu yiyo
ben kaçtım yarın çok yazışmayın. öptüm hepinizi.
öyleyse eğer içeriz. keşke hızlansa kalori yağ yakımı"egzersize baslamadan once sade turk kahvesi icerseniz, kalori ve yag yakimi daha cok olur" demis bir pilates hocasi...Dogrumu bilmiyorum, sadece duydum.
işin düzgün geçer inşallah. yarın güzel haberlerle gelirsinben kaçtım yarın çok yazışmayın. öptüm hepinizi.
akşama yemeğe misafirim var ama ben hala işteyim :84: evde bir sürü iş beni bekler
Ne yemek yapican sekerim?
çorba, pilav, barbunya, tavuk kızartma, patates kızartma, bide makarna salatası ortaya. bu saatten sonra ancal pratik birşey yapabilirim. hiç yapmazdı bu ilk kez bana danışmadan eve misafir çağırmış. Allahtan gelecek kişiler 2 kişi ama ilk kez yemeğe gelecekler
Ohooo, daha ne olsun. Super...Ben de bu aksam bol salata+mercimek koftesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?