Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kizlar, sabah 1 kase nesfit yedim yani yarim kase kadar yagsiz sut, ara ogunde 1 kase activia, oglen 1 kase cacik, simdi de 1 kucuk ayran.
Sizce cok sut-yogurt mu tuketmisim, fazlasinin zarari olurmu.

kizlar, sabah 1 kase nesfit yedim yani yarim kase kadar yagsiz sut, ara ogunde 1 kase activia, oglen 1 kase cacik, simdi de 1 kucuk ayran.

hiç sanmam kadınların çok tüketmesi gerekiyor. süt ve süt ürünleri.
valla sana bu hafta hayran kaldım.çok güzel beslendim.
ahhh ahhh geçen haftada ben öyleydim.

bence çok değil hem ne zararı olabilir ki? benim oğlum bile günde 1/2 lt süt tüketiyo yoğurt da yiyo
hiç diyetten haberi yok ne buldu yiyo

"egzersize baslamadan once sade turk kahvesi icerseniz, kalori ve yag yakimi daha cok olur" demis bir pilates hocasi...Dogrumu bilmiyorum, sadece duydum.

Öğlen yediklerimi yazmayı unttum
Az yağlı yarım porsiyom taze fasulye, biraz yoğurt iki dilim etimek, arada az yoğurt iki dilim etimek yedim
boll suuuu tabiiii

"egzersize baslamadan once sade turk kahvesi icerseniz, kalori ve yag yakimi daha cok olur" demis bir pilates hocasi...Dogrumu bilmiyorum, sadece duydum.
öyleyse eğer içeriz. keşke hızlansa kalori yağ yakımı
ben kaçtım yarın çok yazışmayın. öptüm hepinizi.
işin düzgün geçer inşallah. yarın güzel haberlerle gelirsin

Ne yemek yapican sekerim?

çorba, pilav, barbunya, tavuk kızartma, patates kızartma, bide makarna salatası ortaya. bu saatten sonra ancal pratik birşey yapabilirim. hiç yapmazdı bu ilk kez bana danışmadan eve misafir çağırmış. Allahtan gelecek kişiler 2 kişi ama ilk kez yemeğe gelecekler

Ohooo, daha ne olsun. Super...Ben de bu aksam bol salata+mercimek koftesi

Gunaydiiin...
Aksam menum:
4 mercimek koftesi+1 haslanmis icli kofte+1 Tabak salata
Yemekten sonra 1 dilim yaspasta yedim.
Sabah kahvalti : 1 tahilli tost+1 yesil zeytin+cay

Günaydın kızlar. Dün işten gidince 1 elma ve bir tane kuru pasta yedim. Akşam 3 kaşık taze fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı salata ve yoğurt yedim. 50şer kez duvara vurma yaptım. 100 tane ip atladım.25 mekik çektim. Sonra meyve yedim. Sabah 2 dilim ekmek az peynir 4 zeytin domates salatalık yedim. Bu kadar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…