Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın kızlar
sizden ayrı geçirdiğim zamanda yediklerim
akşam : fasulye pilav yarım tabak + salata + ayran
ara : dut (1 elime sığacak kadar)
kahvaltı : 1 yumurta 1,5 dilim ekmek lor 3 zeytin domates salatalık

bu arada bir itiraf akşam yemeğini bolca aldım tabağıma ama anca yarısını yiyebildim
bi de zorladım kendimi yeyim diye ama olmadı ya eskiden ben iki tabak bile yerdim şimdi anca yarım tabak yiyebildim

MAŞALLAH

merhaba günaydın kızlar ..bende masa başında çalışıyorum ve yaz geldi hala şu kilolarımı veremedim..boyum 1.70 kilom 77 napıcam bilmiorum..şu duvara vurma olayını anlamadım yandan tamam da arkadan popyu vurunca nasıl oluokii..???

cok hafif bir aksam gecirmissin, tebrikler...10 puan

Middelerimiz kuculdu canim, suanda yediklerim ile 1 -2 ay once yediklerimi karsilastiriyorum da. Tam yariya dustu miktar. Hareketimi de biraz arttirdim.

Aramiza hosgeldin...O toto isini bende beceremedim. O isin uzmani cido...
Gecmise bi goz at istersen, faydali baska bilgiler de var.

Aramiza hosgeldin...O toto isini bende beceremedim. O isin uzmani cido...
Gecmise bi goz at istersen, faydali baska bilgiler de var.

canım hoşgeldim..okuyorum geçmişi ama baya çok...:))bende bi ara bildiğimiz lahana suyu var ya onu kaynatıyordum sabahları içine ben limon sıkıp içiyordum.küçük pet şişeyle gün içinde bitiriyordum..ve inanin iyide geliyordu..biraz da ılık olursa ii olur....ama şimdi üşengeçlikten hiç bişey yapmıyorum.evde bisikletim var o bile zor geliyor.aman diorum yaz geldi.ne aman zayıflıcamki artık die kendimi avutuyorum..ama ciddiye alıp başlamam lazım..burda herkes yediklerini yazıyor galiba.liste varmıydı okudum baya ama görmedim..

yediklerimizi yazip degerlendiriyoruz, cok yiyenleri uyariyoruz falan...Cok sert bir diyet yapmiyoruz, sadece miktarlari abartmiyoruz. Onun disinda herseyi yiyoruz. Bir tablomuz var sayfa 267 de olmasi lazim, ama emin degilim. Her hafta pazartesi gunu kilo bildirimi yapip bu tabloyu olusturuyoruz.
Uyguladigimiz ya da duydugumuz kurleri, yaptigimiz egzersiz ve hareketleri paylasiyoruz. Birbirimizi gaza getiriyoruz iste.
Lahanayi bir kere bende yaptim ama useniyorum aynen...Faydali cok, tekrar baslamak istiyorum..

aynı kalçayı vurduğun gibi canım. Popoyu duvara dönüyosun öne arkaya doğru vuruyosun

şimdi ben 1 tane simit yedim yalnış yaptım dimii..hemn bol bol su içip akşamada markete gidip yeşil çay almalıyım okuduğuma göre faydası varmış..bende başladım diyetee artıkkk:)))akşma tartılıp tam kilomu söylüyorum..ve dikkat ediyorum o diyet listesinede bi bakimm..

hoşgeldin canım
herhangi bir diyet listesi yok arkadaşın bahsettiği pazartesileri simurgh tarafından hazırlanan ve kilo bildirimlerimizi içeren tablo öyle sıkı bi diyet yok sadece az yemeye çalışıyoruz hepsi bu kadar

Diyet listemiz yok cnm, o tablo kilo durumumuzu gosteriyor.
Eger bizimle devam edeceksen ve tabloda yer almak istiyorsan su bilgileri pazartesi oglene kadar bildirmen lazim:
1-Baslangic kilosu (baslangic tarihimiz 25.04.2011)
2-Mevcut Kilo (30.05.2011 sabahi uyanip tuvalete gittikten sonra, ac karnina tartilarak)
3-Hedef kilo
4-Boy

Yediklerine gelince 1 simit degil yarim simit yesen daha iyi olurdu. Cayi ve diger icecekler icebiliosan sekersiz, ya da az sekerli. Yesilcay veya form cayi tuketebilirsin. Belirledigin saatlerde kucuk ara ogunler yiyoruz. Ben sabah 10 ve aksam ustu 4 te yiyorum. 1 elma veya 1 activia veya 1 salatalik veya Special K gibi seyleri tercih ediyorum. Ara ogun ana ogune kadar cok acikip yemege saldirmamizi onluyo. Yemekten once biseyler yiyince kesmis oluyo yani. Dedigim gibi diyet yapmiyoruz, sadece miktarlarda olculu davraniyoruz. Masama 3 dilim baklava gelince 1 tanesini yiyip 2 tanesini gonderiyorum. Bunun gibi yani. 1 simit degil yarim simit. 2 dilim ekmek degil 1 dilim. 1 dilim yaspasta degil 2 catal...Anladin?

