Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

slm kızlar nasılsınız
2 haftadır yoktum yazamadım sayfa ne kadar ilerlemiş böyle maşallah size süper gidiyosunuz

günaydın güzel bayanlar ben geldim
dün hiç giremedim bu günde gecikmeli olarak şimdi girdim ne çok konuşmuşsunuz öyle oku oku bitmedi bu arada yeni gelen arkadaşa hoşgeldin demek istiyorum. çocuk düşünenlerede allah hayırlısını nasip etsin inşallah gelelim bana.
akşam
rahatım yoktu patates yumurta haşladım yemeden biraz yatıp dinlendim saat 21 gibi karnım acıktı kocam ton balıklı yumurtalı patetesli sandiviç yapmış bana sağolsun onu yedim hepsini bitiremedim.
sabah
yarım pide(bizim burdaki pide bilinen ramazan pidesi gibi değil daha çok lavaş ekmek gibi) içine peynir domates le dürüm yaptım
ara
canım bişey istemedi yemedim sanırım benimde midem küçülmüş artık daha az yiyorum ayrıca 100 mt yürüyerek yoruluyordum şimdi 1 saat yürüyorum ancak yoruluyorum çok güzelmiş bu yürümek yaaaa. öptüm hepinizi şimdilik bu kadar

Öğle yemeğimi akşam yemek yapmadığımdan getiremedim, Bir kase yoğurt mısır gevrekli için pul biber nane ve kekik ekledim ohh canıma minnet yedim, ara öğün de 3-5 kuru çekirdekli üzüm yemiştim, beni görenler kız ne olmuşsun neler yaptın analt diyor ve azğımdan çıkacak sözleri bekliyorlar, başarmak harika.... Fit kıpır kıpır olmak ne güzel bişeymişş,,, vazgeçmeyin hanımlar hedefe emin adımlarla marşş marşşşşşş. Çidocuğum un pul bbier altenatifi çok işime yaradı, Çodom yoksun ama teşekkürlerrrrrrrrr sana..........

Pul biberli yogurt tam olarak ne ise yariyor...Ben bilmiyorum.

o yeni gelen arkadaş bnim galiba..hoş bulduk canımm..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…