Günaydın herkese.

Ben acil işlerim nedeni ile bu gün gidemedim doktora bu gün toparlarım işlerimi yarın giderim artık

Akşam biraz taze fasulye yoğurt, bi tabak az yağlı makarna, bir kaç papaz eriği yedim, yatmadan önce de bir iki dilim karpuz yedim.
Akşam 200 ip atladım ama sabah uyanamamışım atlayamadım, bu gün yeni evlendiğimde aldığım pantalonumu giydim, o kadar çok seviyordum ki o pnatalonumu kimseye vermeye bile kıyamamıştım, iyi ki vermemişim, bazı güzel kıyafetlerimi verdiğime bile pişman oldum, şimdi giyerdim ne güzel.... Neyse Sirkeli suyumu içtim, hafif kahvaltımı yaptım, şimdi şekersiz çayımı içiyorum...Bu arad aip atlamak bacakları acaib inceltiyormuşş...

tmm cnm şuı dakikadan itibaren bende başlıyorum...kendimden bahsedeyim..ben 27 yaşında 4 yıllık evli 1.70 boyunda 77 kilo olan biriyim..aslında çocuk id-stiyorduk ve korunmuyorduk..sonra adetim gecikince doktor gittim polikistimin olduğunu öğrendim..ADET SÖKTÜRÜCÜ FALAN VERDİ BALON GİBİ ŞİŞ HİSSEDİORU KENDİMİ.kistim olduğunu duyuncada moralim bozuldu kendimi ii ce yemeğe verdimm.....bu yuzden önce ilo vermem şart..yoksa böyle gidrsem duba olucamm...

geçmiş olsun
bence kilo vermenin pko ya da faydası olur bire arkadaşım sadece kilo vererek hamile kalmıştı

Ben de dahil olmak uzere burdaki birkac arkadas cocuk dusunuyoruz. O yuzden vucudumuzu da besinsiz birakmamamiz lazim. Saglikli beslenip, sutumuzu yogurdumuzu yiyoruz. Umarim hersey diledigin gibi olur, gecmis olsun.

anladım canım teşekkür edrim..başlıyorum ozman bu 1 simit son simitim olsunn..:)))akşamlarıda bisiklete devam..:))

Ben de dahil olmak uzere burdaki birkac arkadas cocuk dusunuyoruz. O yuzden vucudumuzu da besinsiz birakmamamiz lazim. Saglikli beslenip, sutumuzu yogurdumuzu yiyoruz. Umarim hersey diledigin gibi olur, gecmis olsun.

evet sadece o popuyu duvara vurma işini yapmayım diorum bilmeden hamile kalırım kötü olur..denedim baya bıngıl bıngıl sallanıyorumm:)

Yaa kizlar, dun et haslama yapalim dedik esimle. Dolapa koyalim, eve geldigimizde hazir yemek olsun diye 1 tencere klasik, patatesli soganli haslama...Saglikli da...Neyse, esim mutfagi sever, yemegi de o yapti zaten. Etleri koydu tencereye, suyunu tuzunu da koydu. Sonra bi baktim paat diye 1 yemek kasigi dolusu becel yag koydu. Kizdim, ne gerek var, niye koyuyosun, et zaten orta yagli. Ben annemden oyle gordum. Etin yagi yeter yani bence. Bana demesinmi, sana kalsa hasta yemegi yicez, boyle lezzetli olur diye. Yaa bnm fikrim, yemekleri az yagli tuketmek. Zaten cikolata, pasta, abur cabur dan fazla fazla yag aliyoruz. Sinir oldum. Ailesi de boyle, bir pilav yaparlar, yag icinde. yutarken midem kalkar. Pirinc tadi degil yag tadi alirim. Hep de hastalar ayrica. Seker, kolesterol, tansiyon, damar, reflu...Oyle yagli yersen olacagi bu. Benim annem 60 yasina geldi. Masallah hic bir hastaligi yok. Ben de bu tarz yagli yemek aliskanligiyla yasamak istemem dogrusu...Moralim bozuldu paylasmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…